Şimdi Ara

A3 buğulanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2016 A3 aracımda buğulanma sorunu yaşıyorum ve bugün bir ustaya gösterdim kalorifer peteğini kontrol etti sorunun petekten olduğunu söyledi. Paspasta da ıslaklık oluyodu ben kış mevsiminde olduğumuzdan ayakkabıdan falan geldiğini düşünmüştüm usta petek su kaçırdığı için olduğunu söyledi sizcede sorun petekmidir. Sorun petekteyse serviste mi yaptırmamı yoksa dışarda mı yaptırmamı tavsiye edersiniz usta 1.500 tl civarı masraf çıkacağını söyledi. Tamirinin nası olduğunu sormadım ama tahminimce göğüs sökülecek bu işlemi dışarda yaptırmak mantıklımı sizlerin tavsiyesini bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• paspastaki islakligin sebebi drain kanallarinda tikaniklik var demektir. aracin yilina gore aratirsan hatta ingilizce eminim cikar nasil temizleyebilecegin.

bugulanma sorunu benim 2021 330'umda da var. eski aracimda yoktu mesela. klimada resirkulasyon acikken oluyor sadece. bir bak resirkulasyon acik mi kapali mi diye, kapaliyken oluyorsa da a/c dugmesine bas klimayi ac o duzeltir.

• gamblerbarbo kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi arama yaptırdım tam bi sonuç alamadım bu drain kanalı dediğiniz siyah hortum şeklinde gaz pedalının sağ tarafından mı gidiyor yada bi örnek video varsa atabilir misiniz.

Resirkülasyon tuşu kapalıyken yani dışardan hava aldığı halde buğu yapıyor ve bezle silincede gitmiyor. Bezle silincede gitmeyince antifriz geliyo aklıma mantıken ama dün kontrol ettim antifriz eksiltmemiş araç ustada baktı kalorifer peteği dedi sorunu bulamazsam servise götüreceğim mecbur zaten büyük birşeyse mecbur serviste yaptırcam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.