Şimdi Ara

A4 Boyutunda Hazırlanmış Belgeyi A5 Boyutunda Yazdırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
48.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A4 boyutunda yazılan bir belgeyi A5 boyutunda yazıcıdan çıktı olarak nasıl alabilirim arkadaşlar? Bu mümkün müdür?

• Yapay Zekanın Yanıtı

A4 Boyutundaki Belgeleri A5 Boyutunda Yazdırma

Bir A4 boyutundaki belgeyi A5 boyutunda yazdırmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Yazıcı Ayarlarını Değiştirme: Yazıcınızın ayarlar menüsüne giderek "Sayfa Boyutu" seçeneğini bulun. "A5" seçeneğini seçin.
    • Uygulamayı Açma: A4 boyutunda hazırladığınız belgeyi açın. Microsoft Word gibi bir kelime işlemci veya Adobe Acrobat Reader gibi bir PDF görüntüleyici kullanabilirsiniz.
    • Yazdırma Diyalog Kutusunu Açma: Dosya menüsünden "Yazdır" seçeneğini seçin veya "Ctrl+P" tuşlarına basın.
    • Yazıcı Seçimini Yapma: Yazdırma diyalog kutusunda, A5 boyutunda yazdırmak için ayarladığınız yazıcıyı seçin.
    • Sayfa Ayarlarını Yapılandırma: "Sayfa Kurulumu" veya "Sayfa Ayarları" sekmesine gidin. Burada, belgeyi A5 boyutundaki sayfaya sığdırmak için "Ölçeklendirme" seçeneğini ayarlayabilirsiniz.
    • Yazdırma: Ayarları doğruladıktan sonra "Yazdır" düğmesine tıklayın.

Bu adımları takip ederek, A4 boyutundaki belgeleri A5 boyutunda kolayca yazdırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpernbugra

Bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

Yazdırma seçeneklerinden A5 olarak yazdırmayı deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYYUNUSX

quote:

O şekilde denedim ancak yazının sadece ortadaki kısmı çıkıyor yani A4 kağıdın ortasına A5 kağıdı yerleştirdiğinizi düşünün o şekilde çıkıyor, yazılarda küçültme yapmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

O şekilde denedim ancak yazının sadece ortadaki kısmı çıkıyor yani A4 kağıdın ortasına A5 kağıdı yerleştirdiğinizi düşünün o şekilde çıkıyor, yazılarda küçültme yapmıyor.

döküman word dosyasımı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

döküman word dosyasımı?

Ever word dosyası, ancak pdf dosyasında da başarılı olamadım.

• Bende benzer sıkıntıyı çektim. Sonuç olarak PDF dosyasını Jpg olarak Convert ettim. Bu şekilde istediğimi yapabildim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@cuk

Yazdırma seçeneklerinden kağıt boyutunu a5 seçin ardından da ekrana sığdırı seçin. Yada yazdırma seçeneklerinden yazdırıcağın sayfayı istediğin oranda küçültebilirsin.
    Olmazsa excel yada word de baskı ön izlemeden yazdırıcağın dökümanı istediğin oranda küçültüp yazdırabilirsin. Baskı önizlemedende kağıda nasıl basılacağını görebilirsin.

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.