Şimdi Ara

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.999
Cevap
190
Favori
327.017
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Söke un üretiyor.Söke ile aynı kalite ise alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 21 Mart 2023; 8:53:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanerakinnn kullanıcısına yanıt

marketlerin çoğunda 4-5 kiloluk paketlerde kilosu 10 liraya gelen seçenekler var. un kolay bozulan bir şey de değil. değmez.

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam, kalitesi nasıldır bilmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ama yanlış bilmiyorsam bu ürün A101’in kendi ürün markası değil, Un kategorisinde Yeğenler kendi ürün markası. Yanılıyorda olabilirim.

Ayrıca Sinangil marka 5KG’lık un Migros’larda 49,50 lira. KG fiyatı 9,90 liraya gelir.

• 22/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Cif Banyo/Mutfak Temizleyici Sprey 1L. Etiket fiyatı 39,50 lira. %30 indirimle 27,65 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da fiyat bilgisi bulamadım.
    Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
    Şok’ta 39,50 lira.

Not; aynı ürün yaklaşık 4 hafta önce (23/02) aynı fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı aynıymış.

• Kasiyerler hep a101 plus kullaniyormusunuz diye soruyordu. Dün alışverişe gitmeden uygulamayı telefona kurdum. 1453 liralık alışveriş yaptım. Kasiyer uygulamadan kod falan okuttu. Ne yaptı bilmiyorum. Uygulamada işlem geçmişim-alışverişlerim kısmı var. ''Henüz hiç A101 Plus'la alışveriş yapmadın, seni bekliyoruz'' diyor. Uygulama neye yarıyor ve kasiyer ne yapmış olabilir?

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)

A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 22 Mart 2023; 13:14:49 >

• Neselikelebek N kullanıcısına yanıt

A101 Plus'tan geçirdiyse fişin üzerinde sansürlü olarak senin isim ve soy isminin baş harfleri yazması gerekli. Barkod kısmının üzerinde müşteri ismi diye yazması gerek. Müşteri ismi yazmıyorsa senin A101 Plus'ını geçirmemiş demektir.

• 23/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Torku Sade Helva 500G. Etiket fiyatı 57,90 lira. %25 indirimle 43,42 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 46,20 lira.
    Migros’ta 45,90 lira.
    Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.

Not; aynı ürün yaklaşık 2 ay önce (22/01) 52,90 lira fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı %30’muş.

Kişisel yorumum; bir helva sever olarak marketlerin kendi ürünleri daha ekonomik olacaktır. A101’de 32 lira (Boztoprak Üretimi), Carrefour’da 32,50 lira (Helsan Üretimi), Migros’ta 32,50 lira (Şitoğlu Üretimi), Şok’ta 32,50 lira (Şitoğlu Üretimi). Tabi gıda ürünlerinde marka takıntısı yoksa bu geçerli.

• tanerakinnn kullanıcısına yanıt

A101'de bir de Filiz üretimi var, bir kere denk geldi çok kötüydü tadı Glikoz şuruplu falan. Boztoprak üretimi olanlar iyi ama dediğiniz gibi.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

vaktiyle carrefourdan bir un aldim, nasil kokuyordu, ustelik en begendigimiz un sinangilden. artik ambalajinda koklayip aliyoruz. neden boyle bir sey oldu bilmiyorum acikcasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 23 Mart 2023; 6:49:47 >
  • vaktinde gıda imalatında çalışmış biri olarak sebebini açıklayayım. bu kendi görüşümdür.

gıdaların skt den önce bozulması üreticiden de kaynaklanabilir, fakat bu düşük ihtimaldir. yüksek ihtimal üreticiden çıktıktan sonraki müşteriye sunulacağı yere gelene kadarki lojistik süreçte opitmum olmayan saklama koşulları.

mesela şikayetvar a bakarsanız a101den alınıp skt gelmemesine rağmen bozulan kaymak şikayeti bir sürü var. bunun sebebi kırılan soğuk zincir. peki bu soğuk zincir nerede nasıl kırılıyor? genelde şurada kırılıyor: mağazanın önüne soğutuculu kamyonla geliyor. (kamyonda da soğuk zincir kırılabilir) mağazanın önüne mal indiriliyor. personelin yapması gereken en kısa sürede kaymağı soğuk dolaba koymak. fakat peronel eksikliğinden, o anda mağazanın yoğun olmasından(yetişemiyorlar), personelin umrunda olmamasından gibi sebeplerle o kaymak hemen soğuk dolaba girmiyor. sıcak havaya maruz kalıyor. bu da tahmin edilenden erken bozulmasına sebep oluyor.

