Şimdi Ara

A3 Sportback 1.4 TFSI Stronic İzlenimlerim (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
68.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: boson

    sayın greeneyes nickli arkadaşım, acaba gittiğiniz bayii de 2008 a3 1.4tfsi sportback s-tronic modelinin stoklarda olup olmadığını sordunuz mu? Ben de bu arabanın peşindeyim de...
    teşekkürler


    açıkçası sormadım 2008 modelini. 1 ay önce vardı ama şimdi kalmış olma olasılığı az gibi geliyor...
  • Akseaus üstad nasıl arabaya daha çok alıştınız mı? tüketiminiz nasıl..

    Bu arada tam zamanında aldınız hem kampanyadan hemde kurdan kazançlı çıktınız..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yıldırans

    Akseaus üstad nasıl arabaya daha çok alıştınız mı? tüketiminiz nasıl..

    Bu arada tam zamanında aldınız hem kampanyadan hemde kurdan kazançlı çıktınız..


    Sevgili dostum,

    A3'e kötü alıştım. Alışmaz olaydım. Benim Mondeo kalas gibi gelmeye başladı. Hanımdan kaçırıp kaçırıp kullanıyorum.

    Tüketim sürekli dur kalklı sehir içi bir depo ile 550 km civarları. 10lt/100 km gibi birşey çıkıyor. Aynı trafikte eski Hyundai Getz 1.3 otomatik 13lt/100 km yakıyordu. Bu durumda biz gayet memnunuz. :)

    Umarım zamanında almışızdır, aslında bu kriz ortamında bir arabaya bu kadar para bağlanmamalıydı sanırım.

    Selamlar.




  • arkadaşlar stronic vw dsg ile aynı sistemmi? bildiğim kadarıyla dsg manuelden daha az tüketiyor, çift kavramalı olduğundan. stronicte de aynı mıdır durum?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yusufnar

    arkadaşlar stronic vw dsg ile aynı sistemmi? bildiğim kadarıyla dsg manuelden daha az tüketiyor, çift kavramalı olduğundan. stronicte de aynı mıdır durum?


    Evet synı. Stronic Volkswagendeki dsg teknolojisinin Audi'deki adı.
  • kick down nedir ve nasıl yapılır? ve neden önemlidir? cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: £hmet

    kick down nedir ve nasıl yapılır? ve neden önemlidir? cevaplarsanız sevinirim


    Kick-down, otomatik arabalarda gaza sonuna kadar basıldığında otomatik olarak gerçekleşen bir veya iki vites küçültme işlemidir. Vites küçültmeden dolayı devir yükselir ve buna bağlı olarak çekiş gücü yükselir. Ani performans ihtiyaçlarında (örneğin çabuk sollama) kullanılır. Sürekli kullanılmaması gerekir. Çok benzin yakılmasına sebep olduğu gibi tork konvertörü ve şanzımana anlık olarak aşırı yük bindirir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akseaus -- 14 Ekim 2008; 20:51:12 >
  • @akseaus saol abicim
  • beyler bu a3 ün 1.4 122 bg lik motoruyla golfün 1.4 140 bglik motoru benim kafamı çok karıştırıyor golfün yol tutuşu ve kalitesi nasıl? ve bu iki motor arasında nasıl bir fark vardır? a3 le golfü kıyaslayarsak farkları ne olur?

    şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar a3 ün teknik bilgilerini, tüketim, hızlanma v.s. güncel şekilde nerde bulabiliriz? audi türkiye sitesinde hiçbi nane yoktur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yusufnar

    arkadaşlar a3 ün teknik bilgilerini, tüketim, hızlanma v.s. güncel şekilde nerde bulabiliriz? audi türkiye sitesinde hiçbi nane yoktur.


