Bildirim
A101 de ACER ES1-531-C3A5 NOTEBOOK 649 TL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İşlemcinin benchmark'ı 809 (güncel sistemlere göre çok düşük)
Ram (bellek) 2 GB
Fiyat uygun olsa da tercih edilmemeli. -
-
1 ay once ayni model bime de gelmis 749 a 100 tl farkvar ilginc a101 daha uygun fiyat konusunda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Microsoft üniversite öğrencilerine ücretsiz lisans veriyor. Freedos alabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Her Şeye Muhalefet
Microsoft üniversite öğrencilerine ücretsiz lisans veriyor. Freedos alabilirsiniz.
Alacağım kişi lise öğrencisiydi. Öğrenci versiyonlarının 120 TL gibi bir fiyatı olduğunu biliyorum ve her sene öğrenci olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyormuş öğrencilik bitince de lisans iptal oluyormuş diye biliyorum. Bu tür karmaşık işlerden dolayı normal lisanslı bir bilgisayar aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: hsnsfgl
Bu işlemciyle Windows 8.1 veya Windows 10 düzgün çalışırmı acaba.
Bir öğrenci için lisanslı Windows içeren laptop almam gerekti. Özellikle Microsoft Office çalıştıracak ve ev kullanımı için ucuz bir laptop almak istedik ama celeron işlemcilerin Windows'u düzgün çalıştırmaz korkusuyla bir de ilerisi için i5 işlemcili Asus bir laptop aldım. 1539 TL fiyatı vardı kupon satın aldım 1408 TL'ye geldi bir de bonus kart kampanyası falan olsaydı 1300 TL'lere gelebilirdi.
Resimde CPU karşılaştırması var.
Hocam yaklaşık 1 ay önce hp stream p010nt modelini aldım. Celeron n2840, 2gb, 32gb emmc harddiskli. Ofis programları ve internet için kullanıyorum şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. 64 gb Sd kart takviyesi ile canavar gibi takılıyoruz aletle. Tek sıkıntı 1080p videolarda olabiliyor ama 720p lerde sorun yok. Bir de win10 bende boşta 900mb ram kullanıyor. N2840 ise işin altından rahatlıkla kalkıyor. Belki seri olmasının sebeplerinden biri de 32gb emmc harddisktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X