Bildirim
A101 Oktay Usta 12 Ad. İçli Köfte(180gr.) 2.75 TL (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nétwork
Dışı bildiğimiz bulgurdan uzak ekmek kıvamında bir tat. Dışarıyı bilmemde evde yaptıklarımız ile hiç alakası yok bilesiniz. Beklentinizi ona göre ayarlayın yani.
Koskoca DH YÖNETİCİSİ bile A101 ürününü alıp denemiş sanırım
Hocam siz gidip bence OKTAY USTA'nın birebir kendi elinden yiyin ne işiniz var hocam burda böyle konulara yorum yapma zahmetinde bulunmayın -
daha kotulerını yemıstım arkadaslar alınabılır bence :) -
quote:
Orijinalden alıntı: A N K A R A
quote:
Dışı bildiğimiz bulgurdan uzak ekmek kıvamında bir tat. Dışarıyı bilmemde evde yaptıklarımız ile hiç alakası yok bilesiniz. Beklentinizi ona göre ayarlayın yani.
Hocam siz gidip bence OKTAY USTA'nın birebir kendi elinden yiyin ne işiniz var hocam burda böyle konulara yorum yapma zahmetinde bulunmayın
Niye canım yöneticiyiz diye kapsülle mi besleniyoruz sanıyorsun.
-
quote:
quote:
quote:
Hocam siz gidip bence OKTAY USTA'nın birebir kendi elinden yiyin ne işiniz var hocam burda böyle konulara yorum yapma zahmetinde bulunmayın
Yok hocam o açıdan söylememiştim. Şimdi hani sizde para çoktur ondan A101 felan ters yani
Gidip lüks bir lokantada yemeniz gerekirken A101 ürünlerinemi kaldınız
-
Dh tvde program yaptı diye. Tüm tanınmış simaların dh yöneticilerinin ayağına geleceğini sanıyor.
Edit: A N K A R A onları özel kılan o zaten. Eğer o şekil olsa ben bu forumun yüzüne bile bakmam yöneticiler bizden biri:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 22 Eylül 2013; 0:27:22 > -
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok hocam o açıdan söylememiştim. Şimdi hani sizde para çoktur ondan A101 felan ters yani
Gidip lüks bir lokantada yemeniz gerekirken A101 ürünlerinemi kaldınız
Oda bzden biri eskiden beri sıcak fırsatlarda normal yani bunları yapması :)
-
Para çok olsa sıcak fırsatlarda işim ne.
Şaka bir yana fiyat artmışta lezzette değişiklik var mıdır diye düşünmedim değil. Bu arada çi börek gelmiş, 5 tanesi 4,5 TL'ydi sanırım. Sadece kıyma var içerisinde. Soya vb. ekstra bir şey yok.
Beni hatırlayan ve bilenlerin olması sevindirici. -
Şu an a101 lerde var mı yok mu bu ürün anlayamadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: duskorc
Şu an a101 lerde var mı yok mu bu ürün anlayamadım.
Var fakat fiyatı artmış, biten fırsatlara aldım. -
Doymak için alıyorsanız ne ala. Değil de, sevdiğinizden alıp yerim diyorsanız, pek önermem. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: duskorc
Şu an a101 lerde var mı yok mu bu ürün anlayamadım.
Var fakat fiyatı artmış, biten fırsatlara aldım.
Teşekkürler. Tanesine 4 TL veriyorum, denemeye değer. -
quote:
Orijinalden alıntı: albati
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
5 kurus etmez berbat bir tadi var
Üretimi hemen durduruyorum o zaman.
Durdurdular hocam (: -
Tek tırmaklı eti tespit edildi -
-
vejeteryanım ooh kafam rahat. dikkatinizi çekerim bakanlık "tek tırnak" dedi at demiyor yani bu köpek eti olma ihtimali daha yüksek. afiyet olsun -
Bu üründe at eti varmış
Oktay Usta Gıda (Nevim ÖZLEN) Avcılar/İSTANBUL Mini Kıymalı İçli Köfte (Tek Tırnaklı Eti Tespiti) Oktay Usta
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26270937.asp -
quote:
Orijinalden alıntı: SAMET/
vejeteryanım ooh kafam rahat. dikkatinizi çekerim bakanlık "tek tırnak" dedi at demiyor yani bu köpek eti olma ihtimali daha yüksek. afiyet olsun
Hocam tek tırnaklı köpek nasıl bişey yav, işkence falan mı görmüş
Bu arada geçmiş olsun diyelim hepimize, sayemde at eti de tattınız, Orta Asya geleneklerimizi yaşatmak lazım böyle. -
AFİYET OLSUNN GENÇLER -
Mantıda At eti demişler, bunun içine eşek, katır vb hayvanlar giriyor.
içli köftede tek tırnaklı olduğu söylenmiş bu kavram çok geniş ve tehlikeli, bu şu anlama geliyor at, eşek, katır, domuz, köpek, kedi olma ihtimali var. önceki sefer apikoğlu mevzusunda detaylı bir yerde okumuştum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X