Şimdi Ara

A3 Almayı düşünenler..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
7.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar A3 ün yeni kasası cıktı ve ülkemize de gelecektir ileriki aylarda acaba bu yeni kasa ikinci elde ki eski kasaların fiyatlarında ne gibi bir düşüş yapabilir
    mesela 2007-2008 model bir sportback kasa arac 3000 gibi veya baska bir miktarda fiyat düşer mi?aylardır takip ettiğim bir arac modeli böyle calkantılı br piyasa görmedim
    milletin hangi modele donanıma ne istediği belli değil tutturabildiğime satarım düşüncesi var her halde..4 halkaya güveniyorlar zaar..inşalah artık almak üzereyim fakat yeni kasa fiyatları etkiler mi diye beklemedeyim bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim..saygılar..

• Ben de fiyat avantajı nedeniyle dizel A3 Dizel Sportback Stronic siparişi verdim. Eski kasa tercihimin öncelikli nedeni fiyat avantajı, ayrıca yeni kasa Sportback 2013'te gelecekmiş. Dizelde de öncelikle 2.0 motor düz vites getireceklermiş. Yani bu donanım ve özellikte yeni kasa A3 almak için 1.5 yıl beklemek gerekiyor. Yeni kasa geldiğinde hem yeni kasa zamlı gelecek ancak eski kasaların 2. el fiyatlarında da bir miktar düşüş olacaktır. Ama neredeyse 10.000 Euro indirim yapıldığı için şu anda A3 Dizellerin fiyatı 2. elden daha ucuza geliyor. Euro kurunun da olumlu etkisi var. Bence şu anda bu aracı almak mantıklı görünüyor.
  • sorması ayıp olmasın kac bin euro verdiniz..belki uygun olur bizede..
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidian

Ben de fiyat avantajı nedeniyle dizel A3 Dizel Sportback Stronic siparişi verdim. Eski kasa tercihimin öncelikli nedeni fiyat avantajı, ayrıca yeni kasa Sportback 2013'te gelecekmiş. Dizelde de öncelikle 2.0 motor düz vites getireceklermiş. Yani bu donanım ve özellikte yeni kasa A3 almak için 1.5 yıl beklemek gerekiyor. Yeni kasa geldiğinde hem yeni kasa zamlı gelecek ancak eski kasaların 2. el fiyatlarında da bir miktar düşüş olacaktır. Ama neredeyse 10.000 Euro indirim yapıldığı için şu anda A3 Dizellerin fiyatı 2. elden daha ucuza geliyor. Euro kurunun da olumlu etkisi var. Bence şu anda bu aracı almak mantıklı görünüyor.

Aracınızı güle güle kullanın.
    Kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim referans açısından.
  • Bende bu indirimde aldim a3 ambition zenon farli paket 31500 euro ya geldi
  • herkese merhaba bnede sıfır a3 almayı düşünüyorum yılda 5-6 bin km yapacağım için ve istanbul şehir içinde kullanılacağı için 1.2 tfsı stronic almayı planlıyorum bugun konustugum satıs temsilcisi xenon+katlanır ayna+yoş bil.+iç ışık paketi+16 jant+çok fonksiyonlu direksiyon+sis farı+mp3 concert fiyat olarak 27000 euro fiyat verdi aracın rengi beyaz
    bu özelliklere ek olarak cam tavanlı araç için verdiği fiyat 29000 euro sizce nasıl aracı hafta sonu teslim ederim dedi kendisi
    ilk defa audi araç alacağım yardımlarınız ve fikirleriniz benim için önemli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: uakoc
    sorması ayıp olmasın kac bin euro verdiniz..belki uygun olur bizede..

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB
    Aracınızı güle güle kullanın.
    Kaça aldığınızı öğrenebilirmiyim referans açısından.

