Bildirim
A101 1-7 eylül 2018(finish h1amax 6.95, elseve şampuan 2li 17,5)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Vernel Max fiyatı iyi gibi.Hatta daha iyisini görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elseve fiyatı şu kur düzeyinde çok iyi. stok yapılabilir. akarı yok, kokarı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyah paketi öneririm biz zaten uzun süredir kullanıyorduk. Dökülme ve kepek önlüyor. Diğer elseveler yüzümü yakıyor.quote:
Orijinalden alıntı: xweser
elseve fiyatı şu kur düzeyinde çok iyi. stok yapılabilir. akarı yok, kokarı yok.
Hepsiburadadan pantene stoklamasa idim alırdım ama yine de bulursam 1 adet siyahtan alırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu sırf kimyasal şampuanları almak yerine agarta şampuan alın en azından doğal . Aynı markanın doğal diş macunu vs de var.
https://urun.n11.com/sampuan/agarta-guclu-ve-parlak-saclar-sampuani-agarta-98-dogal-P198765206
Vernel Max'ı daha 3 hafta önce 13.5 TL'ye mal etmiştim.quote:
Orijinalden alıntı: bde
Vernel Max fiyatı iyi gibi.Hatta daha iyisini görmedim.
Edit: 2x60 yıkamalığını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johny Constantine -- 2 Eylül 2018; 14:56:37 > -
10 liralık alışverişe kaç tane finish hepsi bir arada max alınabiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir şampuana 22tl verecek olsak sıcak fırsatlarda işimiz ne hocam :)
33 tane
Bulasik tabletinin fiyati uygun mu?
Fairy'lerin barkodunu sorgulamıyorlar migros ta eziyet ediyorlar.
Merhaba,
Alışveriş yapmadan 14 koli aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -frambuaz -- 2 Eylül 2018; 15:16:10 >
10tl alışverişe 1 ürün veriyorlarsa uygun değil.
Sorgulamayan personel keşke bana denk gelse
Bu Finish bizim aldığımız fairylerin düşük kaliteli olanı. Hepsi bir arada fairy ile eş değer bu Finish. Bizim aldığımız Fairy'ler ise Quantum kalitesinde. Ayrıca nasıl sorgulayamıyorlar? Verdiğinizde barkodu sorgulamak zorundalar. Varsa veya yoksa söylemek zorundalar.quote:
Orijinalden alıntı: ForzAras
Bulasik tabletinin fiyati uygun mu?
Fairy'lerin barkodunu sorgulamıyorlar migros ta eziyet ediyorlar. -
A101 dekiler direkt veriyor istediginiz kadar hocam.
Almayan insanlarin fisine ekliyorlar sonra.
Fairy platinum ile finish quantum bizim makine de koku ve renk yapıyor. Hepsi 1 arada maxın bir sıkıntısını görmedim Genelde toz tuz ve parlatıcı üçlüsünü kullanırım ama sıcak fırsat olunca dayanamıyorum tanesi 34 kuruş bu zam döneminde çok iyi.quote:
Orijinalden alıntı: Johny Constantine
Bu Finish bizim aldığımız fairylerin düşük kaliteli olanı. Hepsi bir arada fairy ile eş değer bu Finish. Bizim aldığımız Fairy'ler ise Quantum kalitesinde. Ayrıca nasıl sorgulayamıyorlar? Verdiğinizde barkodu sorgulamak zorundalar. Varsa veya yoksa söylemek zorundalar.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biraz pahalı hocam ancak kargo ücretsiz olduğundan onunda ücreti içinde aslında .Alırken toplu alınca ancak uyguna gelir. Ben türk malı ve doğal olduğu için bu markayı alıyorum .quote:
Orijinalden alıntı: simerazzı
Bir şampuana 22tl verecek olsak sıcak fırsatlarda işimiz ne hocam :)
Fişler kesildikten sonra nasıl ekleme yapıyorlar ki?
Doğrudur hocam herkes farklı şeyler sevebiliyor mesela Fairy Platinum için leke bırakıyor demişlerdi ben görmedim koku için de havalandırıyorum durulama sonrası. Hepsi 1 arada mı Fairy Platinum mu denilince ben kendime göre Platinum'u öneriyorum bu yüzden. Tabi bu piyasada hepsi bir arada bu fiyat da çok iyi.quote:
Orijinalden alıntı: MiskinC
Fairy platinum ile finish quantum bizim makine de koku ve renk yapıyor. Hepsi 1 arada maxın bir sıkıntısını görmedim Genelde toz tuz ve parlatıcı üçlüsünü kullanırım ama sıcak fırsat olunca dayanamıyorum tanesi 34 kuruş bu zam döneminde çok iyi.
Alıntıları Göster
-
Gittim, almadan döndüm. Evde yeterince var dedim. Müsrüflüğün lüzumu yok dedim. Kriz var dedim. Öyle yani.quote:
Orijinalden alıntı: MiskinC
Siyah paketi öneririm biz zaten uzun süredir kullanıyorduk. Dökülme ve kepek önlüyor. Diğer elseveler yüzümü yakıyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- pegasus doğum günü indirimi
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- windows 11 ürün anahtarı ücretsiz
- togg bayram kampanyası
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X