Şimdi Ara

A3 fiyatlarına ne oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

170 175 'e boyasız değişensiz kazasız araçlar varken şu fiyatlara bak şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettin_79 -- 22 Haziran 2020; 21:0:56 >

• 1.6 tdi veya 1.4 tfsi olsa anlarim da halojen farli 1.2 tfsi araba icin sacma fiyatlar. Ilk ilandaki araba nasil 5 yasinda olup hala garantili anlamadim.
    Bence ayni yillarda makyajsiz 116d veya 116i bakin daha ucuza daha dolu arabalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke birtek A3 e olsa hepsi aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

• 200 bine yakın para vericem şu iç tasarıma bak doblo bile daha güzel. Bir de 110 bg...

• Şu arabaya bu paraları verenleri hiç anlamıyorum.Çekici Tasarım yok içi çirkin benzinli birde.

• olay A3'ten mi ibaret şahin bile zamlanırken A3 yerinde mi sayacaktı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.0 Clio 185 bin, hemde kullanılmış , Clio nasıl bişey biliyirmusun teneke kuru yaprak gibi, içine kulullanilan kumaş kalitesi ucuz pazarlarda satilan ince pijamalar gibi bana hissettirdiği buydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woswos ve audi gözümde aynilar o paraya git kendime bmw al mercedes al keyfine bak.

• 1.2TFSI manuel sayısı az olduğu için kendi kendine gereksiz şişmiş. Makyaj sonrası 1.0TFSI araçların 15-25bin km arası olanlarını iyi bir araştırmayla 190bin civarına alabilirsiniz.
  • Benzinli manuel bir de araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Oscar

Şu arabaya bu paraları verenleri hiç anlamıyorum.Çekici Tasarım yok içi çirkin benzinli birde.
    Benzinli direk tercih sebebi dizel olsa alınmaz diğerleri de göreceli.Şahsen bende sevmiyorum tasarımını (Rs3 farklı tabi).

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Benzinli direk tercih sebebi dizel olsa alınmaz diğerleri de göreceli.Şahsen bende sevmiyorum tasarımını (Rs3 farklı tabi).

Alıntıları Göster
    Tüh ben dizelini almıştım. Hemen satılık ilanı vereyim.
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Ben çöp falan filan diye birşey demedim hocam.Tercih meselesi ben şahsen 100 km de 15-20 TL az yakacak diye dizel almam.Alıntıladığım mesajın içeriğine bak ne dediğimi anlarsın fan olmaya gerek yok herkes ihtiyaçları,beklentileri farklıdır.İkiside satılıyor,ikisinide tercih eden varki üretiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ben çöp falan filan diye birşey demedim hocam.Tercih meselesi ben şahsen 100 km de 15-20 TL az yakacak diye dizel almam.Alıntıladığım mesajın içeriğine bak ne dediğimi anlarsın fan olmaya gerek yok herkes ihtiyaçları,beklentileri farklıdır.İkiside satılıyor,ikisinide tercih eden varki üretiliyor
    ben az yaksın diye almadım imzama bakarsan anlarsın
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Sana birşey diyen oldumu güzel kardeşim ya
    Tercih meselesi işte(Dizel alanların %99 u yakıt için alıyor).Güle güle,kazasız belasız kullan aracını boşver gerisini sen

• quote:

Sana birşey diyen oldumu güzel kardeşim ya
    Tercih meselesi işte(Dizel alanların %99 u yakıt için alıyor).Güle güle,kazasız belasız kullan aracını boşver gerisini sen
    eyvallah. hızlı dizel candır.

• quote:

Alıntıları Göster
    Napican rs3 u abisi rs6 varken hiç birine laf düşmez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.