Şimdi Ara

A101'de Hamidiye 5lt Su 1 TL SADECE BUGÜN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az once aldim Tum subelerde gecerliymis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adet sınırlaması nedir?
  • tadı güzel .. sırma, damla ,pınar bu üçünü katlar.. ama bi erikli değil
    bence kesinlikle alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Adet sınırlaması nedir?

Konuyu size hemen duyurabilmek icin trafik isiklarinda bekkerken actim aceleyle. (İlk defa yesilin hemen yanmasini istemedim.)

İlk once surekli hamidiye aldigimdan 8 tane standart vakumlu olarak aldim. İvir zivir biseyler daha sadece su aldigimda fise bile bakmam. Cikista bir baktim su 1 Lira. Dondum kasiyere sordum su fiyati 1 lira dogru mu diye o da "bugune ozel l" deyince bir 20 tane daha aldim. Anneme ve isyerine de gotururum diye. Kasiyer de paleti vereyim mi abi " diyordu daha... yani anlayacaginiz Sınır YOK.

• quote:

Orijinalden alıntı: thall

quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Adet sınırlaması nedir?

Konuyu size hemen duyurabilmek icin trafik isiklarinda bekkerken actim aceleyle. (İlk defa yesilin hemen yanmasini istemedim.)

İlk once surekli hamidiye aldigimdan 8 tane standart vakumlu olarak aldim. İvir zivir biseyler daha sadece su aldigimda fise bile bakmam. Cikista bir baktim su 1 Lira. Dondum kasiyere sordum su fiyati 1 lira dogru mu diye o da "bugune ozel l" deyince bir 20 tane daha aldim. Anneme ve isyerine de gotururum diye. Kasiyer de paleti vereyim mi abi " diyordu daha... yani anlayacaginiz Sınır YOK.

wayyyyyy, saldırınnn... Umarım kalmıştır..

• Eskisehirin kalabak suyu var :) bir alisan baska su icemez. Ama hamidiye sularının da dunya capında odulu oldugunu okumustum. Deneyelim bakalım hamidiyeyi nasılmıs?

• nasıl bir su arkadaşlar..vakumlu derken neyi kastetiniz pompa aparatı falan mı_. resim varmı? ayrıca makro marketlerde 5tl kardelen sakarya hendek 8.3 ph yüksek ca oda 1 tl tadıda güzel...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Normalde kaç paraydı acaba..?
  • Erikli'ye en yakın tadı olan su bana göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

tadı güzel .. sırma, damla ,pınar bu üçünü katlar.. ama bi erikli değil
    bence kesinlikle alın

erikli derken hangisi ? doğal yoldan çıkan mı yoksa işleyerek sattığı mı ? su işinin içinde olan bir tanıdığım eriklinin hiçde göründüğü gibi olmadığını , erikli doğal kaynaktan ne kadar su çıkarıyor bir bunu hesap edin , birde sattığı (hem yurtiçi hemde yurtdışı) suyu hesap edin o zaman eriklinin nasıl su sattığını anlarsınız demişti ... damacana su vakalarında eriklinin de mimlendiğini ve adının çıktığını unutmayın ...
  • Kilerde 5 Lt su surekli 1.30 bende oradan aliyorum.drponuz varsa alinabilirde yoksa benim gibi haftalık kilerden de alabilirsiniz

• Kesinlikle Hamidiye Su'dan uzak durun. İBB'nin suyudur ve nereden nasıl çıkartıldığı belli değil. Kesinlikle tavsiye etmem. Bildiğim kadarıyla da Kemerburgaz'ın en pis yerlerinden çıkarılıyor.
    Şahsen su konusunda hassas olunmalı ve bana göre Nestle Pure Life, Koru Su ve Erikli öncelikli içilen sular olmalıdır.

edit: Bir haberde de Belgrat Ormanlarındaki kimyasal atık tesisinin yakınındaki kaynak sudan çekildiği söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xontaq -- 29 Kasım 2012; 19:08:06 >
  • A101'e gittim Hamidiye su satmıyoruz biz dediler Buzdağı satıyoruz sadece dediler bi yanlışlık olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyWalker87

A101'e gittim Hamidiye su satmıyoruz biz dediler Buzdağı satıyoruz sadece dediler bi yanlışlık olmasın?

yoo bu gün aldık.. sorduğnuz kişi bilmiyor demek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Normalde kaç paraydı acaba..?

normal fiyati 1,25 haftada 4 tane yetiyor bana. Yerim de fazla yok zaten. 1-2 tl icin bu kadar stok yapanlari anlamakta gucluk cekiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

A101'e gittim Hamidiye su satmıyoruz biz dediler Buzdağı satıyoruz sadece dediler bi yanlışlık olmasın?

yoo bu gün aldık.. sorduğnuz kişi bilmiyor demek..

konu üzerine a101 e uğradım, gürpınar satılıyor. a101 bim değilki heryerde aynı ürünü satsın :D

• En sevmediğim su Erikli çünkü tadı cok guzel ve cok yumuşak iç iç doyurmuyor insanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: xontaq

Kesinlikle Hamidiye Su'dan uzak durun. İBB'nin suyudur ve nereden nasıl çıkartıldığı belli değil. Kesinlikle tavsiye etmem. Bildiğim kadarıyla da Kemerburgaz'ın en pis yerlerinden çıkarılıyor.
    Şahsen su konusunda hassas olunmalı ve bana göre Nestle Pure Life, Koru Su ve Erikli öncelikli içilen sular olmalıdır.

edit: Bir haberde de Belgrat Ormanlarındaki kimyasal atık tesisinin yakınındaki kaynak sudan çekildiği söyleniyor.

nereden çıktığı belli değil ?
    belli olmadığı gibi bildiğin kadarıyla kemerburgazın en pis yerinden çıkıyor demişsiniz (belli olmayan yerle ilgili nasıl kısmi bilgiye sahipsiniz aklım ermedi)
    edit: Bir haberde de Belgrat Ormanlarındaki kimyasal atık tesisinin yakınındaki kaynak sudan çekildiği söyleniyor. demişsiniz madem öyle kaynak verin biz de okuyalım..
    yeni kullanıcı olman falan da kafamı karıştırmaya fazlasıyla yetti açıkcası :)

• quote:

Istanbul disinda oturuyosaniz belki ondandir.

• Bende göremedim bugün 3 tane a101 dolaştım el yayından bulabilmek için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.