Şimdi Ara

A101 7 mayıs hometech Windows tablet!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
12
Favori
34.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Sadece film izlemek için alınmaz. Android tabletler her türlü film ve alt yazıyı açıyor. Windows bataryayı fazla sömürüyor. Film izlemek için android daha ideal.

Hometech in intel chipsetli android tabletini aynı amaçla alma gafletinde bulundum. Benim de niyetim Turkcell tv, Tivibu kullanarak tv seyretmekti. Turkcell TV çalışmıyor zaten. Tivibu da açılıyor açılmasına ama 30 saniye seyrettikten sonra program kilitleniyor. Acaba dedim sorun Tivibu da mı. Twitch uygulamasını indirdim onda denedim onda da aynı. Süre 30 saniye. Stream çözünürlüğünü Mobile den Source a kadar değiştirdim sonuç aynı. Daha sonra çeşitli video stream sitelerinden aynı şeyi denedim hepsinde 30 saniye sonra program kilitleniyor. Sadece youtube üzerinden 30 saniyenin üzerinde video seyredebildim. Bununla ilgili patch yama falan da bulamadım. Teknik desteğe sorsam yanıt alamayacağıma eminim. Gönderin bakalım diyecekler büyük ihtimalle. O yüzden boşverdim o işi :)

Tableti şimdi bebek monitörü olarak kullanıyorum :) Bebek uyurken emektar e51i bebeğin odasına koyuyorum tabletten odayı görüntülüyorum. Merak edenler için program şu :http://www.webofcam.com/

Ürün bu :http://www.hometech.com.tr/ultra-tab

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftEyeNine

Beyler benim de bir sorum var.

Bu cihaza Android yüklersem, onun üstüne Android'in içinden Windows 8.1 yükleyebilir miyim?

Ha bir de GTA V'i bunda oynayabilir miyiz?

YOKSA ÇÖP. NET.

Sen GTA V çalıştıracak tableti bul, sana bir çeyrek benden.
  • Şükür aldık bi otg çoklayıcı sd kart aldımı hızlı olanından tamamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet süper fiyatına göre muhteşem
  • KAÇ PARA BU TABLET arkadaşlar?
  • ben beğendim cihazı ekranı da fena değil,keskinnliği,piksel yoğunluğu iyi.galiba jelatin var ekranın üstünde tam emin olamadım.bataryası 10 dakidır full parlaklıkta kullanımda yüzde 4 azaldı bence 4 saati rahat geçer . içinden otg kablo çıktı kablusuzi mouse bağladım hemen tanıdı.internet çekişi ve hızı baya iyi.5.61 gb boş yerle geliyo.adaptörü 2 amper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

ben beğendim cihazı ekranı da fena değil,keskinnliği,piksel yoğunluğu iyi.galiba jelatin var ekranın üstünde tam emin olamadım.bataryası 10 dakidır full parlaklıkta kullanımda yüzde 4 azaldı bence 4 saati rahat geçer . içinden otg kablo çıktı kablusuzi mouse bağladım hemen tanıdı.internet çekişi ve hızı baya iyi.5.61 gb boş yerle geliyo.adaptörü 2 amper.

fiyatı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: distortionn

ben beğendim cihazı ekranı da fena değil,keskinnliği,piksel yoğunluğu iyi.galiba jelatin var ekranın üstünde tam emin olamadım.bataryası 10 dakidır full parlaklıkta kullanımda yüzde 4 azaldı bence 4 saati rahat geçer . içinden otg kablo çıktı kablusuzi mouse bağladım hemen tanıdı.internet çekişi ve hızı baya iyi.5.61 gb boş yerle geliyo.adaptörü 2 amper.

Ekran kalitesi hakkında bi resim atsaydınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondan bu kadar ekleyebildim.ekran fena degil yeterli derecede netlik sagliyor.Malzeme kalitesi olarak da gayet iyi gibi simdilik
     A101 7 mayıs hometech Windows tablet!! A101 7 mayıs hometech Windows tablet!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhank52 -- 7 Mayıs 2015; 10:04:29 >

• bir de fiyat yazsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

Telefondan bu kadar ekleyebildim.ekran fena degil yeterli derecede netlik sagliyor.Malzeme kalitesi olarak da gayet iyi gibi simdilik
     A101 7 mayıs hometech Windows tablet!! A101 7 mayıs hometech Windows tablet!!

Hocam birde arka kismini cekip atarmisiniz

• orhank52 O kullanıcısına yanıt
    Birde ekran koruyucu taktıkmı tamamdir

• quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

bir de fiyat yazsanız

189 TL hocam yazmıştık kaç kere ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonum çok iyi çekmiyor ama ekran tatminkar pikselleri saymıyosunuz tek tek,üstünde jeletin var gibi emin olamadım
     A101 7 mayıs hometech Windows tablet!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usame bin Zeyd

quote:

Orijinalden alıntı: Usame bin Zeyd

iTunes yükleyip iphone Uma müzik atabilir miyim?

?????

Evet atabilirsiniz

• Ekledim hocam
  • Ben de aldım ama işteyim, eve gidince inceleyip yazarım.
  • Çocuk oyun oynasın diye alacağım iş görür mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhank52

Ekledim hocam

hocam tablete bluestacks andy android gibi bir programın kurulup kurulmadığını dener misiniz ? zahmet olmazsa ... kurulursa bende düşünüyorum almayı

• tarumok kullanıcısına yanıt
    a101 de satılıyor. Fiyatı google'a sorsan söyleyecek :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.