Şimdi Ara

A101 26 ARALIK 2013 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
9.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv hakkında bi fikri olan yok mu yahu :)
  • Fersan sos cesitleri, Calve sarimsakli mayonez ve hardal, karışık çerezler ve piliçler alınabilir duruyor
  • Traş aleti çok değişik biseymis dandikmi acaba

• Uydu alıcısı nasıldır? Kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Sanırım 2013 yılında ilk defa çeşitli ürün gelecek, 1 yıla yakındır sosları bekliyorum.

bime et sossları gelmişti aralık başında.fiyatı 1.95 ti.. bunlar niye bu kadar kazık?
  • güzel şeyler var
  • uydu alıcının fiyatı çok iyi ,tüh ya geçen ay hd olmayanını 25 tl. ye almıştım ,bilsem böyle bir fırsat olacağını almazdım :)

pardon bu da hd değilmiş :)

yaramaz o zaman ,bugün benim kafa hiç yerinde değil hep yanlış anlıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 25 Aralık 2013; 1:29:20 >
  • 19 90 lık yazan küçük halıdan 1 2 ay önce almıştık gayet güzel ben memnunum ama ince onu bilerek alın kalın bişi beklemeyin.
  • Duvar saatleri hakkında bilgisi olan var mı.Zamanla saatin ileri yada geri kalması gibi bir sorun olur mu.
  • 2 liralık toz bulaşık deterjanı hakkında kimse yorum yapmamış, stok yapmayı düşünüyordum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

2 liralık toz bulaşık deterjanı hakkında kimse yorum yapmamış, stok yapmayı düşünüyordum ?

Çok kötü bir ürün olduğunu yukarıda yazmıştım. Kardeşim o firmada çalışıyor, o bile kötü bir ürün olduğunu kabul ediyor. Toz makine temizleyici piyasadan kalkıyor (en azından bu firma için) onu stoklayabilirsiniz. Yukarıdaki yorumuma da bakın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

2 liralık toz bulaşık deterjanı hakkında kimse yorum yapmamış, stok yapmayı düşünüyordum ?

Çok kötü bir ürün olduğunu yukarıda yazmıştım. Kardeşim o firmada çalışıyor, o bile kötü bir ürün olduğunu kabul ediyor. Toz makine temizleyici piyasadan kalkıyor (en azından bu firma için) onu stoklayabilirsiniz. Yukarıdaki yorumuma da bakın isterseniz.

dikkatimden kaçmış hocam, bu uyarıyı dikkate alacağım tşkler.
  • Tvyi aldim katakuleyle. Bugun gittm parasini odedim. Cikis yapamiyolarmis bugun yarin verelim abi dediler. Ellerinde 2tane varmis teki bende

• Çeşit bol gerçekten kaliteli malzemeler yani BİM gibi değil.
    Porselen çaydanlık çay severlere tavsiyemdir.Çayı artık çelik demlikte demlemiyorum.
    Tek sıkıntısı temizlemesi.
  • bunlar için markete gitmeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Çeşit bol gerçekten kaliteli malzemeler yani BİM gibi değil.
    Porselen çaydanlık çay severlere tavsiyemdir.Çayı artık çelik demlikte demlemiyorum.
    Tek sıkıntısı temizlemesi.

Temizlemesini geçtim, ucuna süzgeç takılabilse porselen demlik vazgeçilmezim olur ama her çay bardağına süzgeç koymak istemiyorum. O yüzden hala çelik çaydanlık müdavimiyim.
  • mini uydu alıcısının usb portu olsaymış daha cazip olurdu. kesin alabilirdim o zaman.
    ayrıca inek, koyun ve keçi peynirlerini ilk kez görüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya birşey varmış
  • ya şu televizyon hakında bilgisi olan yokmu ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.