A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bütün tavukta bana yatmadı. Ama yatmazsa kayıt açacağım. Çünkü şartlarda bütün tavuk ve poşetli tavuk hariçtir diye yazmıyor.
-
Tabaklı ürün diyor ben tabaklı bütün tavuk alıcam onda kıvıramazlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben aldım ama yatmadı. Şimdi farkettim 1 kilo ve üstü diyor. Benim aldığım 750 gramdı. Arkadaş şartları da iyi okumak gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok çakal bunlar herkesi kendileri gibi salak sanıyorlar ;)
Üstadım, toprağım hoş geldin, sayfa benim olmasa da elimden geldiğince paylaşım yapıp forumdaşları ekonomik anlamda bilgilendirmeye çalışıyorum. Selamlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam deneyim sağlamadığım için sizi yanlış yönlendirmiş olmak istemem. Ama bal baldır düşüncesindeyim her zaman. En kalitelisi de en ucuzu da şekerli nihayetinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmukabele kardeşim yazdıklarını ilgiyle ve özlemle okuyorum. Sayfayı uzaktan takip ediyorum malum nedenlerden dolayı alakadar olman beni ziyadesiyle mutlu etti kardeşim işin gücün rast gitsin inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bundan 2-3 gün önce kampanyayı okuduğumda bu resimdeki gibi taze tavuk eti yazıyordu. ben de bugün tekrar okumadan poşetli bütün tavuk aldım. ancak yatmamış bakiye. tekrar şartlara baktım ifadeyi "tabaklı taza tavuk" olarak değiştirmişler... bunu da ekran görüntüsünden fark ettim şimdi. yoksa kampanya şartlarını ilk okuduğumda böyle bir şart yoktu..
-
101 hesaplara 27 ocağa kadar geçerli 300 liralık alışverişe 30 lira indirim tanımlamış.
İndirimki ürün ise rexona 150 ml deo. Migros neredeyse her ay bunlara %40-50 indirim veriyor zaten.O yüzden fiyat bile yazmadım.
-
960 gr lık paket alsak vermeyecek a101. Çakallık resmen
"Tabak" ibaresi olmadığı için bugün kayıt açtırmak için aradım. Müşteri temsilcisi, "evet yanlışlık olmuş malesef hediye bakiyeyi yatıramayız, iade edebilirsiniz" dedi. Ben de, bende ekran görüntüsü var. İtiraz etmek ve kayıt açtırmak istiyorum diyince telefondaki kişi geri adım attı. Beklemeye aldı ve ekran görüntüsünü mail olarak bize gönderin dedi. A101'in müşteri hizmetleri bile bozulduysa işimiz yaş. Normalde bu tarz itirazlarda güvenilir oluyorlardı. Bunlar da bozmuş. Aklınızda bulunsun, kampanyalarda ek şart veya detay varsa, harcama yapmadan önce ekran görüntüsü alın. İşiniz garanti olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Ocak 2023; 11:18:39 > -
-
1 adetin fiyatından düşer
Sayı belirtmemiş. Dördünden de %20 düşmesi gerekmez mi? Kendiniz denediniz mi?
-
Denemedim ama bu tür kampanyalarda fiyat eşitse bir tanesinin fiyatını baz alır. Fiyat farklı ise ucuz olanı alır. Sizin dediğiniz olmadı çok zor.
Arkadaş Heinz Mayonez'i bir türlü indirime sokmadılar ya. Neyse fiyatı gidip alacağım artık, yapacak bir şey yok.
-
En düşük fiyatlısının %20'sini alır ama ben 4 ürünün birden iadesini verir diye hatırlıyorum. Migros böyle yapıyordu. Hatta A101 mesela tek fişte 2 adet salça varsa 2 tanesinin de iadesini veriyordu. Öyle hatırlıyorum.
-
Dediğiniz bugün gelirsen kampanyasında oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X