Bildirim
A101 200/40
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
adamlar daha ne yapsın dükkanın tapusunuda versinmi bimden 1 kuruş indirim alamazsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Adamın konusu diğer fırsatlarda olduğu için gözümden kaçmış
delete o zaman
market alışverişi için çöp indirim başka amaçla kullanabilirsiniz -
herkesin fırsatçılık yapıp fiyatları katladığı bir virüs döneminde A101 bu kampanya ile çok güzel iş yaptı teşekkürler, aldım yararlandım fiyatlar makul ürünlerde çok çeşit vardı, fiyatlar tüm mağazalardaki gibiydi indirim işe yaradı
galaksinet e örnek olması dileğiyle obenelerine 1 veya 2 yıl gibi sabit fiyat yapmalıydı galaksinet yapması gerekirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
%20 indirim neden çöp? %50 mi olsun?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu çabuk çorbaları 100 gram olarak yazmışlar ama gerçekde değildir, çok az bir gram oluyor diğer marketlere baktığımızda aynı marka içerik ürünler doğrusu nedir ?
100 grama inanmadığım için sepete ekleyemedim
www.a101.com.tr
Kent Boringer Ezogelin Çabuk Çorba 100 grhttps://www.a101.com.tr/market/kent-boringer-ezogelin-cabuk-corba-100-gr/?utm_source=rtbhouse&utm_medium=cpc&utm_campaign=Eticaret-20
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 5 Temmuz 2020; 22:37:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Marketyo 150/50 sürekli kullanılıyor tabi süresi bitmediyse. Banka kampanyası ve marketin kendi kampanyası ile çok daha iyi görünüyor. Üstelik raf fiyatları.
Market dışı alışveriş yapılıyorsa alınır.
Marketyo piyasada olmasaydı çöp kampanya demezdik tabi...
150/50 açıklamasında her kullanıcı bir kez yararlanabilir yazmışlar ama ben 2 kere yararlanmıştım değişik
@aslanoto bu ürün burada bulunan mağazada 2.50 TL. Çalışana sordum 21gr dedi bana ama detayları bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 5 Temmuz 2020; 23:6:31 > -
Marketyo şehrinde bulunmayanlar için iyi bence. -
indirim kodu geçersiz artık haftasonuna özel diyor, ve şimdi geçersiz diyor. -
bitti
En Beğenilen Yanıtlar

adamlar daha ne yapsın dükkanın tapusunuda versinmi
![]() ![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X