Bildirim
a101 yemek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
döner var ekmek arası yaparsın ama kızart bence -
Pınar aç bitir al. Bir de peynir. Tost ekmekleri var paketli onlardan al. Her sabah arasına koyar koyar yersin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hodor Hodor
Pınar aç bitir al. Bir de peynir. Tost ekmekleri var paketli onlardan al. Her sabah arasına koyar koyar yersin.
doğru hocam.peynir üçgen olan mı alıyım.bir de tost ekmekleri çok oluyo içinde ama tarihleri 2-3 gün içinde bitiyor.yetişmez yani yarısı boşa gider önerileriniz var mıdır başka. -
bende yurtta kalıyorum, ton balığı,mısır konservesi ve noddle(kettle varsa) alabilirsin. Kettleda su kaynatıp noddle ı kaseye koyup sıcak suda 5 dk bekletiyorum suyu süzüyorum, sebzeli tavuk çeşnili oluyor onlar zaten istersen ton balığı ekleyip yiyebilirsin.
Ayrıca hem sabah hem öğlen yiyeceksen 2-3 günde bitirirsin tost ekmeklerini bi öğünde 3-4 tane yersin zaten 2 sandviç yapsan 4 dilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 23 Ekim 2016; 18:00:01 > -
quote:
Orijinalden alıntı: messimessipuyol
quote:
Orijinalden alıntı: Hodor Hodor
doğru hocam.peynir üçgen olan mı alıyım.bir de tost ekmekleri çok oluyo içinde ama tarihleri 2-3 gün içinde bitiyor.yetişmez yani yarısı boşa gider önerileriniz var mıdır başka.
Yani peynirlerin hangisi sana göre hesaplı olur ona göre al. Şu kutuda olanlar baya dayanıyor. Tabi ona peynir denirse.
Ekmek olarak pakette olanlardan al ki o da bozulmasın. Ağzını düğümleyince zaten baya dayanıyor onlar.
Başka ne yenir bilmiyorum. Hazır ev yemeği satmaya başladılar. Pişirmeye gerek pek yok gibi. Bi bak istersen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
A101 bilmemde sut ve misir gevregi isini gorur birde kahvaltisiz yurt ilk kez senden duydum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IQunaa
A101 bilmemde sut ve misir gevregi isini gorur birde kahvaltisiz yurt ilk kez senden duydum.
hocam ben kahvaltısız yurt demedim.acıktığım zamanlarda sabah veya akşam ek olarak ne yiyebilirim diye sordum marketten.dediğin mantıklı önerin için sağol. -
noddle al kantinden sıcak suyla yap ye, kantinden ki sıcak suya para verme.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X