Şimdi Ara

A101 1kg ahir kaşar 12.45 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kipa da son günü gelmiş ürünleri bile sarı etiket basıp satmaya çalışıyorlar

evimin altında a101 var.. daha 2 gün varken atmaya başlıyorlar çöp a101 poşedi doluyor

tabi öğleye kadar çöpten toplayanlar gelip alıyor

keşke kenara ayırsalar ihtiyaç sahipleri için ama bu seferde kimse marketten almaz diye mi böyle zayiatları hemen atıyorlar anlamadım
  • 1 kere indirimli diye aldım bu kaşarı kimse yemedi dolapta süründü çok kötü karardan başka herşeye benziyor
    Kesinlikle çöp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

a101 in ürünleri cidden sıkıntılı , bir alıyorsun güzel bir alıyorsun bozulmuş, çok tehlikeli bir firma, dolapda ayran var dün aldım bugün kokuyor çöpe atacam yine, hele bir milken markası var resmen rezalet.

(skt si geçmediği halde bozuk ürün satıyorlar, süt ve süt ürünlerinin neredeyse tamamında , yumurta, rus salatasında yaşadım bu durumu)

Bende kendi tereyağlarını denemiştim, milkendi sanırım ilkinde beğenmemiştim. 5-6 ay sonra tekrar aldım tadı çok iyiydi, migrosun tereyağına yakındı kalitesi, beğenmiştim ama bir dahakine aldığımda tadı çok kötüydü. Bu durum ahir kaşarlarda da var, garip gerçekten.
  • migrosda torku kaşar 12tl arkadaşlar?
  • forumda konusu var kaç tane, çöp kaşar, boşa para vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

migrosda torku kaşar 12tl arkadaşlar?

Ne 12si? 700gr mi 14 lira

• Arkadaşlar bunun 1 kilosu 12.45 onun 700gr ı 17-18 mantığıyla gitmeyin.Aldıktan sonra %90 beğenmeyeceksiniz verdiğiniz 12.45 çöpe gidecek , bunun yerine ya düzgün bişey alın yada almayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere denemiştim tadı ekiciye göre çok yavan gelmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sütaşa göre çok daha iyi bence. Uzun süre sonra sütaş aldım ama ağıza sıvaşan yağlı yağlı tadı madı belli olmayan bir kaşar sütaş. Kaşar değil bildiğin yağ satıyor. Sütaş iyi kaşar demesin kimse, kaşar dediğin o kadar yağlı olmaz. Kaşar tadı yok bir kere sütaşta, tek özelliği tost yaptın mı uzuyor : )
  • 12 Tl'ye aldığınız şey kaşar değildir. Ancak kaşarımsı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxtreme -- 21 Temmuz 2015; 9:54:47 >
  • Mova kaşarlar varken ve indirimliyken kaşar gibi kaşar yedim, gördüğüm kadarıyla kilosu 20 lira civarı ve üstü olmayanlar kaşar değil kaşarlanmış peynir. Bimdeki aknaz kaşar genç kaşar ama tadı ve bozulma süresi normal bir ürün. Torku iyi ama sütaşı pek kaşardan saymam , bahçıvanında sarı renkli olanı iyi, bu arada rengi beyazımsı olanlar kaşardan sayılmazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 düşmanlığı değil bazı ürünlerini hep alırım ama ahir kaşar yediğim en kötü kaşarlardan biriydi. yerken plastik gibi tat ve koku bırakıyor genizde. tost için kullanışlı değil. Tost için en iyi kaşarlardan biri halk kaşar. alıp deneyebilirsiniz. bazen sütaş 500 gr indirime giriyor onu alıyorum.
    muratbey sürmeli var denemediyseniz mutlaka alıp deneyin, kahvaltı için muhteşem bir tat, az tuzlu, hafif sürülebilir kıvamı ve lezzeti güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

migrosda torku kaşar 12tl arkadaşlar?

kilosu mu ?
  • Tost için nasıl olur?

• a101'den oktay usta faciasından sonra adını bilmediğim ürün almayı bıraktım. bim'i de uludağ salamdan ötürü bırakmıştım. böyle yerlerde özellikle hazır ürün almamaya çalışıyorum. küflenmişi, patlamışı, kokmuşu olabiliyor raflarda, şahit oldum. 5-10 neyse fazla vermek daha mantıklı. migros'ta hele money'di, 50 tl üzeri 5 tl'ydi falan çok daha uyguna daha kaliteli ürünler yakalanabilir.
  • BIM deki AKNAZ kaşarı indirim olduğu zaman alıyorum. pide yaptırırken iyi gidiyor. Onun dışında Migrosta GDI zamanı Pınar yada muratbey kaşarı zaten stok oluyor bayağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

Geleneksel ahir kaşara konusuna hoş geldiniz. Çamur gibi, kokmuş, son kullanması geçmiş, berbat ötesi peynirlerin eritip koruyucu ekleyip satıyorlar. Kesinlikle eve koymam ben

Üretimini mi gördünüz acaba

evet

hangi fabrika? nerde? ne zaman? tam olarak ne gördünüz? şikayet ettiniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

sutas,bahcivan,pinar,sek,icim yani bunlar varken degermi ahir almak nedir.3-5 lira icin deger diyorsaniz bisey diyemem. Ama boyle sican firsat olmaz. Ahir 12,45 icim 19.90 kilolugu mantiken fiyat daha ucuz ama biri icim digeri ahir. Sicak firsat icin iciminde 12,45 olmasi lazim diye dusunenlere sozum. Sagliginizi dusunun birazda 3,5 kurusu dusuneceginize.

pahalı olan en iyisi mi oluyor? mantık bu mu? tanıtım için ucuz satıyor olamaz mı?
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    Hocam ya kilosu ya da 700 800gramı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.