Şimdi Ara

A2 ehlıyet sınavı hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa beyler 1 eylulde a2 ehlıyet sınavına gırecegım agustosun 1 ınde kendı çapımda kıtapdan çalışmaya devam edıyorum bu cumartesı pazar teorık dersler başlıcak acaba ehlıyet sınavımın kolay geçmesı ne yapabılırım hangı çıkmış sorulara çalışmam lazım (aynı zamanda kıtaba çalışıyorum)
    saygılar

• kitabı boşver dostum gir biir siteye çııkmış tüm sooruları çöz son 4-5 yılın sonra 100 100 100 al soruları ezberliyosun bi yerden sonra kitap kafanı bulandırır ayrıca sorularının yanlışlarınıda dogrularınıda tekrar et
  • 100 100 al derken nasıl olcak kardeş
  • Slm dostum Bende bir eylül de sınava gireceğim B ehliyeti için a2 ehliyetini alacagım zaman bol bol internette zaman gecirdim yeni giriyorum 2011 dir falan cışmış testleri bol bol çözdüm ezberledim çogunu kitaptan da çalıştım ve tek sefer de alıyor insan çıkmış sorulardan kendini baya çalıştırıyor insan zor denebilecek birşeyini görmedim ben şayet gayet ilk girdim sınava hepsini sanki dün cevaplarını gördüm gibi direk işaretledim testleri çöz kitapta ki genelde onlardan da soruyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknisye -- 10 Ağustos 2012; 13:25:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknisye

Slm dostum Bende bir eylül de sınava gireceğim B ehliyeti için a2 ehliyetini alacagım zaman bol bol internette zaman gecirdim yeni giriyorum 2011 dir falan cışmış testleri bol bol çözdüm ezberledim çogunu kitaptan da çalıştım ve tek sefer de alıyor insan çıkmış sorulardan kendini baya çalıştırıyor insan zor denebilecek birşeyini görmedim ben şayet gayet ilk girdim sınava hepsini sanki dün cevaplarını gördüm gibi direk işaretledim testleri çöz kitapta ki genelde onlardan da soruyorlar

sağolasın kardeş o zaman kıtapa çalışsam yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanakattak

sa beyler 1 eylulde a2 ehlıyet sınavına gırecegım agustosun 1 ınde kendı çapımda kıtapdan çalışmaya devam edıyorum bu cumartesı pazar teorık dersler başlıcak acaba ehlıyet sınavımın kolay geçmesı ne yapabılırım hangı çıkmış sorulara çalışmam lazım (aynı zamanda kıtaba çalışıyorum)
    saygılar

Ahaha ben de aynı sınava gireceğim aklımda bile değil sınav. Ben de Bir önceki sınavı denedim 1 kere. İlk deneyişimde hiç çalışmama rağmen geçtim. Sende takma kafaya. Yakın gelen şıkkı işaretle geçiyorsun zaten.
  • Kitapa çalış sonundaki testleri çöz onlar yardımcı olur sana dedigim gibi basit oldugundan bende aynı sınav falan şimdilik çalışmıyorum son 1 hafta kala çalıştım mı denk :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkese çok teşekkur ederim çok motıve oldum hafta sonlarıda teorık derslere gıdıcem
  • Çok heyecanlaaya gerek yok :)
    Çıkmış sorular ve kurstaki teorik bilgiler sınavı geçmenize yeterli olur sanırım. Kimler ehliyet alıyor ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kursa gitmeden peki sınava girebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertis

kursa gitmeden peki sınava girebilirmiyiz?

kursun haberi olduktan sonra sıkıntı olmaz ben kursa gitmeden aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbeyter -- 11 Ağustos 2012; 14:01:47 >
  • yani şunu demeye çalışıyorum hiçbir kursa yazılmadan evde ebooklara çalışıp soruları çözüp sınava girsek cebimizden ne kadar para çıkar ehliyeti almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertis

yani şunu demeye çalışıyorum hiçbir kursa yazılmadan evde ebooklara çalışıp soruları çözüp sınava girsek cebimizden ne kadar para çıkar ehliyeti almak için

Kursa yazılmama gibi bir ihtimalin yok yazılıp gitmeyebilirsin sadece.
    bu kursa gitmeme resmi birşey değil zaten kurs seni derse girdi olarak resmi yerlere bildiriyo
    + senin belgeyi alana kadar resmi işlerini kurs yapıyo. başka türlü belge alamazsın yada sınava giremezsin. eskidendi o kursa yazılmadan ehliyet alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbeyter -- 11 Ağustos 2012; 14:59:21 >

• peki aile izni aileye haber falan gidiyormu
  • Aile ne alakası var arkadasım cocuk degilsiniz yazıldın mı iş biter girer cıkarsın yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.