Selamlar, Herkesin haberi olması adına konu açarak paylaşmak istedim. A101 Plus uygulaması ile Öncü Domates Salçası 1650gr 59,94 TL'ye geliyor. Yapmanız gereken A101 Plus uygulamasını indirip, üye olmanız ve kasada QR Kodu okutarak ya da uygulamada çıkan kodu kasiyere söylemeniz. En fazla 3 adet alarak indirimden faydalanabilirsiniz. Hepsini ayrı ayrı geçmenize gerek yok. Tek seferde en fazla 3 adet olmak şartıyla alabilirsiniz. Ayrıca A101 Plus ile tek seferde ilk defa 150 TL ve üzeri alışveriş yapıyorsanız +10 bakiye, Sana Özel kısmında size özel tanımlanan bir kampanya varsa oradan da ekstra bakiye kazanabilirsiniz. Yani 3 tane aldığınızı varsayarsak tanesini 50-55 TL'ye getirebilirsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 15 Eylül 2022; 17:15:19 > |
A101 Öncü Domates Salçası 1650gr 60 TL (A101 Plus) / Nescafe 20'li 22 TL

-
-
daha yeni tat salça 700 gram 23 tl idi ama alamım sepet yapıp, şimdi artmış, güzel kampanyalar oluyor ama
-
Neredeydi o fiyat hocam?
-
Kodu olan yok mu fazladan boşuna bir kod için üye olmaya uğraşmayak
-
telefonun ürettiği kod 1 dakikalık ve değişiyor alışveriş anında kodu üretmek gerekli
-
Heee bir de bunu yapmaya kasada uğraşacam o zaman anladım. Salçası kendine kalsın.
-
a101 kapıda idi şimdi fiyat uçmuş , 2 gün önceydi ama dediğim gibi sepet oluşturamadım ulaştırma bedeli vs varken vazgeçtim
-
Teşekkürler 2 adet ile yararlandım kampanyadan. Kasiyer bile şaşırdı çok iyi fiyat dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 adet aldım teşekkürler
Migrosdan 10,50 ve 16,50 gibi rakamlara 830luklardan alınca bu fiyat pahalı geliyor ama güncele göre çok uygun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Migros ta 800 ksurluk tat marka salca 44tl idi bu rakamı gorunce A101 ın fıyatı baya baya ıyı...
-
Anladım. Tat Köy olan değilse onun brix değeri daha düşük oluyor. Yani az yoğun kıvamlı oluyor. Öncü 1650gr salçalarda brix %32 oluyor ve bizce salça markaları arasında en iyilerden.
@3yuq @YuBa2 rica ederim arkadaşlar.
@vedatkara Hocam yeni fiyatlar böyle maalesef. Migros salça bile 30 TL olmuş ki onun brix değeri vs. de daha düşük. Bugünkü kampanya güzel fırsattı.
Bu arada salça bulmak için en az 4 A101 dolaştım, raflar bomboştu. Yani herkesin de gidip A101 Plus uygulamasını indirip aldığını düşünmüyorum. Kesin toptancılar toplamaya gitti salçaları. Salçayı bulup alabilen de şanslıdır yani.
-
2-3 gibi gittim raf doluydu, dediğim gibi önceki fiyatlardan fide ve tamek salça aldım 15 konserve kavanoz. Bu yılı çıkarttım. Önceki fiyatları gördüğüm için cazip gelmedi ve almadan çıktım 101den.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha düşük fiyattan stokladıysanız şimdi daha pahalıya almak insanın canı istemez zaten. İyi yapmışsınız. Ben de 3 paket aldım. Şu kışı atlatalım da gerisine bakacağız artık...
-
Göremedim bu kampanyayı...
Bende de gözükmüyor salça kampanyası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyalar günlük çünkü.Magaza açılışı ile başlar,kapanınca biter.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X