Şimdi Ara

A2 EHLİYET KURSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA arkadaşlar a2 ehliyet almak istiyorum istanbul avrupa yakasında bildiginiz ucuz kurslar varmı ? 400 tl fiyat aldım şuan ögrenciyiz nede olsa ucuz biryer bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

• 400 fazlasiyla uygun daha ucuzunu zor bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkalatax18

MERHABA arkadaşlar a2 ehliyet almak istiyorum istanbul avrupa yakasında bildiginiz ucuz kurslar varmı ? 400 tl fiyat aldım şuan ögrenciyiz nede olsa ucuz biryer bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

Nerden fiyat aldın bende düşünüyorum A2 ehliyet almayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzeyfe

quote:

MERHABA arkadaşlar a2 ehliyet almak istiyorum istanbul avrupa yakasında bildiginiz ucuz kurslar varmı ? 400 tl fiyat aldım şuan ögrenciyiz nede olsa ucuz biryer bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

taksim istiklal sürücü kursu herşey dahil nakit 400 tl
  • quote:

quote:

quote:

telefon numarası var mı? Arayıp bir soralım, herşey dahil derken bu uygulama sınavı için ayrı yazılı sınav için ayrı diye diye ek Ücret çıkaranlardan mı bir bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: JackkerL

quote:

quote:

quote:

telefon numarası var mı? Arayıp bir soralım, herşey dahil derken bu uygulama sınavı için ayrı yazılı sınav için ayrı diye diye ek Ücret çıkaranlardan mı bir bakalım

istiklalsürücükursu.com

• Beyoğlunda taksim sürücü kursunu tek geçerim.
  • B ehliyeti olana galiba bu fiyat belirtmemişsiniz ama önemli bir ayrıntı.
  • Yılbaşından önce B'den A2 fiyatı 770 TL idi, yeni yıl fiyatları ne oldu bilgim yok.
  • daha dün sordum ben gaziosmanpaşada bir kursa B ehliyetim var sadece direksiyona giricem eğitimiyle herşey dahil emniyet sınav ücreti falan 1.350 dediler nasıl 400
  • Neredeyse 1 sene olacak belki ondandır. Bende o aralar herşey dahil 700 civarı almıştım.Ayrıca o 1 senede darbe,1312414 kere benzine zam,vergiler,12312 kere dolar yükseldi.Herkes öpüyor kurslar eksik kalır mı?
  • Geçen mayısta b vardı sadece üzerine A1 aldım 770 ti kurs,şu n bu şekilde yine 800 900 dolaylarındadir ama b falan yok 0 dan girilecekse o zaman 1250 olabilir,sasirmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.