Şimdi Ara

A101 Tarabya Dil&İp&Antep&Örgü Peynir 250gr 3.25 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
5.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara'dan aldım demiş ama bizim buralardakilerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

Ankara'dan aldım demiş ama bizim buralardakilerde yok.

siz hangi mağazalara baktınız hocam ben bugün bahçeli emektekilere bakacağım
  • 3 farklı A101 gezdim kasadan da okuttum. Öyle bir indirim yok. Alanlar aldığı yeri de yazarsa iyi olur. Konu açanın haricinde alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

3 farklı A101 gezdim kasadan da okuttum. Öyle bir indirim yok. Alanlar aldığı yeri de yazarsa iyi olur. Konu açanın haricinde alan var mı?

Aynen bende 5.75 çıktı kasalarda hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara bahçeli ve emek te 5,75. arkadaş konutkent ve yaşamakent demiş. gidenşler fiyatın düşük veya yüksek olduğ yerli yazarsa boşuna gitmez insanlar
  • Bu marketlerin bölgesel indirimleri çok gıcık bir durum.Amaç burda müşteri yararına ise her yerde yap ki bir anlamı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

3 farklı A101 gezdim kasadan da okuttum. Öyle bir indirim yok. Alanlar aldığı yeri de yazarsa iyi olur. Konu açanın haricinde alan var mı?

Bugün etimesgut bölgesinde ip peynir 3,25 di, ama diğerleri 5,75 okudu.

• Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Sayesinde bende 3,25 den dil, örgü, antep ve ip peynirlerinden aldım birer tane

İp peyniri batıkent ten cengiz aymatov caddesine yakın olan a101 den aldım. Başka çeşidi yoktu orada. Aslında çeçil ve karışık olan vardı ama onlar 5,75 tl idi.
    Diğer peynirleri de arabayla önünden geçerken gördüğüm çakırkarda ki magazadan aldım. orada epey vardı 3,25 tl olanlardan. Mağaza yeni açılmış. Çevre yolundan batıkente çıkan ana cadde üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: alosyu

Haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Sayesinde bende 3,25 den dil, örgü, antep ve ip peynirlerinden aldım birer tane

İp peyniri batıkent ten cengiz aymatov caddesine yakın olan a101 den aldım. Başka çeşidi yoktu orada. Aslında çeçil ve karışık olan vardı ama onlar 5,75 tl idi.
    Diğer peynirleri de arabayla önünden geçerken gördüğüm çakırkarda ki magazadan aldım. orada epey vardı 3,25 tl olanlardan. Mağaza yeni açılmış. Çevre yolundan batıkente çıkan ana cadde üzerinde

evet şimdilik konutkent yaşamkent batıkent ve çevreyolu bilgisi var yani biraz merkein dışında gibi bu fiyatlar

• Arkadaşlar ilk başta dediğim gibi bizim bu tarafta tesadüfen buldum
    Diğer bölge durumlarını bilmiyorum inş uygun fiyattan size de denk gelir

Bu arada tuzlu dediğim antep peynirini konuda bir arkadaşın söylediği gibi önce suda ısladım sonra kızarttım daha güzel oldu

• bugün bakan olmadı mı başka
  • ankara öveçler 2. cadde de hepsi 5,75
  • Dün Muğla/Datça kasa da 5.75TL fiyat çıktı
    İndirim bölgesel sanırım

• Ankara Sokullu'da 5,75

• Böreğe bile konulmaz bu peynirler o kadar tat yoksunu bir şey. =)
  • Kampanyası bitmiş bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Bu marketlerin bölgesel indirimleri çok gıcık bir durum.Amaç burda müşteri yararına ise her yerde yap ki bir anlamı olsun.

Amaç tabii ki müşteriye fayda değil, amaç son kullanma tarihine 1 haftadan az kalmış ürünleri elden çıkarmak. Alan arkadaşlar bakarlarsa skt.leri 15 günden fazla değildir.

Burada yanlış olan böyle bir başlığın açılması, ben nasıl olsa kimse yazmaz/aldırmaz diye şikayet de etmemiştim ama görünüşe göre ne şikayet eden olmuş ne de sadece o mağazaya ait olduğunu tahmin edebilen. Boşa zaman ve emek kaybı.

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan arkadaş skt temmuz ağustos demiş, zaten peynirin raf ömrü 6 ay-1 yıl. Sizin dediğiniz ürünler ayrı dolapta oluyor

• bahçeli'de ürünü kasada okuttum. indirim yoktu.
  • Konya da yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.