sizin unda başınıza gelen de büyük ihtimalle bundan kaynaklı. muhtemelen o paket yolda bir yerde aşırı sıcak havaya maruz kaldı. bir dolabın sıcak hava üfleyen ızagasına yakın yerleştirildi, ekşidi.

tüketici olarak bunu başınıza gelmeden anlayamazsınız. başınıza geldikten sonra da ürünü iade edip, tekrar o ürünü almamak yapabileceğiniz tek şey.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Evet fişte a***t o***n şeklinde yazıyor. uygulamayı merak ettim kurdum. Bi hareketlilik görmeyince dün akşam kaldırdım. zamanında cebimde taşıdığım bi işe yaramayan kipa club kart gibi birşey. faydalanan vardır, ben takip edemem uygulama ne ucuzmuş ne puan veriyormuş... alısverisi yapmışım ne aldıysam istatistik tutacak onu bile yapmıyor A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) 

"İşlem Geçmişim" kısmında "Bakiye İşlemleri" kısmında ne kadar bakiye kazandığın yazıyor. "Alışverişlerim" kısmında ise neler aldığın ve fiyatları teker taker yazıyor. Ama alışverişlerim kısmı genelde 24 saat sonra yansımış oluyor. Şimdi bakarsan görmüş olacaksın büyük ihtimalle.

• 24/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Jacobs Monarch Kahve Gold Eko Paket 100G. Etiket fiyatı 64,90 lira. %50 indirimle 32,45 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 64,90 lira.
    Migros’ta 64,90 lira.

Kişisel yorumum; indirim oranıyla ve kahve kalitesi ile alınması öneririm. Tek fişte 2 adet, toplam ayrı 2 fişte 4 adet alınabilinir.

• 25/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Lipton Yellow Label Çay 1000G. Etiket fiyatı 98,50 lira. %20 indirimle 78,80 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 98,50 lira.
    Migros’ta 98,50 lira.
    Şok’ta 98,50 lira.

• 26/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Kemal Kükrer Nar Ekşisi 250ML. Etiket fiyatı 62,90 lira. %30 indirimle 44,03 liraya sahip olabilirsiniz.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da 54,90 lira.
    Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.

Not; aynı ürün yaklaşık 4 ay önce (15/11) 44,90 lira fiyattan satışa söz konusu olmuş. İndirim oranı %40’mış.

• 27/03/2023 Bugün Gelirsen’i; Çerezya Dakota Ay Çekirdeği 250G. Etiket fiyatı 19,50 lira. %30 indirimle 13,65 liraya sahip olabilirsiniz. KG/55,60 lira.

Aynı ürün/benzer ürün;
    Carrefour’da KG/49,90 lira.
    Migros’ta 23,50 lira (Emsal 400G).

• Artık o kadar umursamaz olmuşlar ki, her hafta 8-10 parça ürüne bakiye iade verirken bu hafta 3 ürüne vermişler. Zahmet olmuş paşalarım, yorulmuşsunuzdur çok belirlerken o 3 ürünü. Böyle güzel bir uygulama nasıl böyle hoyratça harcanır uygulamalı olarak görüyoruz. Yazık...

1453 ü tutturmak da her babayiğidin harcı değil tek seferde 1453TL lik hiç market alışverişi yapmadım 😁 helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: englishmannn

Artık o kadar umursamaz olmuşlar ki, her hafta 8-10 parça ürüne bakiye iade verirken bu hafta 3 ürüne vermişler. Zahmet olmuş paşalarım, yorulmuşsunuzdur çok belirlerken o 3 ürünü. Böyle güzel bir uygulama nasıl böyle hoyratça harcanır uygulamalı olarak görüyoruz. Yazık...

Çünkü gelecek ay hadi uygulaması içinde yer alacak da ondan bakiye değil de direkt nakit iade verecek de ondan hazırlık yapıyorlar da ondan 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.