Şimdi Ara

A101 16.02.2012 VESTEL 32 LCD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • NEXON 32'' lcd televizyon 555 tl.vestel garantisindeymiş.

nasıl arkadaşlar alınırmı.Çatı katına koymayı düşünüyorum.Özellikle yazın keyif yaparken izlemek için.

http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=2

http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=3

• alınır tabiki
  • Vestel garantili Teknosa'dan Inno Hit LCD almıştım. PC'ye bağlayıp 2 saat oyun oynadım, oyunun gölgesi kaldı. Servis kullanıcı hatası dedi çıktı işin içinden. Garantisi dolduğu aydan itibarende tv'de hangi kanalı izlesem onun amblemi kalıyor, üstelik 10 dakikada yerleşiyor amblem gölgesi.
    Vestel'mi? Lanet olsun diyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaa

Vestel garantili Teknosa'dan Inno Hit LCD almıştım. PC'ye bağlayıp 2 saat oyun oynadım, oyunun gölgesi kaldı. Servis kullanıcı hatası dedi çıktı işin içinden. Garantisi dolduğu aydan itibarende tv'de hangi kanalı izlesem onun amblemi kalıyor, üstelik 10 dakikada yerleşiyor amblem gölgesi.

Aynı şekilde vestel plazma almıştık zamanında 106 ekran yüklü bir paraya. Onda da önce ekran komple karardı garantisi varken değiştirdiler. Sonra biraz daha gitti. Ardından ekranda siyah kalıcı şeritler belirmeye başladı ve hala daha duruyor. Tv yi parmaklıklar ardından izliyoruz. Garanti bitti ve artık değiştirme yapmıyorlar yaklaşık 1500 tl istemişlerdi değişim için. İçindeki ekran lg nin. (açtım ordan biliyorum) Ama kronik sorunluymuş. Lehim hataları yüzünden. Arada bir lehimlerini yeniliyorum kısa vadeli geçiyor ama sonuç olarak geri geliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulex

quote:

Orijinalden alıntı: aaa

Vestel garantili Teknosa'dan Inno Hit LCD almıştım. PC'ye bağlayıp 2 saat oyun oynadım, oyunun gölgesi kaldı. Servis kullanıcı hatası dedi çıktı işin içinden. Garantisi dolduğu aydan itibarende tv'de hangi kanalı izlesem onun amblemi kalıyor, üstelik 10 dakikada yerleşiyor amblem gölgesi.

Aynı şekilde vestel plazma almıştık zamanında 106 ekran yüklü bir paraya. Onda da önce ekran komple karardı garantisi varken değiştirdiler. Sonra biraz daha gitti. Ardından ekranda siyah kalıcı şeritler belirmeye başladı ve hala daha duruyor. Tv yi parmaklıklar ardından izliyoruz. Garanti bitti ve artık değiştirme yapmıyorlar yaklaşık 1500 tl istemişlerdi değişim için. İçindeki ekran lg nin. (açtım ordan biliyorum) Ama kronik sorunluymuş. Lehim hataları yüzünden. Arada bir lehimlerini yeniliyorum kısa vadeli geçiyor ama sonuç olarak geri geliyorlar.

Benim TV'nin inceleme linki.
    http://resim.donanimhaber.com/m_12337189/mpage_1/f_/key_inno%2Chit//tm.htm#12455582

Kullanıcı hatası, ekran değişecek demişti servis ve tamirine o zaman 600TL istemişti. Şu anda yeni LCD'ler o fiyatta.

• arkadaşlar HızlıAl da kampanya yapmış.Axen marka HD LCD (32"..82cm) kullanıcı yorumları baya çok ve uzun uzun,ve hep olumlu,müthiş memnuniyet yorumları var.(yorumlar arasında normal kullanıcı yansız vatandaş yorumlarının çoğunlukta olduğu kanaatindeyim)
    bu tv'nin Sunny dist. ile satıldığını biliyorum.bi arkadaşım da kullanıyor aynı markadan ve zamanında konuştuğumuzda çok memnun olduğunu,fiyat/performans/beklenti skalasının çok yüksek olduğundan bahsetmişti.
    2si arasında kaldık,hangisini alayım bilemedim.
    http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/axen-piano-black-tasarim-32-usb-girisli-hd-ready-lcd-televizyon_05.011.0167.0001.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Xiaomi 13 12/256
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: draltuk

