Şimdi Ara

A101 Torku kavurma 7,99 (Bölgesel Olabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eserkent a101 de görmüşler tarihleri yakın sanırım başka mağazalarda varsa alınabilir.

A101 Torku kavurma 7,99 (Bölgesel Olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 4 Ağustos 2020; 14:16:59 >

• Kac gr bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnceleme bekliyoruz yeniden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 4 Ağustos 2020; 14:22:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Kac gr bu
    100 gr
  • 250 gr sandım gıdıyorum
  • www.sikayetvar.com
    Torku Kavurma Aşırı Yağ Ve Kıkırdak
    https://www.sikayetvar.com/torku/torku-kavurma-asiri-yag-ve-kikirdak

böyle şikayetler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kafa eti + hayvanın bacaklarında olan kıkırdaklar,yağlar, böyle sünen et gibi bir şey var o. Bunlar oluyor içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Brotherhood -- 4 Ağustos 2020; 17:29:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazen icinden o kadar büyük yağ veya kıkırdak kütleleri cikiyor ki o pakete 3 lira bile verilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayramdan once a101,e ugramistim.cumhuriyet pastirmalarin bazilari et renginden kahveye dönmustü.bazilarinda hafif hafif kuflenmeler vardi.sahin markalar guzeldi.kasiyere kaldirin sunlari insanlari sikintiya sokmayin iade ile ugrastirmayin dedim.olaki dalginligina gelip alir musteri sonra ugras dur

Not:bu arada yeri degil ama kişisel olarak torku tereyağını hiç tavsiye etmiyorum.mutlak surette margarinin kendisi sanki.
    bu kadar olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 4 Ağustos 2020; 18:30:53 >
  • gidin et balıktan alın yahu...

• Torkunun et ürünleri oldukça başarısız. 2 çeşidini denedim, vasatın altındaydı.
  • Et alın kendiniz kavurun hem daha güvenilir olur bunların içinde ne var belli değil

• Coşkun'dan başka yemem

• Bayramda, bizden sonraki kurban da hastalık çıktı, bir bölüm et çürümüş gibiydi. Sahiplerine ne olacak diye sordum;
    - et balığa gönderilecek ve onay verilirse kavurma yapılıp piyasaya sürülecek dediler.

• Kombinet 400g kıyma ₺9.95 SKT 09.08.2020
    Bölgesel olabilir.

• torku kavurmanın son indirimli partisi aşırı yağlıydı almadım.
  • Et balık kurumunun bingöl kavurmasını alın(Tabi bulabilirseniz) Bir daha başka markanın yüzüne bakmazsınız

• Akdeniz Toros'un kavurmasından gerisi hikayeeeee
  • Kilosu 100 euro olan falanca filanca kavurmasını yemeyen kavurma yedim demesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 12 Ağustos 2020; 15:3:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.