Şimdi Ara

A180 CDI 90bin verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Universite ogrencisiyim. Panoramik cam tavan ve ic dis amg paketiyle a180 cdi almayi dusunuyoruz. Arabayi ben kullanicam surekli yani bi genc olarak bol bol gezecegimden performansi arka planda birakip dizel ve konforlu bir araba olarak ozellikle 0km istedigim için bunu düşündüm. Yakit tuketimi bakimindan oldukca ekonomik olacaktir. Fikirleriniz ve alternatiflerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marlboro insanı

Hayır.

Nedeninide aciklarsaniz sevinirim

• Verilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Markaya para verirsin, peki ya arabaya?

90.000 verirsin ama 90.000'lik karşılık alır mısın? Bence hayır.

O fiyata bir E92 alabilecekken, o paraya daha fazlasına sahip olabilecekken tercihini değiştir bence.

Yakit,vergi? Bunlarida hesaba katinca e92 çok masrafli gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

quote:

Markaya para verirsin, peki ya arabaya?

90.000 verirsin ama 90.000'lik karşılık alır mısın? Bence hayır.

O fiyata bir E92 alabilecekken, o paraya daha fazlasına sahip olabilecekken tercihini değiştir bence.

Yakit,vergi? Bunlarida hesaba katinca e92 çok masrafli gibi

E90 320d alın derim yakıt olarak üzmez.

• berkecelik B kullanıcısına yanıt
    90000tl verip clio ile aynı motora sahip olmanın verdiği zevk, paha biçilemez :D
  • quote:

Universite ogrencisiyim. Panoramik cam tavan ve ic dis amg paketiyle a180 cdi almayi dusunuyoruz. Arabayi ben kullanicam surekli yani bi genc olarak bol bol gezecegimden performansi arka planda birakip dizel ve konforlu bir araba olarak ozellikle 0km istedigim için bunu düşündüm. Yakit tuketimi bakimindan oldukca ekonomik olacaktir. Fikirleriniz ve alternatiflerinizi bekliyorum.

Ben de bir Mercedes kullanıcısıyım. Seçtiğiniz araç çok güzel. Terchinize 2 açıdan yorum yapıcam.

1 - 107bin'e full AMG C180 almış biri olarak A180 cdi düz vites'e 90 bence fazla. Otomatik değil, bixenon yok (di mi?). O yüzden bence bu arbanın hakkı 80. Aralık ayını beklerseniz çok daha uygun fiyata alabilirsiniz diye düşünüyorum.

2 - Piyasa inanılmaz şişik. 90'a golf, 65 e Civic ve i30, 70'e corolla olan bir piyasada 90'a MErcedes A olmaz mı???? Olur....

Peki kişisel tavsiyem ne?

Mutlaka Aralık ayını bekle. BMW'de de müthiş indirimler yakalayabilirsin (dolu bir 116i alırsın o paraya. Belki M paketli bile. ). MErcedes'de de yakalabilirsin. Aldığın fiyat/performans'a göre değerlendirirsin. Şu an alma derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    120 bine Qashqai mi Kadjar mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Golf 7. 1.6 TDI alırdım, emin ol daha çok memnun eder ve bir çok konuda daha kaliteli.
  • Lacivert 1.16i m paket alırdım ben olsam
  • 60000 en fazla eder. Boşuna para kaptırmayın derim.
  • quote:

Universite ogrencisiyim. Panoramik cam tavan ve ic dis amg paketiyle a180 cdi almayi dusunuyoruz. Arabayi ben kullanicam surekli yani bi genc olarak bol bol gezecegimden performansi arka planda birakip dizel ve konforlu bir araba olarak ozellikle 0km istedigim için bunu düşündüm. Yakit tuketimi bakimindan oldukca ekonomik olacaktir. Fikirleriniz ve alternatiflerinizi bekliyorum.

Ağzına kadar dolu Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Highline alırdım keyfime bakardım
  • Koyu Mercedes hayranı olmama rağmen A180'e o para verilmez. Sırf Mercedes diye fiyatı öyle, ondan daha şık ve daha ucuz bir sürü seçenek var.
  • Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDM alırdım.
  • bence verilmez
  • 80 kağıda otomatik benzinli otomatik bmw 1.16 i alabilirsin bence. zaten 8 - 8.5 yakıyor.
    aradaki 10bin tl yı benzin parası yaparsın. ve inan banabasıp da gidemedikten sonra o mercedesin hiç bir anlamı yok
  • Bence gerçekten istiyorsan almalısın. Aralık ayını bekle diyen arkadaş haklı ama, imkanın varsa bekle.

*** 60 000 en fazla eder diyen arkadaş hayal dünyasında mı yaşıyor ? Olabilir mi öyle bir şey ya. Hayır 80 bin - 85 bin verilir desen bari sorun yok . Yeni corolla bile 71000 ken nasıl en fazla 60000 eder diyebiliyorusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clemenza' -- 1 Ağustos 2013; 11:19:43 >
  • Bütün piyasa şişik durumda zaten bundan 6 ay önce verilir mi deseniz dalga konusu olurdunuz ama şimdi için normal bir fiyat..
    Şimdi ben 80 liraya bunu aldım şunu aldım devri kapandı onlar 1 sene öncesinde kaldı şu andaki piyasa bu beğendiyseniz verilir..
  • Manual 1.5 motor oldugu icin Hayir. A serisinin en alinasi modeli A200 dur sahsimca.

• Bmw 1.16i alırdım ben.
  • sanki ilk ciktiginda dizel a serisinde amg paket alinamiyor diye hatirliyorum ki keza sitesindeki konfiguratorde hala oyle, suan mumkun mu 1.5 dci amg paket a180 ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.