Şimdi Ara

A101 4 Haziran 2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
5
Favori
13.349
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yatağın son kısmının üst yüzeyi katlanınca yere basıyor benim gördüğüm, bu durumda sürekli yerle temaz edip kirlenecektir. ben mi yanlış görüyorum?
  • tv hakkında bilgisi olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAh0

tv hakkında bilgisi olan var mı

tv fena degil 800 tlye 40 inc aldik bikac ay once.sikintisiz calisiyor. kanal gecisleri iyi. tv izlerken gecen altyazilar biraz hizliysa bulaniklik yapıyor smartindan pek birsey bekleme. film sitesine giricemde film aicacam tarzinda. ya cok kasiyor kilitleniyor yada resetliyor kendini.vestel wifi modemle baglaniyorum. dlna var telefondaki pcdeki filmleri kablosuz rahatca atabilirsin. 15 metre mesafeden pcden 1080p film oynattim takilmadi.intel widide var sanirim. flash bellege attigim hicbir filmde oynatmamazlik etmedi. vestelde kurulum ucretli kendinde kurabiliyorsun sikinti cikmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 1 Haziran 2015; 16:08:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

8 gb usb ve sd cart 1 ₺ zamlanmış

Yuh!
  • Televizyonlar gündelik kullanım için ideal, medya oynatıcısı iyi, uydu alıcısı sorunsuz.

Ancak o mini uydu alıcıdan çok çeken var. Kimisi aşırı ısınıyor diyor, kimisi ses-görüntü asenkron sorunu diyor, kimisi başka bir şey.

O dolapları alıp biz mi birleştiriyoruz? Ikea gibi parçalı halde mi satıyorlar?
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Kitaplığı geçen sefer geldiğinde almıştım, demonte olarak çıkıyor kendiniz birleştiriyorsunuz. Muhtemelen dolaplarda öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Kitaplığı geçen sefer geldiğinde almıştım, demonte olarak çıkıyor kendiniz birleştiriyorsunuz. Muhtemelen dolaplarda öyle.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Kitaplık aynı mı peki? Nasıl malzeme kalitesi?

Parçaları kutuda mı geliyor? Taşıması dert olur mu onu düşünüyorum.
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Broşürdeki resimde biraz kötü çıkmış, görüntüsü böyle değil gayet güzel. Malzeme kalitesi fiyatına göre fena değil, tabi çok iyi demek doğru değil ama bu fiyata alınır. Aslında 1 tane daha mı alsam ki diye düşünüyorum

Kitaplık uzun ve ince bir kutuda geliyor. Gerçi kutu sayılmaz, kalın kartona sarılmış gibi düşünün . İçinden vidalar, suntalar vs. parçalı halde çıkıyor. Kurulum kağıdı var bi tane kurarken pek zorlanılmaz. Tek başına zor taşınır, ağır biraz. Arabayla veya 2 kişi taşımanızda fayda var

Ayrıca kutuyu açarken tamamen çıkarın . Benim gibi ucunu açıp içinden suntaları çıkarırsanız çizilebilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 1 Haziran 2015; 17:10:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

Broşürdeki resimde biraz kötü çıkmış, görüntüsü böyle değil gayet güzel. Malzeme kalitesi fiyatına göre fena değil, tabi çok iyi demek doğru değil ama bu fiyata alınır. Aslında 1 tane daha mı alsam ki diye düşünüyorum

Kitaplık uzun ve ince bir kutuda geliyor. Gerçi kutu sayılmaz, kalın kartona sarılmış gibi düşünün . İçinden vidalar, suntalar vs. parçalı halde çıkıyor. Kurulum kağıdı var bi tane kurarken pek zorlanılmaz. Tek başına zor taşınır, ağır biraz. Arabayla veya 2 kişi taşımanızda fayda var

Ayrıca kutuyu açarken tamamen çıkarın . Benim gibi ucunu açıp içinden suntaları çıkarırsanız çizilebilir :)

Kutuyu keserim öyle alırım teker teker.

Tek taşınsaydı iyiydi. İkinci adamı bulmam lazım o zaman.

• fiyatlar iyi hocam ihtiyacınız varsa alın kaçırmayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Televizyonlar gündelik kullanım için ideal, medya oynatıcısı iyi, uydu alıcısı sorunsuz.

Ancak o mini uydu alıcıdan çok çeken var. Kimisi aşırı ısınıyor diyor, kimisi ses-görüntü asenkron sorunu diyor, kimisi başka bir şey.

Bu TV 400 hz mi gerçekten?
  • başlıktaki resimler güncellendi haziranın ilk haftasındaki diğer fırsatlar da eklendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carlosmexo

Altmış liraya Hometech mi,yoksa yüz liraya Next Minix Black 2 Plus mı almalı arkadaşlar?Aradaki fiyat farkını da dikkate alarak...

Hometech tavsiye ederim yaklasik 5 ay önce 2 adet alındı ve kullananlar gayet memnun sorun olursa iade edebilirsin fisini kaybetmedigin sürece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Televizyonlar gündelik kullanım için ideal, medya oynatıcısı iyi, uydu alıcısı sorunsuz.

Hayır tabiki de.

Gerçek hz değeri en fazla 200 hz panel var piyasa.

50 hz bu paneller.

Hz değeri tamamen bir aldatmaca.

Bende de 42PF7175 var hiç sıkıntı yaşamadım hareketli sahnelerde. O da SMR 400 hz. Panel 50 hz.

Gelen yayınlar zaten 50 hz 1080I. Filmler ya 30 fps ya da 24 fps.

Benim gibi kullanışlılığa bakanlar için ideal. Dosya açıyor mu, kanal gösteriyor mu yeter.

Almadan önce bir de Carrefour'daki SEG marka tv lere bakın derim. Kasaları 9 serisiyle aynı. Panelleri de aynıysa kaçırmayın derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Hayır tabiki de.

Gerçek hz değeri en fazla 200 hz panel var piyasa.

50 hz bu paneller.

Hz değeri tamamen bir aldatmaca.

Bende de 42PF7175 var hiç sıkıntı yaşamadım hareketli sahnelerde. O da SMR 400 hz. Panel 50 hz.

Gelen yayınlar zaten 50 hz 1080I. Filmler ya 30 fps ya da 24 fps.

Benim gibi kullanışlılığa bakanlar için ideal. Dosya açıyor mu, kanal gösteriyor mu yeter.

Almadan önce bir de Carrefour'daki SEG marka tv lere bakın derim. Kasaları 9 serisiyle aynı. Panelleri de aynıysa kaçırmayın derim.

Bilgi için teşekkürler. Vestel kullanıyorum memnunum aynıdır heralde iki ürün de.

• Arkadaşlar uydu alıcı nasıl ? Alternatif bu fiyatlarda var mı?
  • kıyma uygunmuş.
  • güneş kremleri uygun gibi
  • Uydu alıcısını monitörde kullanmayı düşünüyorum ama hdmi ile baglamam lazım ancak bu alette hdmi çıkışı göremedim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantı nasıl sizce alınır mı ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.