Şimdi Ara

a4 8500 km izlenim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk once ss lerle destekleyemedim kusura bakmayin.

dış tasarım goreceli bir olay fakat, ben yinede gorusumu bildireyim, bence aracta onemli olan kapilari kilitlediginizde donup bakmanizdir , araci zaten herkes biliyor 2012 de makyajlansada sokaklarda hayli var zaten eski kasadan cok az farkı var,tampon altindaki renault symboldede olan cikintiyi saymazdak sportif tarafi yok, bildigin godaman arabasi bence,elit bir durusu var ve ledleri gece fark katiyor, jantlar buyuk eksik, hic yakismiyor.

ic mekana gececek olursak ayni sey burdada devam ediyor,elit ama sportif olmayan durus, ama ben sevdim , direksiyon 3 kolluya gore tipsiz ama onceki kasadan iyi, vites topuzu modern,gostergeler eh,aracimizda mmi var ve artik a4 ler boyle geliyor,ortadaki tuslar vitesin arkasinda ama sistem biraz eski, dokunmatik bir sey yok ve joistik yok,ekran gayet guzel, goruntu kalitesi cok iyi,malzeme kalitesine gelecek olursak, size burda bir sorum var malzeme kalitesi demek yumusaklik mi dolgunluk ve vurdugunda gelen ses mi? uoksa ortasimi?on konsol civari plastikler baya bi yumusak,kapinin ust tarafi sert iste aklima takilan burasi ,madem a4 kaliteli, peki o kisim passatta daha yumusak. yoksa otopark in dedigi gibi tokluk meselesimi, torpidodaki gibi kaya gibi mi olmasi mi lazim?neyse kol dayamalar da yumusak guzel dusunulmus, dugmeler gayet guzel ve hisleri iyi, direksiyon dokusuda iyi,ha son olarak konsol alti legen gibi ama iscilik hatasi yok, ic hacim gayet yeterli arkaya 3 kisi olur. Bagaj 480 lt ama agzi dar ve uzun daha yuksek olabilirdi. koltujlari unutmayayim, orta sertlikte ve Uzun yolda rahat ,destekleri tatminkar ama cok da iyi degil

arac in diger dinamiklerine gelirsek

yalitim cokk iyi, ozellikle ruzgar sesi 150 a kadar yok gibi 180 e kadar ortalama sonrasi zaten malum. Yol yalitimi da iyi fakat tirtikli yollarda daha iyi olmasini beklerdim ama yinede iyi, Motor genelde sessiz ama gaza basinca bir gurultu kopuyor heralde iklimden, yazin daha azdi.

suspansiyonlar orta sertlikte, konfor sıkıtısı yok, on suspansiyon cok sessiz arka taraf biraz gurultulu.

direksiyon baya yumusak, sehir ici iyi bir sey, yuksek hizlarda agir, ama anlik tepkileri yavas, ya da ben hissedemiyorum.

yol tutus konusunda kesin yargi verecek duzeye sahip olmadigimi dusnuyorum sonucta virajda gazlayan , daglara giden admlar
    degiliz biz ne babam ne ben. fakat 160 la s gibi olmasada viraj olan yerlere girdik yerinden oynamadi degil ama kayma olmadi , tabi dedigim gibi kesin bir sey demem. fakat arac size cizgilerini hisaettiriyor bazen cok da sakaya gelmez ama iyi gibi.

performans verileri : 0-100 9.1 son hiz 210 km , bize yeter, ha son hiz meselesine gelirsek,babam duz yolsa abandi 234 -5 mi ne oldu ama limitor 230 mus heralde kadran sapmasi ya da yanlis bilgi

yakita gelelim , dedigim gibi ss veremedim ama, anlatcak olursam istanbulda 8.5, sehir disi 120 ile 6 ya da daha fazla, 150 ile falan ortalama 7.5 civari. Bana gore normal.

Edit: sehur ici 7.8 falan 120 ile 5.5 150 ile 7 civari

sanzimana gelisem, teknik verilere bakabilirsiniz,0-100 de 0.1 lik katkisi ya da zarari var, yakitta 0.2 gibi zarari var,cok konforlu sanziman, vites gecisleri yag gibi , ilk baslarda gaza geldik o fenna superr falan ama simdi sıkmaya basladi. Sorunsuzlugu da var ayri mesele.

ha donanima gelirsek passat comfortline a gore az daha dolu diyelim, led zenon ve klimadan dolayi, ha klimasida tek bolgeli:) hiz sabitleyicisini de serviste parayla taktirdik
    onermem taktirmayin, sinirlayici olsa neysr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 22 Temmuz 2015; 20:51:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve aleykümselam hocam. Cok güzel bir yazi olmuş audi olduğu için muhteşemler superler şahaneler havada uçmamış.

Gayet objektif aktarmışsıniz. Güle güle eskitin.

• Genel olarak katılıyorum dediklerine bizde de 177 hp liği var 1 ay oldu alalı.140 bine almıştık o paraya alınabilecek en ideal araçlardan kesinlikle.

Ek olarak Araç C-D segment arası bi iç hacim genişliğine sahip benim octavia 2010 aracım daha geniş ferah A4'e göre.
  • celil4334 kullanıcısına yanıt
    Allah razi olsun.

Allah herkese nasip etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Genel olarak katılıyorum dediklerine bizde de 177 hp liği var 1 ay oldu alalı.140 bine almıştık o paraya alınabilecek en ideal araçlardan kesinlikle.

Ek olarak Araç C-D segment arası bi iç hacim genişliğine sahip benim octavia 2010 aracım daha geniş ferah A4'e göre.