    http://www.audi.com.tr/Files/Katalog/1443_A3.pdf

    sportback istiyorsan katalogdan sback modeli seç bu standarta3 broşürü
  • bu broşürlerdeki bilgiler güncel değil, yine de tşk. ederim.
  • Herkese merhaba , bende Audi A3 1.4 almak istiyorum. Geçen hafta fuara gittim, gezdim Audi den başka bir araba almam. Fakat araştırıyorum 2.el mi alsam yoksa yeni mi alsam karar veremedim. Bugünlerde A3 1.4 motor 2.eller sahibinden.com sitesinde bayağı var. 2.eller fiyat olarak bana pahalı geldi. Bende yenilerin fiyatlarını aldım. Audi A3 1.4 tfsi 125 hp s-tronic Attraction baz versiyon beyaz renk. ilave olarak , yol bilgisayarı,mp3,fonksiyonel direksiyon,kol dayama , alim.tavan çıtası ve hız sabitleme var aracta , fiyat olarak 33.000 euro dediler pazarlık etmedim ama fiyat olarak nasıl acaba?
  • o paraya sıfır km. ambition paket alınır
  • Bu seneki fuarda zaman darlığım nedeniyle fazla vakit geçiremedim. Sanırım 2 tane A3 vardı. Bir tanesinin kapı koluna uzandım. Maalesef kapalıydı...2 sene öncesinden fuar ve doğuş ile ilgili kötü bir anım olduğu için hiç birşey demeden yavaşça oradan uzaklaştım.

    İki sene önceki olayda şuydu: Merakla fuarın yolunu tutmuştuk. Araba değiştirme durumu olunca fuarda daha bir heyecanlı ve anlamlı oluyordu. İlgimin olduğu arabalar A3, Bmw 1 serisi ve Golf'tü. Audi bölümünde A3'e yaklaştım...Bu sene olduğu gibi kapalıydı. Yanında duran bayana "Niye kapalı bu" dedim. "Ciddi alıcıysanız açtırayım..." dedi. Aslında sakin bir insanımdır ama o an birden "Ya yollarda bir sürü A3 var. Dışını orada da görüyorum. Bmw ve Mercedes'te bile tüm modellerin kapısı açık" dedim.

    İşte böyle...A3 ve fuar lafları bir araya gelince paylaşmak istedim.




  • Arkadaşlar, bi konuda size bilgi vermek istedim. Makyajlı kasa A3 lerde, led li farlar, xenon paketi ile gelmektedir. Aksi halde normal farlar geliyor. Temmuz ayındaki 2009 opsiyon paket fiyat listesine göre, fiyatı 900€ idi. Bu fiyata %37 ÖTV ve %27 kdv ekleyince 1.566€ oluyor. Şu an ki kur fiyatına göre 3.000 YTL fark geliyor. 1,500 - 2.000 YTL kasa farkınıda koyarsanız 2009 model makyajlı kasa 5.000 YTL daha pahalı.....
    Ben Ağustos ayında 2008 model aldım. Ellerinde vardı... Bu konu içerisinde aracımın özellikleri var. Bir ara 2009 modeli düşünmüştüm. İyi ki almamışım.. Çünkü bu kur farkından dolayı batardım herhalde... Ben aldığımda 1€ = 1,69 YTL idi...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ucanturk

    Arkadaşlar, bi konuda size bilgi vermek istedim. Makyajlı kasa A3 lerde, led li farlar, xenon paketi ile gelmektedir. Aksi halde normal farlar geliyor. Temmuz ayındaki 2009 opsiyon paket fiyat listesine göre, fiyatı 900€ idi. Bu fiyata %37 ÖTV ve %27 kdv ekleyince 1.566€ oluyor. Şu an ki kur fiyatına göre 3.000 YTL fark geliyor. 1,500 - 2.000 YTL kasa farkınıda koyarsanız 2009 model makyajlı kasa 5.000 YTL daha pahalı.....
    Ben Ağustos ayında 2008 model aldım. Ellerinde vardı... Bu konu içerisinde aracımın özellikleri var. Bir ara 2009 modeli düşünmüştüm. İyi ki almamışım.. Çünkü bu kur farkından dolayı batardım herhalde... Ben aldığımda 1€ = 1,69 YTL idi...

    Bu tip durumlarda yani "2-3 ay sonra arabanız gelecek.." dendiğinde eğer elinizdeki para YTL ise mutlaka bu bekleme sürecini YTL'yi Euro'ya çevirip beklemek lazım.




  • Fotoğraflar gerçeği yansıtmaz hocam...hehe..

    Şaka bir yana kataloglara layık fotoğraf çekmişsin. Arabada çok güzel. Bir içim su misali. Ne eksik ne fazla...Göze batan hiç bir yeri yok. Yağmur damlası gibi...

    Bu arada hocam, Satarsan haberim olsun.
  • Audi concert şimdi daha güzel
  • Fotagraflar çok güzel..Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin..Tekrar güle güle kullan akseaus üstad..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.