Şimdi Ara

A101 Aldın Aldın 20 Aralık 2018 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
18.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani, bi gaza geldim luzumsuz yere mouse klavye kulaklik uclusunu siparis ettim bir sure once, bugun gelir muhtemelen. Youtube'da da bi suru video var ama benim anladigim kadariyla baya kotu olmasini bekliyorum. Adam gibi gidip üçüne 100 yerine 250 versem böyle olmazdı. Haftada bir bozuluyor diyenler var. Hayır daha kotusu bozulunca piranhs servisi onlara gonderirken de, onlar geri gonderirken de kargo ucreti aliyormus. Bozulmazsa kullanacagim insallah.

Edit; Goturdum iade icin kargoya verdim insallah sorun cikarmaz alırlar aman aman beyler sakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C8697718 -- 18 Aralık 2018; 15:28:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101 ölmüş
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Aldığım gibi duruyor dolapta, daha denemedim. Ama 6,95 tlye iyi fiyat. Şuan herhangi bir yerden çorba siparişi versem 8-10 tlden aşağı almıyorlar.
  • Puzzle nasıldır? kız yeğenime almayı düşünüyorum. Hem tahta olandan hemde 4 in 1 olandan.
  • Hafıza kartının 32'liği alınır mı telefonda kullanmak için?

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Alınır tabi okuma değerleri standart. Hatta fotoğraf makinesinde 4k videoda çekersin yüksek bitratelere çıkmadıktan sonra
  • Dün şubede 2 adet klavye gördüm önce 1 tane satın aldım yüklü alışveriş yapıp taşıyamam diye eve gelip test edip beğenince ertesi gün gidip diğerinide satın aldım yedek olarak dursun bir köşede geçen gün netden 80 tlye aldığım klavye kabus gibiydi iade edip paramı aldım ama bu ondan daha kaliteli 30 tlye göre kimine göre belkide değil...

Sene 2009 du falan galiba video kamera almak için teknosaya gittiğimde piranha video kamera 400tl iken sonyler falan 250-300 tlydi oderece :) inat edip piranhayı satın aldıydım hatta çalışanlar bile şaşırmışlardı

bana :) 1080p okadar güzelki anlatamam 10 yıl olacak ne yurt dışılar gördü antalyalar izmirler, tatiller hala sapa sağlam çalışıyor ilk günkü gibi hatta ikinci elde satılığa çıkardım ihtiyacım kalmadığı için.

2 sene öncede tabletini almıştım 2 gün sonra kendiliğinden kapandı bir dahada açılmadı iade ettiydim diyeceğim oki elektronik bence şans işi her markanın kaliteli veya kalitesiz ürünü denk gelebilir diye düşünüyorum evimde hemen hemen her markaya ait ürün var samsung da var Lg de var asusda var vestelde var var oğlu var çok şükür hepsindende memnunum,Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: salvador dali

Glaze oranı %50 yani 500 gr kalamarın 250 gr su, aynı şey karides içinde geçerli. Balık/su oranı genellikle 3/1 ile 4/1 şeklindedir. Bunlarda ise yarı yarıya--- Glaze oranı: donuk satılan ürünlerde yapılan uygulama. ancak dikkat edilmesi gereken şu, firmalar bunu birkaç defa tekrar ederek ürünün çok fazla donmuş halde su absorve etmesini sağlıyor ve ürün bu sayede tartıda çok daha fazla çekiyor. bu nedenle otel, v.s. satın almasında çalışanlar glaze miktarına bakarak ürünü gerekirse geri çeviriyor. balık, tavuk, et gibi ürünlerde bu yöntemle sahtekarlık çok olmaktadır

Alıntıları Göster
    eksisozlukteki entryimi olduğu gibi kopyalamışsın bari bi teşekkür etseydin ...

( şaka şaka benim entryim değil :) glaze ne ola ki diye orda okurken aynı yazıyı burda da görünce yazayım dedim...)

