Şimdi Ara

A101 1-7 eylül 2018(finish h1amax 6.95, elseve şampuan 2li 17,5) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
7.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xweser

Gittim, almadan döndüm. Evde yeterince var dedim. Müsrüflüğün lüzumu yok dedim. Kriz var dedim. Öyle yani.

Alıntıları Göster
    aynı konu içinde 2 ayrı mesajın var, birinde krize bakmadan stok yap diyon, diğerinde vazgeçmişsin
    senin de suçun yok, ülkecek yalama olduk

beyaz peynirin fiyatı çok iyi, bahçıvan peynir 500 gramlığı 13 lira olmuş nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

aynı konu içinde 2 ayrı mesajın var, birinde krize bakmadan stok yap diyon, diğerinde vazgeçmişsin
    senin de suçun yok, ülkecek yalama olduk

beyaz peynirin fiyatı çok iyi, bahçıvan peynir 500 gramlığı 13 lira olmuş nerdeyse

Alıntıları Göster
    aldım ve geri bıraktım. benim stoktakiler pantene. loreal elseve arginine gerçekten kaliteli bir şampuan. ama benim için ekstra bir stok olacaktı. yoksa stok yapılması konusunda görüşüm değişmiş değil.

bu arada alınkılıç peynir düşünenler bence düşünmesinler. üretici altınkılıç değil. kuzucu diye bir firmaya ürettirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 2 Eylül 2018; 19:53:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Fişler kesildikten sonra nasıl ekleme yapıyorlar ki?
    Mesela 5 tane finish tablet satti. Kredi kartindan 35 tl geciyor ama fis kesmiyor. Sonra 10 tl ustu alisveris yapan birisine diyor ki ben urunu sattım fise dahil edeyim ilave ucret odemeyeceksiniz diyor.

Etik mi bilmiyorum;ama bu şekilde satis mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadelle iyi fiyat.Alınır.
  • Ahir olgunlaştırılmış peynirin fiyatı iyi gibi ama tadı nasıl acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Ahir olgunlaştırılmış peynirin fiyatı iyi gibi ama tadı nasıl acaba?
    Tadı güzel ama ağır bi kokusu var. poşetini açtıktan sonra dolaba koymuştum dolap kokmuş bende streç filme sardım:). çokça yiyorum bitsin diye.:)
  • Elseve şampuan 700 gr di 550 olmuş pehhh

• Okul alışverişi için kesinlikle kaçırmayın derim bi dünya şey aldim 30 lira tuttu, dışarda defterler 6-7 lira, a101'de 2 lira

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: univer66

Tadı güzel ama ağır bi kokusu var. poşetini açtıktan sonra dolaba koymuştum dolap kokmuş bende streç filme sardım:). çokça yiyorum bitsin diye.:)

Anladım. Bimin aynı tarzda olgunlastırılmış peyniri var karton kutuda. Genellikle onu alıyorum, kokusu tadı yerinde ama bıcakla duzgun kesilmiyor, parçalanıyor. Bir defasında da migrosunkini almıstım. Onun kıvamı daha guzeldi. Bıcakla daha kolay parcalanmadan dilimlenmişti. İknci defa aldıgımda ise berbattı. O yuzden şimdilik bimdekine devam ediyorum ama bu da denenebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

quote:

Orijinalden alıntı: univer66

Anladım. Bimin aynı tarzda olgunlastırılmış peyniri var karton kutuda. Genellikle onu alıyorum, kokusu tadı yerinde ama bıcakla duzgun kesilmiyor, parçalanıyor. Bir defasında da migrosunkini almıstım. Onun kıvamı daha guzeldi. Bıcakla daha kolay parcalanmadan dilimlenmişti. İknci defa aldıgımda ise berbattı. O yuzden şimdilik bimdekine devam ediyorum ama bu da denenebilir.

Alıntıları Göster
    Açık eski kars kaşarının üstüne peynir yok bence.Sulu peynirleri sevmiyorum nedense.Burda kilosu 35 TL kaşarın.Başka yerlerde nedir bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: abrooke139

Açık eski kars kaşarının üstüne peynir yok bence.Sulu peynirleri sevmiyorum nedense.Burda kilosu 35 TL kaşarın.Başka yerlerde nedir bilemem.

Farkettiyseniz başka şeylerden bahsediyoruz. Beyaz peynir ile eski kaşarı karşılaştırmanın kime faydası var.

• mersin123 kullanıcısına yanıt
    O kutudaki beyaz peynirler gerçek peynir değil demek istiyorum.10 TL fark için neden peynir bozması birşey alayım.Yarım kilo alırım en azından iyi birşey yerim.Ayrıca a101 deki indirimli şarküteri ürünlerinden uzak durun.Bozulmaya başlamasa veya bir sorun olmasa hayatta indirmezler.
  • quote:

O kutudaki beyaz peynirler gerçek peynir değil demek istiyorum.10 TL fark için neden peynir bozması birşey alayım.Yarım kilo alırım en azından iyi birşey yerim.Ayrıca a101 deki indirimli şarküteri ürünlerinden uzak durun.Bozulmaya başlamasa veya bir sorun olmasa hayatta indirmezler.

Kardes istedigin peyniri satin alabilirsin. Hangisini begeniyorsan, hangisi butcene daha uygunsa onu al. Ancak ben hangi kasar daha iyi diye sormadim ki? Bana su marka beyaz peynir daha kaliteli, onu oneririm desen tamam. Ancak senin yaptigin baska bir sey. Arkadas kendi yorumunu yazmis, ben de kullandigim iki urun hakkindaki yorumumu yazdim. Bence konuya bu yonde katkida bulunabilirsin ya da bu mesajlari hic dikkate almazsin. Yine de yorumun icin tesekkur.

• mersin123 kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlamıyorsan benim problemim değil.Ben diyorum kutudaki hiçbir beyaz peynir doğal değil.Sen diyorsun bana öneride bulunsaydın.Git pazara doğal peynir ara ondan iyi.İşte öneri.Asıl sana teşekkürler :)
  • quote:

Okuduğunu anlamıyorsan benim problemim değil.Ben diyorum kutudaki hiçbir beyaz peynir doğal değil.Sen diyorsun bana öneride bulunsaydın.Git pazara doğal peynir ara ondan iyi.İşte öneri.Asıl sana teşekkürler :)

Anlayisli arkadasim ilk once ben senden bir sey istemedim. Sen mesajimi alintilayarak anlamsiz bir mesaj yazdin. Buna ragmen ben sana tesekkur ettim. Sen istersen var git yoluna. Kaliteli, acik, eski kasarinla sana dogal ve mutlu gunler dilerim. Lutfen artik daha mesaj yazma, senden oneri falan istemiyorum. Tesekkurler.

• simerazzı kullanıcısına yanıt
    twitter fenomeni misin sen

• 2li versatil kalem 1,25₺ uygun geldi bana alınır mı

• ycanhcr Y kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl da vardı aynısı, aldım iş görüyor..Bu fiyata çok iyi

• Nereye baksam peynir tartışması birbirine girmiş yine millet. Bu peynirler size ne etti kardeşim bi rahat bırakın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.