Teşekkür ederim. Araç beyaz panaromik sunrooflu 30.500 Euro'ya anlaştık. Nisan ortasına kadar gelmesini planlıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidian -- 22 Mart 2012; 17:14:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vw cc almayı düşünüyorum..
    9 yıl önce açıldı
    BMW 520i almayı düşünüyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.4 TFSİ stronic icin fiyat alan oldu mu acaba?
  • arkadaşlar merhaba..
    bir süredir 2.el araç arıyorum..opsiyonlarımdan bir tanesi de A3..bir arkadaşım vasıtasıyla temiz bir 2007 model A3 Attraction otomatik vites buldum..
    bu araçla ilgili tavsiyeleriniz olabilir mi acaba ?
    bir de şehir içi şehir dışı ne kadar yakar ?
    kullanmış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: satlass

arkadaşlar merhaba..
    bir süredir 2.el araç arıyorum..opsiyonlarımdan bir tanesi de A3..bir arkadaşım vasıtasıyla temiz bir 2007 model A3 Attraction otomatik vites buldum..
    bu araçla ilgili tavsiyeleriniz olabilir mi acaba ?
    bir de şehir içi şehir dışı ne kadar yakar ?
    kullanmış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Aracın asabi bir görünümü vardır zaten bizleri de cezbeden odur.
    Ama gel gelelim yakıt tüketimi konusunda ise çok bonkördür. Şehiriçi 13-15 lt, şehirdışı 10 -11 lt civarıdır.
    Yol tutuşu ve güvenliği audi kalitesidir zaten belirtmeye bile gerek yok. Araç zaten size kendinizi güvende hissettiriyor.
    Motoru eski denir hep ama ben kullandım hiçbir sorun da yaşamadım bu araçta. Eğer almayı düşünüyorsanız, size lpg takmanızı tavsiye edebilirim sadece.
    Onun dışında aracın bir sıkıntısı yok.

Temiz 2007 Model bir Audi A3 Attraction Sportback Tiptronic 35.000 - 36.000 civarı fiyatlarda olması lazım.

• Arkadaslar merhaba,
    Bugün a3 1.6 tdi dizel stronic attraction (advance+ dynamic paketli, fiks paketler) icin 30.500 Euro fiyat aldım, sizce nasıl? Bana biraz yüksek geldi açıkcası, sizce nasıl fiyat ve sizinde aldığınız fiyatları paylaşabilecek mısınız?
  • türk parası konuşsak daha iyi olur. anlaşılır.
    gerçi kur belli ama.
    gerçi onlar da euro fiyatı veriyor
  • arkadaşlar;

aşağıdaki donanım ve motor için verilen fiyat uygun mudur?

audi a3 1.6 tdi 105 hp s-tronic
    ambition donanıma ek olarak progressive ve dynamic paket içeriyor...
    araç ile gelen zorunlu aksesuar:bagaj havuzu ve ismini hatırlayamadığım bir paspas çeşidi...
    fiyat:71.700 tl (masraflar ve trafik sigortası dahil...)(32.350 euro+650 tl)
  • Biraz fazla gibi. Cam tavanli deri koltuklu ve daha bir cok sey icin 33500 fiyat verdiler, hem de tekefondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben daha önce 1.6 102 beygir passat almıştım motorun performansından memnun olmadığım için sattım motor kasayı kaldırmıyordu çok hantaldı özelliklede klima açıkken. şimdi 1.6 102 beygir motora sahip A3 almayı düşünüyorum ama aklımda ki soru acaba bu araçta hantal mı? Performansı nasıl? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • Evet aynen. Motor zayif kaliyor.

• o zaman 1.6 A3 den vazgeçmek en iyisi. passatta yaşadığım sıkıntıyı tekrar yaşamak istemem
  • yakın zamanda araba almayı düşünüyorum.audi a3te çok sağlam indirimler oluyormuş.yakın zamanda 1.2 tfsi yada 1.6 hitler motor yeterli donanım (bixenon katlanır ayna fonksiyonel direksiyon hız sabitleyici olmalı) bir araç için fiyat alan arkadaşlar bilgi verirlerse çok memnun olurum.

teşekkürler
  • bugün 1.2 tfsi atraction ve ekstra 2 paketle (bixenon fonksiyonel direksiyon dahil) 57 bin lira dedi.araç siyah içi bej elinde hazir.fiyat uygun mudur

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkry

bugün 1.2 tfsi atraction ve ekstra 2 paketle (bixenon fonksiyonel direksiyon dahil) 57 bin lira dedi.araç siyah içi bej elinde hazir.fiyat uygun mudur

Otomatik mi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.