Şimdi Ara

a101 5 Eylul - 11 Eylul insert

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
5
Favori
4.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 5 Eylül 2016; 10:27:13 >

• Bileklik işe yarar mı acep?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 den artık gıcık alıyorum. Dün alışveriş yapacaktım fiyatları kasada farklı reyonda farklı.
    Kimisinin fişi yok.
    Daha dününde 8,5₺ aldığım gıda ürününü 11₺ ye satıyorlar. Almıyorum dedim çıktım. Bu ne la? Gözümde zerre değeri yok.
    Zaten bunlarda nurcuların kurucularınınmış. Artık hiç almam. Açıklama yapıştırmışlar her yana.

• Bu ne abi ya. Tüccarlık yapıyorum diye herşeyi satmak zorunda mısın, hırdavatçıya çevirdiniz marketi

• Dizliği alıp deneyen olursa beni alıntılasın lütfen
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Kurban geliyor ya ondan böyle.
  • 3 lü valiz kalite ve fiyat olarak nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEYSER -- 5 Eylül 2016; 11:08:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FaRaKaN kullanıcısına yanıt
    dün carrefourdan tamek mi tukaş mı ne mayonez ketçap seti aldım . karfur karta 8 lira değil 6 lira mı ne . gittim kasaya 10 lira dedi

dedim hayırdır böyle yazmıyodu , gittiler baktılar evet haklısınız para üstünü nakit olarak verdiler 2tl.

her markette oluyor .
  • A101 iyidir, ayçiçek yağı alınır, tarabya tel peynir de alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

A101 den artık gıcık alıyorum. Dün alışveriş yapacaktım fiyatları kasada farklı reyonda farklı.
    Kimisinin fişi yok.
    Daha dününde 8,5₺ aldığım gıda ürününü 11₺ ye satıyorlar. Almıyorum dedim çıktım. Bu ne la? Gözümde zerre değeri yok.
    Zaten bunlarda nurcuların kurucularınınmış. Artık hiç almam. Açıklama yapıştırmışlar her yana.

Öyle birşey yok adamlar aydın gruba bağlı .dikkat et sahibini hemen serbest bıraktılar. Nedeni siyasi değil daha çok ekonomik..

Bana göre güzel bir market fiyatları hoşuma gidiyor
  • Hükümran kullanıcısına yanıt
    Ben daha onceden almistim ama oyle rahat ve kullanisli gelmedi bana.Diz agrim icin almistim begenmedim,bunun yerine decathlondan turuncu siyah renkte elastik bir dizlik aldim o gayet iyi geldi buna gore,ben tavsiye etmem kisaca

• Hafta sonu indirimde olan sırma limonata 1.45 yerine kasada 1.95 çıktı. Söyledim, yok şekerli, yok şekersiz kıvırdılar. Halbuki afişte direk sırma limonata yazıyor, şekerli şekersiz bişey belirtmemişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama bim bitmiş

• Üni için valiz alıcamda sizce nasıldır bunlar kullanan yada almayı düşünen varmı
  • Araç süpürgesi kalite olarak nasıl, iyi çekiyor mu, bagaja yetişir mi kablosu?

• Arkadaşlar bıçaklar konusunda fikri olan var mı? Kurban kesiminde ya da soymada kullanılabilir kalitedeler mi?
  • A101 den artık alışveriş yapmıyorum. MİGROS ve BİM e yöneldim. Param onlara gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEYSER

3 lü valiz kalite ve fiyat olarak nasıl?

Senede bir iki sefer kullanırım derseniz güzel. 3-4 senedir kullanıyorum. 90 kusure almıştım her sene 5-10 arası zam geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ara müşterisi azaldı A101 in kimseyi görmüyorum nedenini bilen var mı arkadaşlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.