hepsi aynı, bugün trendyol hızlı marketten sipariş verdim, 70gr yazan çikolataların alayı 60gr geldi, altmışsa altmış yaz, parasıyla alıyoruz, kızdım iade ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A101’deki dikkatli müşteri skandalı yakaladı (Son kullanma tarihleri silinmiş yoğurtlar satışta...) (3. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: batkent
Finlandiya'da s groupun marketlerinde %30 indirim oluyor son kullanma tarihi yaklasanlarda ve aksam saat 9dan sonra bu Oran %60a cikiyor. Fiyati indirmek yerine %30 stickeri vurmak bence daha Adil.
Bu arada iki kilo yogurt burada 3-4 euroABD'de bazı marketlerde son kullanma tarihine 1-2 gün kalan ürünleri ücretsiz veriyorlardı hatırladığım kadarıyla. Bence böyle indirimler yapılması iyi olur. Hem ihtiyacı olanlara gider ürünler hem de ziyan olmamış olurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş baba parası yemiyorum.
Alacağın yiyecek malzemesinde 3-5 tl senin sağlığından önemliyse istediğin yerden alabilirsin
Sağlıklı beslenmezsen doktora ilaçlara daha sonradan vereceğin para çok daha fazla olacaktır. Bunu deneyimledim biliyorum boş yere yazmıyoruz.
7-8 marketi gezmeden alışverişe çıkmıyorum ben. Hep aynı ürünleri aynı marketten alıyorum.
3-5 fazla veremeyen ne yapacağını devletimiz düşünsün ben değil.
-
3-5 fazla verdiğin yerler ile market markaları aynı firmadan üretim yaptırıyor.
Bugün gidin a101 bim şok ve market markalı ton balıklarının üretim yeri dardanel ton fabrikası.
Ama dardanel ton ufacık ürüne 35 TL istiyor market markaları nerdeysin yarı fiyata.
Şimdi 3-5 fazla verip sağlıklı yiyelim diye aynı fabrikadan çıkmış ürünü alıp kendimizi neden zarara sokalim.
Markalı ürünler olarak sek olsun pınar olsun Ülker olsun Sanki çok şahane mükemmel üretim yapıyorlar ya .
Ülkemizde sağlıklı üretim yok hepsi kâr amacı guden halk sağlığını hiçe sayan firmalar.
Pahalıya alıp zarar görmek nasıl bir mantık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 8 Ekim 2021; 14:14:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşım sen haklısın ben haksızım.
oldu mu....? daha fazla laf anlatamayacağım
-
Boş yapma ya . Pahalıya ürün alınca kaliteli olduğunu sanan kitleye laf anlatamam zAten takıl kafana göre
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde sistemsizlik sistem olmuş. Soğuk zincirin bozulmaması gereken ürünleri bile kasa yanında satmaya çalışıyorlar. Migros'ta vs. kolay kolay göremezsin fakat sonradan zincir olup her sokağa market açan firmalarda çok fazla görülen bir durum. Çalışanların hatta müdürün bile soğuk zincirin ne olduğunu bildiğinden şüpheliyim.
-
Geçen gün tereddütte kalmıştım, eker alacağıma güzel olabilir mi diye.iyi ki almamışım,hiç bir ürününü almayacaksınız, dost , birşah, migros , olacak iş değil hiç biri.batıyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
birşah yoğurt alan varmı merak ediyorum
-
hocam aslında çok güzel çalışan küçük esnaflar var biraz risk alıp çarşı pazarda işini düzgün yapanlara ulaşmak lazım. tamam dolandırıcı çok da herkes de değil. Buradan dönünce alışverişi çarşı pazardan özellikle yapacağım. Buralarda herşey markette ve paketli tadına kokusuna bile bakamıyorsunuz robot gibi alışveriş yapılıyor.
Kasanın oradaki ürünleri satamazlarsa çalışanlardan kesiyor o adiler o yüzden kasiyerler satmaya çalışıyor.
-
Bakkala git daha kaliteli yer içersin. Yazık be
Arkadasa sorar mısın ayni fabrikadan ayni balıktan üretilen urun neden diğerinin yarisi fiyatında?
Akil alıyor mu bunu acaba?
Sunu çözecek kadar kafaları çalışmıyor
Dardanel to balığı üretiyor. aynı fabrikadan çıkan 3 farklı ürünü var.
- kalite ürünün besin değerlerine bakıyoruz güzel
- kalite ürünün besin değerleri idare eder ama 1. kalite kadar değil
- kalite ürünün besin değeri yok gibi bişi.
işte arkadaş bunu anlamadığı ve anlamak istemediği için ben artık "sensin" deyip çekildim o da boş yapma dedi.
Bursa Renault fabrikasından Clio ve Megane çıkıyor. Clio başlangıç fiyatı 185.000 Megane 245.000 Aynı fabrika ama :)
Bu tür insanlara laf anlatamazsın hocam. Teşekkürler destek için
-
Şu ülkede kaliteli besini ucuza yiyebileceğini zanneden bir kitle var halen .Gercekten ilginc
Marketlerde satılan yoğurtlarda zaten süt yok, süttozu ve jelatin gibi maddelerden üretiliyor; yani bozulma ihtimali yok gibi bir şey.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X