Şimdi Ara

A2 Ehliyet Ücretleri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
4
Favori
92.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle bursagsli arkadaşım çok teşekkürler. Fakat ben de b sınıfı ehliyet var üzerine a-2 ekleticem bu konuda beni bilgilendirebilirmisin. Örnegin suan için kura ücretleri ne kadar, harçlar, sınav ücreti birde sertifika ücreti mi ne varmış. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş gerekli bilgiyi vermiş b ehliyeti olanlar yazılı sınava girmiyor sadece geri kalan masraflar aynı.sertifika ücretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 10 Eylül 2014; 23:16:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • B ehliyetim var inşallah yanına a2 eklicem

• quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

quote:

Orijinalden alıntı: kaya0474

Evet arkadaşlar fiyat hakkında bilgi verin lütfen İ

Eğer hiç ehliyetin yoksa
    Kurs ücreti 300 tl[bu sizin kursla anlaşmanıza bağlı]
    Yazılı sınav 50 tl
    Direksiyon sınavı 70tl
    Ehliyet harcı 115 tl
    Ehliyet kart ücreti 107 tl
    Sağlık raporu 25 tl
    Toplam 667 tl

B sınıf ehliyet sahibiyim. Hangi ücretler yok bizde?
  • DeArAnGeL kullanıcısına yanıt
    Ben gecengun kayit oldum 300tl kurs ucreti verdim 50tl direksiyon sinavi ucreti istiyeceklermis bide ehliyet harci ve kart parasi vericez yani toplam 550-600arasi tutuyor saglik raporunu saglik ocagindan alin ucretsiz veriliyor

• scarface123 S kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan ehliyet almıycaz hocam sadece B nin yanına bir de A2 yazdırıcaz yuhhh.
    Malesef durum boyle kurs ucretinide 300den asagi yapan yer bulamiyacaginiza gore mecbur vrriceksiniz 550 yi :)

O zaman ne anladım ben bu işten.
    Hiç ehliyetin yoksa 667 tl
    B ehliyeti olup A2 alacaklar 550 tl.
    Arada 117 tl kalıyor yazık valla..
    bencede çok saçma bi olay bizim zaten ehliyetimiz var nden gidip karta yeniden 100 lira para veriyoruz :D
    hiç ehliyeti olmayan adam
    kurs ıvır zıvır sınav vs ile 667 tl ile A2 ehliyet sahibi oluyor.

Bizde zaten bir kursa gittik o kursta motor ilk yardım trafik dersleri gördük sonrasında direksiyon dersi aldık
    O bütün ıvır zıvır paralarını ödedik sınavlara girdik ve B ehliyetimizi aldık.

şimdi diyorum ki bize yapacakları sadece direksiyon sınavı. Neden kursa 300 veriyoruz. Sadece direksiyon dersi alıp sınava gireceğiz.

Totalde sadece 317 tl + kurs ücreti ödeyecekken hadi sağlık raporunu da ücretsiz alsak 292 tl + kurs ücreti olacakken neden kurs ücreti 300 oluyor diyorum.???
    Kurs ücreti = x
    Direksiyon sınavı 70tl
    Ehliyet harcı 115 tl
    Sağlık raporu 25 tl
    Harclari yatirmamiz sacma zaten bizim belli bi dosyamiz var ona ilaveden a2 gelicek sadece gecirdikleri para ayni anlamadim gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: DeArAnGeL

quote:

Orijinalden alıntı: bursagsli

quote:

Orijinalden alıntı: kaya0474

Evet arkadaşlar fiyat hakkında bilgi verin lütfen İ

Eğer hiç ehliyetin yoksa
    Kurs ücreti 300 tl[bu sizin kursla anlaşmanıza bağlı]
    Yazılı sınav 50 tl
    Direksiyon sınavı 70tl
    Ehliyet harcı 115 tl
    Sağlık raporu 25 tl
    Toplam 667 tl

B sınıf ehliyet sahibiyim. Hangi ücretler yok bizde?

Yazılı sınav yok sağlık raporu istemezler diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: scarface123

Harclari yatirmamiz sacma zaten bizim belli bi dosyamiz var ona ilaveden a2 gelicek sadece gecirdikleri para ayni anlamadim gitti

Dosya ehliyeti alana kadar var, b den sonra a2 alacaksanız masraflar maalesef böyle, sağlık raporu da şart. Kurslar da min 300₺ alıyor. Hiç ehliyeti olmayan ekstradan kursa devam mecburiyeti ve yazılı sınavı var kurs ücreti de aynı değil.
  • BEYLER ABİLERİM Bİ YARDIM EDİN ÖĞRENCİYİM A 2 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BURSADA UYGUN FİYATA EHLİYET VEREN Bİ YER SÖYLEYİN NEDİR BÖYLE 600 700 LİRA YAZMIŞSINIZ KALDIRAMAM BEN MOTOR KURYESİ OLMAK İÇİN EHLİYET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ZATEN MOTOR DELİSİYİM Bİ YARDIM LÜTFEN :( LANET OLASICA ÖĞRENCİLİK
  • canhty123 kullanıcısına yanıt
    Cogu kursun taban fiyati 250-300gibi bi tutar bence bulabilirsiniz biraz arastirarak 400 diyen yerlere muamele cekin ogrenciyim falan filan 300e dusuceklerdir

• Abi iste keşke kurs fiyatiyla bitse yok sinavidir maliyesidir emniyetir herşeye para vvalla

• kurs ücreti.............................250 TL (1saat direksiyon dahil)
    ek 1 saat direksiyon eğitimi......50 TL
    direksiyon sınav harcı.............100 TL
    şoförler odası..........................50 TL
    Emniyete de yaklaşık..............210 TL
  • 300 kursa, 220 emniyete olmak üzere 520 liraya aldım a2 ehliyeti. b önceden vardı. ilk girişte geçtim direksiyon sınavından da. allah herkese nasip etsin.
  • İyi akşamlar, ben ilk sınavda kırmızıda geçince kaldım. :) şimdi ikinci kez direksiyon sınavına gireceğim. Benden 150 tl istediler. İnternetten araştırdiğim kadariyla 50 sınav harcı +100 eğitim ücreti yazmislar. Doğru mudur? Harç nereye yatıyor sadece 50 tlyi yatirsam, 100 tlyi kursa vermiyeyim dedim de, olur mu acaba

• A2 ehliyet almanın tek avantajı 17 yaşında alınabiliyor olması 😃&#55357;🚲🚲🚲🚲🚑🚌✈🚀🎡🚥🚥🚥&#55357;🔰8-

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.