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakuez

Dün şubede 2 adet klavye gördüm önce 1 tane satın aldım yüklü alışveriş yapıp taşıyamam diye eve gelip test edip beğenince ertesi gün gidip diğerinide satın aldım yedek olarak dursun bir köşede geçen gün netden 80 tlye aldığım klavye kabus gibiydi iade edip paramı aldım ama bu ondan daha kaliteli 30 tlye göre kimine göre belkide değil...

Sene 2009 du falan galiba video kamera almak için teknosaya gittiğimde piranha video kamera 400tl iken sonyler falan 250-300 tlydi oderece :) inat edip piranhayı satın aldıydım hatta çalışanlar bile şaşırmışlardı

bana :) 1080p okadar güzelki anlatamam 10 yıl olacak ne yurt dışılar gördü antalyalar izmirler, tatiller hala sapa sağlam çalışıyor ilk günkü gibi hatta ikinci elde satılığa çıkardım ihtiyacım kalmadığı için.

2 sene öncede tabletini almıştım 2 gün sonra kendiliğinden kapandı bir dahada açılmadı iade ettiydim diyeceğim oki elektronik bence şans işi her markanın kaliteli veya kalitesiz ürünü denk gelebilir diye düşünüyorum evimde hemen hemen her markaya ait ürün var samsung da var Lg de var asusda var vestelde var var oğlu var çok şükür hepsindende memnunum,Saygılar.
    Yanlış anlamayın benim de marka takıntım yoktur. Klavye zaten kesinlikle içlerinde en iyisiydi. Fakat ben de biraz kandırıldım, gaming ibaresini görünce insan biraz düzgün bir performans bekliyor. Bu tarz generic Çin markalarının üzerine etiket basan firmalar ne yazık ki hep böyle yapıyor. Şöyle söyleyeyim mouse'un performansı 15 liralık a4tech mouselardan kötü, hatta mouse demeye bin şahit ister. 125hz poll rate'i var, resmen skipping yapıyor oyunlardaki performans hareketlerinde, yani kötü yapmayı bırakın hareket edemiyor bile. Skate olarak adlandırılan alttaki kaygan plastikleri malzemeden o denli çalmışlar ki hem kaygan değil hem de incecik, skate'den önce mouse'un kendisi değiyor yere. Kulaklık ise şöyle, kulak padlerinde derinlik sıfır, kulaginizi icine almiyor, o kadar derin degil ki hoparlor zaten kulaginiza degiyor. Kulaklıkta tizler yok gibi bir şey, mikrofon içinse öyle bir dip gürültüsü var ve o kadar ses almıyor ki, mutlaka noise cancelling açıp +30db falan boost vermeniz lazım ki minimum seviyede iletişim sağlayabilesiniz. Ha ben aslında bunlara rağmen kulaklık ve klavyeyi iade etmesem idareten kullansam mı diye düşündüm, ama sonra dedim ki, mousea resmen 50 centlik sensör takıp gönderen adamlar, diğer ürünlerde nelerden çalmamıştır, onlar da 1 haftaya bozulur bu ucuzlukla diye korktum güvenimi yitirdim.

Bir miktar araştırmadan sonra ulaştığım sonuç şu, en azından dünya standartlarında hatasız kalitede kullanabilmek için minimum 2018 aralık itibariyle mouse için 90tl(20USD civarı), kulaklık için 140tl(25 usd civarı), klavye için ise membran ise 80tl(15 usd civarı) bir para vermedikçe "dandik" olmayan, "kaliteli" kavramına alt sırasından da olsa girebilen bir ekipman almak mümkün değilmiş.

İş görür mü? Garantisi yokmuş gibi hareket ederseniz; günde 1-2 saat kullanılan bir ofis bilgisayarı veya 5-6 yaşında bir çocuk kardeşimizin oyun bilgisayarında kullanılabilir, veya günü kurtarma durumlarında. Ben en azından mouse'un atlama yapmayacak kadar bile olsa bir sensore sahip olacagini sanmistim, o bile olmadi 2018 yilinda cok sasirdim. Resmen makaralı usb laptop mouse'u ayarında bir de gaming yazmislar ustune.

Saygilar.