arkadaşlar HızlıAl da kampanya yapmış.Axen marka HD LCD (32"..82cm) kullanıcı yorumları baya çok ve uzun uzun,ve hep olumlu,müthiş memnuniyet yorumları var.(yorumlar arasında normal kullanıcı yansız vatandaş yorumlarının çoğunlukta olduğu kanaatindeyim)
    bu tv'nin Sunny dist. ile satıldığını biliyorum.bi arkadaşım da kullanıyor aynı markadan ve zamanında konuştuğumuzda çok memnun olduğunu,fiyat/performans/beklenti skalasının çok yüksek olduğundan bahsetmişti.
    http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/axen-piano-black-tasarim-32-usb-girisli-hd-ready-lcd-televizyon_05.011.0167.0001.htm

Axen ile ilgili kısa bir anımı anlatayım
    Bundan 2-3 sene önce bu 5 dvd ile verilen dvd player kampanyasından aldım.Aldıktan 1 sene sonra kumandası bozuldu.Garantisi bitmemesine rağmen kumanda garanti kapsamında olmadığı söylediler gittim 15 liraya yeni bir kumanda almak zorunda kaldım.1 sene sonra oda bozuldu Şu an 3.kumandam oda geçen hafta bozuldu.Sunny hakkında yorum yapamam ama axen dvd player bana 55+45=100 tl ye geldi.Normal bir lg vs ile aynısına denk geldi.Servisleri çokda iyi hizmet vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmcan

quote:

Orijinalden alıntı: draltuk

arkadaşlar HızlıAl da kampanya yapmış.Axen marka HD LCD (32"..82cm) kullanıcı yorumları baya çok ve uzun uzun,ve hep olumlu,müthiş memnuniyet yorumları var.(yorumlar arasında normal kullanıcı yansız vatandaş yorumlarının çoğunlukta olduğu kanaatindeyim)

Axen ile ilgili kısa bir anımı anlatayım
    Bundan 2-3 sene önce bu 5 dvd ile verilen dvd player kampanyasından aldım.Aldıktan 1 sene sonra kumandası bozuldu.Garantisi bitmemesine rağmen kumanda garanti kapsamında olmadığı söylediler gittim 15 liraya yeni bir kumanda almak zorunda kaldım.1 sene sonra oda bozuldu Şu an 3.kumandam oda geçen hafta bozuldu.Sunny hakkında yorum yapamam ama axen dvd player bana 55+45=100 tl ye geldi.Normal bir lg vs ile aynısına denk geldi.Servisleri çokda iyi hizmet vermiyor

Sunny içinde ben konuşayım...:)
    İşyerimizde 32'' sunny modelini tam hatırlayamadığım (ama eski değil geçen yaz alındı) bir lcd var.Lcd 2-3 saat açık kalınca ses görüntüden sonra geliyordu servisi çağırdık birşeyler yaptılar geri getirdiler iki haftaya hoparlörü patladı ama sorun yine devam ediyordu.Yine gelip aldılar tamirini yapıp geri getirdiler bu sefer ses sorunu devam ediyor ama ek olarak ses çok az çıkıyordu:) Bir hafta sonra yine çağırdık üzerine basa basa bak arkadaş bu televizyonun sesi görüntüden 1-2 bazen 3 saniye sonra geliyor birşey yapın dedik gönderdik.Ardından fabrika, genel merkez, bizim satın alma şefliği, onların bilmem ne şefliği heryeri aradık bakacağız falan filan derken geri getirdiler...Ayrıca servis lcdye tecavüz etmiş galiba vida deliklerinin dışında bildiğimiz tornavida çizikleri vardı,Arabayla getirirken hiçbirşeye sarmadan direkt bagajdan karpuz gibi çıkarıyorlardı.Şikayet sonucunda servisi çıkarmışlar galiba tam emin değilim öyle birşeyler diyordular en son.En son servis güya arıza bulamamış herşey normalmiş falan filan lafları,şikayet,kavga hır gür derken ...Sorun yine devam ediyor:)

• alan varmı arkadaşlar
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.