Şimdi Ara

A101 HOMETECH 1010 ALANLAR DENEYİMLER BU BAŞLIĞA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
15
Favori
128.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eregenthov44

hocam ben ordan indirdim flasha attım tv ye taktım dosya yok diyo tv de güncelleyemedim

flash diskin formatı ntfs olarak biçimlendirin öyle yapın birde eski versiyon yeni versiyon var fotoraftakiyle uyumlu olan olsun

https://yadi.sk/d/MhbhgzY8qbT37

bendeki bu fotoraftakiydi sorunsuz yaptım yine bir deneyin yapamazsanız yardım ederim.
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Hocam kanal işini çözdüm disecq ayarını değiştirdim oldu ama güncelleme yapmadım sizce yapmalımıyım ne artısı olur uyduya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aZ önce aldım geldim.şuan kurdum test ediyorum..Yalnız biss menüsü açılmıyor.
    Yeni yazılımıda kuramıyorum.tablet olduğu için elimde imkan yok..maalesef..
    Cihaz genel olarak fena gelmedi bana ..Eğer şu biss olayını çözersem kullanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modelin kanal geçiş hzı nasıl bilgi verir misiniz. 1200 modeline nazaran alınır mı ?

1200 şuan satışta yok.
  • Merhaba arkdaşlar,

Euro 2016 finali izlemek için TRT 1 HD kanalına Biss şifre girmek istiyorum Hometech HT1010 cihazımla. Ancak Biss menüsüne; Menü tuşuna bastıktan sonra 8888 ya da 888888 tuşlarına basarak ulaşamıyorum. Yardım bekliyorum. Teşekkürler..
  • Evet arkadaşlar biss i nasıl göreceğiz TRT 1 e

• TRT 1 service İD ile index ne olacak? frekans ile SAT degree belli.

• Cihaz dün trt nin şifreli yayın yapmasından mıdır nedir kilitlendi kaldı, açıp kapatıyorum yine aynı. Anlayamadığım soru vergilerimizle işleyen her faturada TRT payı alan kanal avrupa kupası finalinde niye şifrelenir ve benim uydu alıcım sifreli kanalda niye takılı kalıp kilitlenir?

• şu ht1010 un çipsetini bilen var mı? firmware siyle oynayıp birkaç yeri değiştirmek lazım
    bin dosyasında nationalchip gx6102 yazıyor, ancak 6102 dvb s2 değil
  • Biss ile şifrelenen kanalların nasıl açıldığını çözdüm..Cihaz çok enterasan ya..nasıl mı ?biss ile şifrelenen kanalın ,keylerini giriyorum açmıyor..AMA fişi çıkartıp, tekrar takınca açılıyor..ilginç değilmi..hatta zap yap tekrar kanala gel açmıyor..taa ki fişi çekip,tekrar takınca belirten kanal üstünde ,açıyor..
    Sanırım bi yazılımsal sorun var..(bu arada sitesinden son yazılımı yüklü) İnşallah ilerde yeni yazılımla düzelir.(çıkarsa tabii yazılım)

• Bugün 59,90 tl karşılığında satın aldım bir sıkıntı yok. Mağazada eskinden kalmış sanırım.
  • Cihazı aldım 29.10.2016 yazılımını yükledim. ancak astra 4.8e uydusu listede yok.
    Nasıl eklerim?
    ku band c band LNB frekans vs ne olmalı? Powervu nasıl açarım?
    Yardım etmeniz mümkün mü?
  • bu uydu alıcı cihazın kumandası kayboldu nasıl buluruz.?
  • Kanal listesinin bir şekilde (usb yada rs232 vs) yedeğini alma şansımız varmı?
    Ben birkaç uydudan kanal taratıp listelerin bir dahakine bunu hazır kullanmak istiyorum ?
    Yada başka uydulardaki kanalları otomatik yüklemek vs.

• bı hafta geliyor sata sata bitiremediler,alınırmı 50 tl.

• 49.90a A101e gelecek bu hafta
  •  A101 HOMETECH 1010 ALANLAR DENEYİMLER BU BAŞLIĞA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  A101 HOMETECH 1010 ALANLAR DENEYİMLER BU BAŞLIĞA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: markymark

Kanal listesinin bir şekilde (usb yada rs232 vs) yedeğini alma şansımız varmı?
    Ben birkaç uydudan kanal taratıp listelerin bir dahakine bunu hazır kullanmak istiyorum ?
    Yada başka uydulardaki kanalları otomatik yüklemek vs.

buradan faydalanabilirsiniz istediğiniz bilgiyi alma konusunda.
    http://blog.hometech.com.tr/hometech-ht-1010/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 30 Kasım 2016; 0:7:41 >
  • Nasıl kanal ekleyeceğim , çıldırıyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.