• kulaklığı alıcam bende, fazla beklentim yok müzik fln dinlemiycem. Oyun oynarken karşıya sesimi iletsin yeter
  • ama gerçekten o fiyata 1 gb ram'li telefon satmaları hiç hoş olmamış.daha önce akıllı tel kullanan biri asla almazda bilmeyenler markaya bakıp alır.yıl 2018 türkiyede 1 gb ram'li 0 telefon satılması resmen tüketiciye hakaret.a101 yönetimini kınıyorum çünkü bu telefon türkiyede satılan bir model değil,nerden bulup getirmişler bunu?bu paraya 3/32 aşağısı telefon olmamalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

ama gerçekten o fiyata 1 gb ram'li telefon satmaları hiç hoş olmamış.daha önce akıllı tel kullanan biri asla almazda bilmeyenler markaya bakıp alır.yıl 2018 türkiyede 1 gb ram'li 0 telefon satılması resmen tüketiciye hakaret.a101 yönetimini kınıyorum çünkü bu telefon türkiyede satılan bir model değil,nerden bulup getirmişler bunu?bu paraya 3/32 aşağısı telefon olmamalı...
    Çok değil 2-3 ay öncede motorolanın yıllar geçmiş, işlevselliğini yitirmiş telefonunu 750-800 gibi bir fiyattan sattılar. Modelini unuttum.

Ayrıca ucuz olan dardanel işkembe çorbasını denedim. Ucuz etin yahnisi... pek birşey beklememek lazım. 1 tas çıkacak çorbanın içine basmışlar suyu. 2 yiyimlik olmuş. idare eder ama. kavanozun fiyatınıda düşersen ye gitsin.

ama ben işkembe kültürü olan adamım. şişli-feriköyde ermeni lokantalarından piyasanın üstü rakamlara zevkine işkembeciye giderim. biraz pahalıdır ama tadına doyun olmaz.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    ben hatırlayamadım google baktım e4'ü bim satmış 599 liraya,zaten bundan daha kötüsü yok heralde? varsa benim eski tel moto g vardır.5 sene önce aldık 1gb ram ve 16 gb'li telefonu ama artık bitik halde oyun falan oynamıyor,sadece video izliyoruz.
  • Valize ihtiyacım var da nasıl sizce alınır mı yoksa daha uyguna bulunur mu?

• M m çakması bonibon çıkarmıştı ne güzel burası vincein tadı efsaneydi m m den ayırt edilmiyordu nerdeyse.
    Ama hemen fıstığının kalitesini düşürmüşler adi fıstık koymuşlar son aldıklarım çok kötüydü.
    Birşeyde güzel kalsa dişimi kırıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

ben hatırlayamadım google baktım e4'ü bim satmış 599 liraya,zaten bundan daha kötüsü yok heralde? varsa benim eski tel moto g vardır.5 sene önce aldık 1gb ram ve 16 gb'li telefonu ama artık bitik halde oyun falan oynamıyor,sadece video izliyoruz.

O e4den geçenlerde dayıma aldım 100 liralık hediye çekiyle 700 liraya. Gayet güzel telefon 2 gb ram var. Kamerası falan on numara. Daha kötüsü yok demek abartı olmuş. 1000 lira altına alınabilecek en iyi sıfır telefon..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

M m çakması bonibon çıkarmıştı ne güzel burası vincein tadı efsaneydi m m den ayırt edilmiyordu nerdeyse.
    Ama hemen fıstığının kalitesini düşürmüşler adi fıstık koymuşlar son aldıklarım çok kötüydü.
    Birşeyde güzel kalsa dişimi kırıcam.
    Kalmaz.. Ülker hanımeller çocukken tereyağı kokardı şekeri bile baymazdı şimdi garip bi yağ kokuyor tadı bile kimyasallaştı..

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

tuvnera zannettim seni. bu kadar işkembe, salam filan, kulağı çınlasın çok sever. yoksa sen tuvnera mısın?

Sistem Filmyoutube
    Davaro - Çarşaf Sahnesi Full Sahne (Kemal Sunal & Şener Şen)
    https://www.youtube.com/watch?v=n_M_8OxM9BM

• Forumdan gördüğüm ve arkadaşların dediğine göre kendine müslüman biriymiş, al satçıymış . Ben öyle değilim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.