Şimdi Ara

A2 Ehliyet Direksiyon Sinavi Tarihi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz doneminde sinava girecek olanlar var mi? Mayisda kursa yazildim, B ehliyeti oldugundan yazili sinava girmedim. Direksiyon sinavi ise 27-28 Temmuz deniliyordu, bugun kursu aradim ve 3 Agustos dediler, var mi agustoda sinav bi yanlislik mi var cozemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğrudur banada öyle dendi bu gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetova34 -- 26 Temmuz 2013; 20:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetova34

doğrudur banada öyle dendin bu gün.

teşekkürler
  • 17 ağustos dendi banada direksiyon sinavi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayipsana

17 ağustos dendi banada direksiyon sinavi için

Enterasan gercekten. Ben araba ehliyeti alirken zamaninda herkes ayni anda gittik girdik sinava. Simdi tarihler farkli hep.

• Valla arkadaşlar benim anladığım kadarıyla 27 temmuz 3 ağustos ve 4 ağustos olarak 3 güne meb tarafından gruplar oluşturulmuş ve sürücü kurslarına yollanmış. Bence kayıt olduğunuz sürücü kursuyla irtibata geçmeniz sağlıklı olacaktır. Ben yarın sabah 8.30 da gireceğim nasip olursa sınava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompliman

Valla arkadaşlar benim anladığım kadarıyla 27 temmuz 3 ağustos ve 4 ağustos olarak 3 güne meb tarafından gruplar oluşturulmuş ve sürücü kurslarına yollanmış. Bence kayıt olduğunuz sürücü kursuyla irtibata geçmeniz sağlıklı olacaktır. Ben yarın sabah 8.30 da gireceğim nasip olursa sınava.

Oncelikle basarilar dilerim size. Kurs ile gorustum onlar soyledi zaten tarihi. Dediginiz gibi parca parca yapiyolar galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 ay önce açıldı
    Direksiyon sınav giriş belgesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 24 ağustos yazılı sınav tarihi tahmini bir 1 ile 3 hafta arasında sonuçlar açıklanır açıklandıktan 1-2 hafta sonra pratik sınava girersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

24 ağustos yazılı sınav tarihi tahmini bir 1 ile 3 hafta arasında sonuçlar açıklanır açıklandıktan 1-2 hafta sonra pratik sınava girersin.

Yok ben haziran donemindeki sinav zamani yazildim yani mayisin basinda yazildim, agustosda direksiyon sinavina giriyorum. Yazi yediler, motorla gezicektim hayallerim vardi :)

• büyük ihtimalle ehliyet işlemlerinin bitimi bayramdan sonraya sarkacak gibi.. Planlarınızı ona göre yapın bence:)
  • arkadaslar sızden ekstra 40 tl ıstendımı

• quote:

Orijinalden alıntı: Baxı

arkadaslar sızden ekstra 40 tl ıstendımı

60 TL yazili sinav icin vermistim, B ehliyeti oldugundan yazili sinav iptal oldu, sonra direksiyon icin ekstra 40 TL aldilar. Yani sinav icin toplam 100 TL verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 13 Ağustos 2013; 16:42:21 >
  • 11/1997 doğumluyum. a2 ehliyeti için kursa hangi ayda kaydolursam (önümüzdeki sene) sınava yakın denk getiririm?yada her zaman sınavı oluyormu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Temmuz doneminde sinava girecek olanlar var mi? Mayisda kursa yazildim, B ehliyeti oldugundan yazili sinava girmedim. Direksiyon sinavi ise 27-28 Temmuz deniliyordu, bugun kursu aradim ve 3 Agustos dediler, var mi agustoda sinav bi yanlislik mi var cozemedim.

Hocam B ehliyeti olanlar için motosiklet ehliyeti maliyeti nedir?
    Size kaça patladı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rufuk

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Temmuz doneminde sinava girecek olanlar var mi? Mayisda kursa yazildim, B ehliyeti oldugundan yazili sinava girmedim. Direksiyon sinavi ise 27-28 Temmuz deniliyordu, bugun kursu aradim ve 3 Agustos dediler, var mi agustoda sinav bi yanlislik mi var cozemedim.

Hocam B ehliyeti olanlar için motosiklet ehliyeti maliyeti nedir?
    Size kaça patladı?

Su anlik odediklerim;

300 TL kurs ucreti
    40 TL saglik raporu
    100 TL direksiyon sinav ucreti.

Belgeleri bekliyorum, gelince ehliyet degisimi icin
    harc odenecek. Soylenen 210 TL

Bakalim ne kadar olacak harc ucreti.

• Benden de direksıyon ucretı 100 lira istemıslerdı, ama dun aradılar sen ücreti verdin mi dedi bende yok dedım yarın 100 tl getırıcem sınavdan önce , hoca sağolsun sen 60 lira ver dedi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

Benden de direksıyon ucretı 100 lira istemıslerdı, ama dun aradılar sen ücreti verdin mi dedi bende yok dedım yarın 100 tl getırıcem sınavdan önce , hoca sağolsun sen 60 lira ver dedi :))

Bende ilk yazili sinav icin 60 TL vermistim, sonra yazili sinav kalkti ve aradilar direksiyon icin 40 TL daha istediler. Toplamda 100 TL odemis oldum direksiyon sinavi icin. Mayisda yazilmistim ve hala alamadim ehliyeti, cok uzun suruyor bu ehliyet isi artik. Direksiyon sinavida cok garip oldu. Neredeyse olmadi desem yeri :) hala evraklari bekliyoruz ehliyet almak icin. Yazin motorla gezicektim hesapta :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 17 Ağustos 2013; 19:00:36 >
  • Arkasdlsr ben a2+b2 icin kursa yazildm 29haziran sinavins grdm kazandm 2hafta snra dreksyyn sinavna grdm kazandm araya bayram grdi bu cumartesi motor dreksyon sinavi var snav ucretni yatrn dediler gtrdum verdm 2 saat snra beni arayip programda bir srn var fln gbi brsey scmaladilar eylul 14une sinavs greceksn dediler bnlar bnmle dlgami buluyor

Gerckten hevesm fln klmadi 150lik belderia motor almstm 1hafta once kaskla kullaniom yakanma korkusuda cabasi oldu
  • ben kaydoldum iki hafta once... 24-25 agustosta sınav var dediler bu hafta sonu da pratik yaptik...( B var A2 için sınava girecem direksiyon)

baska bi surucu kursu 17-18 eylulde demisti bana. hatta bugun kayıt olmazsan kasımda girersin sınava demisti serefsizler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semy_logy

ben kaydoldum iki hafta once... 24-25 agustosta sınav var dediler bu hafta sonu da pratik yaptik...( B var A2 için sınava girecem direksiyon)

baska bi surucu kursu 17-18 eylulde demisti bana. hatta bugun kayıt olmazsan kasımda girersin sınava demisti serefsizler..

Bende temmuz un sonunda kaydoldum bana da 24 ağustos da sınav dendi. Ama geçen gün konuştum olmama ihtimali var 14 eylül e kayma ihtimali var dediler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.