Şimdi Ara

A101 7 mayıs hometech Windows tablet!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
12
Favori
34.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dyshi4

2gb ramli yapın şunu ya

windows tabletlerde sıkıntı olmuyor ram zannedersem
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnel

189 Adet Yazılmış. Yani 189TL/adet mi demek istemiş? Yoksa 189 tane gelecek tüm mağazalara mı demek istemiş?

Adet fiyatı 189 lira demek, yani bir tanesinin fiyatını söylüyor. Diğer ürünlerde de aynı şey söz konusu. Tablet güzel bir şeye benziyor bence alınabilir film, internet, office için birebir..
  • Arkadaşlar resimde mesala telefonun iki farklı resmi varya önden arkadan gibi. tanesi 699 demek istemişler yanlış anlaşılmamak için ama böyle daha çok yanlış anlayan oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz olur mu, internet tarayıcıda 2-3 sekme açınca başlıyor sapıtmaya. Android'e göre daha performanslı denebilir ama yetersiz kalıyor gene de.
  • Bnde var suan cevabi bu tabletten yaziyorum şarjı cok kötü teknosa'dan 239 tl'ye almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oreo1701

Bnde var suan cevabi bu tabletten yaziyorum şarjı cok kötü teknosa'dan 239 tl'ye almıştım

Genel performans nasıl acaba hocam şarj dan ziyade benim için o önemli. Şarj çok kötü derken de film için mesela ne kadar süre gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Bnde var suan cevabi bu tabletten yaziyorum şarjı cok kötü teknosa'dan 239 tl'ye almıştım

Genel performans nasıl acaba hocam şarj dan ziyade benim için o önemli. Şarj çok kötü derken de film için mesela ne kadar süre gidiyor

Aktif 2 saat dayanmıyor şarj cok zor doluyor.genel performans iyi şarj haric sorun yasamadim kullanımı kolay ve görüntü kalitesi fena degil.kalite olarak 400\500 liralık samsunglardan farkı yok şarj hariç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Aktif 2 saat dayanmıyor şarj cok zor doluyor.genel performans iyi şarj haric sorun yasamadim kullanımı kolay ve görüntü kalitesi fena degil.kalite olarak 400\500 liralık samsunglardan farkı yok şarj hariç.

Tamam hocam eyvallah benim için sıkıntı yok demektir öyleyse olmadı xiomi 22k lık şarj alırım yedekte durur öyle sağolun ben saat 9 A ayarlayayım kendimi
    😄

• Sizin tablet Ultra Tab 8W model mi çünkü kendi sitesinde 399 tl birde sarjı 4-5 saat diyor

• Sadece pdf okumak icin ekran cozunurlugu yeterli olur mu?

• quote:

Ekran kalitesi hakkında 1-2 fotoğraf koyabilir misiniz?

• quote:

teknosada bu model satılmadı karıştırmış olmayın
  • Hocam 239 tl'ye aldim 8 inc 4 cekirdek intel islemci ozellikleri ayni gibi sizin dediginiz degil bnm ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam 239 tl'ye aldim 8 inc 4 cekirdek intel islemci ozellikleri ayni gibi sizin dediginiz degil bnm ki

Hocam modelle ilgili özellikleri yazdık bir karşılaştır istersen sanırsam a101 özel üretim yapmışlar . ama tek fark 16gb hafıza ve 32gb arttırılabilir olması sanırsam
  • 7 android hometech almistim.acma kapama tusu icine goctu.kalite boyle.sarji da tirt. daha da almam

• 8 inch windows cok sirin oluyor yumuk yumuk ayy yerim ben

• Androidden sıkıldım acaba aldam da yedekte mi dursa

• usb ile şarj aynı ise çöp

• 1 adet alalım kullanırız
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    +1000

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.