Evet tek sıkıntısı bu içi bayağı dar.
  • A4 2.0tdi mi ? Şanzıman Cvt mi bunlarda ? 150hp olan mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    hocam 3 serisine ve c ye gore genis ama hep o saft tuneli var ya gicik oluyorum, ama bize yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 2.0 tdi 150 hp

sanziman cvt dir ama klasik cvt den teknik verilerde daha basarili

• Şu A4 gözümde verilen paraya en uyan araç. 150 hp 120 ,177 hp 140 bin liraya alırsın ,o fiyata alacağın en iyi bir kaç araçtan birisi olduğu için gram Pişmanlık yaşamazsın,makyajlı kasa dilerim güzel dokunuşlar içerir.Güle Güle kullanın sizde tamamını okuyamadım lakin okuduğum kısımlar güzel inceleme olduğu izlenimi yarattı.

• sagolun hocam.

sanirim uzun oldu biraz kirpmam gerekecek.

ama selamlar araba col iyi hadi gule gule yazmanin saygisizlik olacagini dusundum

• Açıklamalarınız gayet güzel ve hepsi yerinde, yukarıda da söylendiği gibi Audi olduğu için muhteşemler şahaneler havada uçmamış

Sanırım 125 126bin gibi bir fiyata almıştınız, şimdi o paralara Premium olmayan ve %45 ötv diliminde yer alan 1.6 TDI Passat'ın satıldığına bakarsak, A4 için bu fiyat gerçekten çok iyi.

Aracınızın donanımı da gayet yeterli bence.

Değinmek istediğim nokta malzeme kalitesi.

Malzeme kalitesi konusunda bence yumuşaklık önemli bir his, Audi'lerde malzeme ve işçilik hep çok iyi denir, ben Mercedes W205'ten sonra A4 ve A6'ya bindim, açıkçası kapı içlerinde hayal kırıklığına uğramıştım, W205'te neredeyse araç içinde hiçbir yerde sert plastiğe rastlamıyorsunuz, kapının en altı bile yumuşacık, o kalitesi yerin dibine sokulan A Serisi ve CLA'da da kapılarda en alt kısımlar bile yumuşacık. Audi kapı içlerini biraz daha yumuşak yapsa, her şey çok güzel olacak bence

Ön konsolda kullanılan malzemeler dediğiniz gibi gayet iyi, ama günümüzde bazı B sınıfı araçların bile ön konsolunda yumuşak plastik olduğunu varsayarsak, plastik kalitesi özellikle kapılarda biraz daha iyi olmalı diye düşünüyorum, kendi kullandığımız araçta da mesela ön konsol en alt kısma kadar gayet kaliteli yumuşacık her yeri, ama ön ve arka kapılarda her yer sert plastik, C sınıfı birçok araçta ön kapı içlerinin yumuşak olduğunu varsayarsak bu konuda Octavia biraz daha iyi olmalıydı bence, ama birde şöyle birşey var, Golf'e bakıyorsunuz ön kapı içleri dediğim gibi yumuşak plastik, Skoda VW'nin altında yer alan bir marka, ve aynı sınıftaki araçları daha ucuz, Golf ile Octavia plastik kalitesi konusunda aynı olsa, golf satışları bu durumdan olumsuz etkilenirdi diye düşünüyorum (Tabi iki araçta c sınıfı, ama biri hb biri liftback, yani hitap ettiği alıcılarda nispeten farklı, ama 2sinide aynı kefede değerlendirirsek durum bu, alt markanın aracı aynı kalitede olamaz, üst marka bunları gayet iyi biliyor ve ona göre üretim ve pazarlama yapılıyor)

Aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle, iyi forumlar

• alınacak en iyi araçlardan güle güle kullanın.

ama audi dizellerde yakıt şehiriçi sizin de dediğiniz gibi 8.5 lt civarı gibi sanırım bana biraz fazla geliyor. c180,320i 10 yakıyor 1.5lt den fazla bi fark olmasını bekliyor insan
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    126.600 + 1000 o da cc parasi

simdi 125 bin fiyati

hocam mesela kol dayamalar cok iyi, camin alti kalin bolum sert , vurdummu tok mu tok orasi ayri, neye dayanarak sert dedim s60 a ve passara ama passatinkinde tuttunmu koparacak havasi var

bu arada tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 25 Nisan 2015; 16:38:27 >
  • Şehir içi ortalamanız 8.5 litre diye anladım ,açıkçası kıyas yapacaktım A6 ile ama emin olamadım ortalama hızınız kaç oluyor ş.içi 8.5 olduğu zamanda acaba? .Onun dışında Ayrıntılı anlatım gayet Güzeldir özellikle almaya niyetli kişi için Altın Değerindedir .Emeğine sağlık.Ben müsait olamadığım için okuyamadım yanlış anlamayın lütfen. :)

• sehir ici dedigim klasik istanbul sanirim ortalama hiz 23-30 km falandir. sisli kagithane arasi mekik dokuyoz iste.

tekrar tesekkurler

• serkanarch S kullanıcısına yanıt
    bir de bunun vergisi var:)

ama bunu 45 yasinda baba gormez baba verdigi yakit parasini gorur:)

tesekkurler hocam

• Kardeşim haberdar ettiğin için teşekkürler :)

Eline sağlık gayet güzel bir yazı olmuş. Audi a4 özellikle şu dönemde gayet uygun fiyatlı ki siz Passat parasına aldınız a4 ü. Bence güzel bir araç.

• aleykümselam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    tesekkurler

• Harika araç

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.