Bildirim
A101 deki telefon alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Dostum marka, model ver sana daha güzel yardımcı olalım. -
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=391
Markası IQ4404 Spark -
quote:
Orijinalden alıntı: Deníz
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=391
Markası IQ4404 Spark
Aman diyim almayın sakın, Zenfone 4 bakın size uygun gibi. -
Bulasmayin boyle cihazlara
Cocugunuz olmaz diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zenfone 5 nasıldır?paray kıyıp alsam değer mi? -
Zenfone 5 gayet yeterli bir cahazdir hocam gonul rahatligiyla alabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firatakdag -- 13 Ekim 2014; 23:27:51 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
moto g düşünebilirsin -
ZenFONE 5 kullanıcı yorumlarını oku derim.Cihazdaki en büyük problem batarya.Batarya sıkıntısı var.. -
Fazla para vermek istemiyorsan lumia 525,zenfone 4,nokia x modellerine bak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fly ?? 512 ram???? uzak dur kardeşim... -
O bütçeye daha iyisini bulabilirsin alma derim -
quote:
Orijinalden alıntı: Sh00t3r_DoguKan
ZenFONE 5 kullanıcı yorumlarını oku derim.Cihazdaki en büyük problem batarya.Batarya sıkıntısı var..
Nasıl 1 günü çıkarmıyor mu batarya? -
Çıkarıyor ama kullanımına bağlı.2110 mah gömülü batarya var üstünde.Normal kullanırsan sadece ara sıra görüşme fazla olmamak kaydıyla int gezme ve msjlaşma dersen götürür.ama oyun oynayım biraz kastırayım dersen sıkıntı.Şöyle diyim Asphalt 8 i 25 dakika full parlakda oynarsan %20 şarj gidiyor.Ayrıca asıl sıkıntı cihazda yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi batarya kalibrasyon olayı.Çok yorum okudum bu konuda.Yani şarj bi anda %2 ye düşüyor vs.Ayrıca ön kamerası da gerçekten berbat yani.Az daha verip s3 neo alın derim.Çok araştırdım ve ben o fiyat segmentinde s3 neo diyorum.Via V5 , Zenfone 5 , Moto G ve Xperia Sp seçenekleri arasında. -
sacmalama :D -
quote:
Çıkarıyor ama kullanımına bağlı.2110 mah gömülü batarya var üstünde.Normal kullanırsan sadece ara sıra görüşme fazla olmamak kaydıyla int gezme ve msjlaşma dersen götürür.ama oyun oynayım biraz kastırayım dersen sıkıntı.Şöyle diyim Asphalt 8 i 25 dakika full parlakda oynarsan %20 şarj gidiyor.Ayrıca asıl sıkıntı cihazda yaşanan en büyük sıkıntılardan birisi batarya kalibrasyon olayı.Çok yorum okudum bu konuda.Yani şarj bi anda %2 ye düşüyor vs.Ayrıca ön kamerası da gerçekten berbat yani.Az daha verip s3 neo alın derim.Çok araştırdım ve ben o fiyat segmentinde s3 neo diyorum.Via V5 , Zenfone 5 , Moto G ve Xperia Sp seçenekleri arasında.
Gömülü bataryaları değiştirme şansımız bulunmuyor mu?İlla kullana kullana bu bataryaların ömrü bitiyor.Alırsam uzun süre kullanmak isterim telefon değiştirme ihtimalim de olmaz.
-
Kendiniz değiştiremezsiniz.Kullanıcı kaynaklı bir sorun olmazsa garanti dahilinde değişim yaptırabilirsiniz. -
quote:
Kendiniz değiştiremezsiniz.Kullanıcı kaynaklı bir sorun olmazsa garanti dahilinde değişim yaptırabilirsiniz.
aslında öyle demek istemedim.misal 2 yıl kullandık batarya ömrü çok azaldı garantiside bitti o zaman ne oalcak? -
O konuda net bir bilgim olmamakla birlikte ücret dahilinde yetkili servisinde değiştirebilirsiniz diye düşünüyorum. -
aynen moto g yada zen phone al derim
Benzer içerikler
- küçük ekranlı telefonlar
- samsung türkiye garantili ne demek
- tecno camon 40 yorum
- global ne demek
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- telegram video izleme
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X