Şimdi Ara

A10 7850k hakkında düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Amd A10 7850 hakkında düşünceleriniz nelerdir ekran kartı günümüz oyunları için ne kadar yeterlidir işlemcisi ne kadar yeterlidir güzelce açıklarsanız çok mutlu olurum iyi günler :)

• Butce belirt hangisi daha iyi soyliyeyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemcisi güçlü ama ekran kartı ne kadar iyi olsada tabiki pci expreslerden zayıf(tabi 5450 den falan hızlı)

bf4 medium 1080p de 27-30 fps arası alıyor.tabi bf4 de bu gpu ya yatkın bununda etkisi var ama genede pekte iyi değil.

450 işlemci + 120 anakart desen 570 lira ediyor 7850k

ama 200 lira athlon x4 740 alsan 120 anakart alsan 320 lira
    570-320 den 250 liraya hd 7770 alırsın 7850k geride kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B1F7078E -- 3 Mayıs 2014; 20:54:00 >
  • Ya aslında kendim amd fx6350 msi twin frozr gibi bir sistem toplamıştım ancak son dakikada para denkleşmedi bu yüzden a10 alıp ekran kartına para vermicem ve 1 sene idare edicek bi sistem toplamak istiyorum 1 sene sonra bunu satıp aklımdaki sistemi toplamak istiyorum elimdeki bilgisayarla oyun oynayamıyorum 5 6 sene bununla takıldım ve artık oyun oynamak istiyorum bu yüzden a10 istiyorum ve onboard kartı için ne diyorsunuz siz yeni çıkmış oyunları mediumda akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcimen98

Ya aslında kendim amd fx6350 msi twin frozr gibi bir sistem toplamıştım ancak son dakikada para denkleşmedi bu yüzden a10 alıp ekran kartına para vermicem ve 1 sene idare edicek bi sistem toplamak istiyorum 1 sene sonra bunu satıp aklımdaki sistemi toplamak istiyorum elimdeki bilgisayarla oyun oynayamıyorum 5 6 sene bununla takıldım ve artık oyun oynamak istiyorum bu yüzden a10 istiyorum ve onboard kartı için ne diyorsunuz siz yeni çıkmış oyunları mediumda akıcı bir şekilde oynayabilirmiyim ?

Hayal kurmaya gerek yok,o işlemcideki onboard e ka,rtı ,Şundakinin bi gıdım iyisidir.
    http://www.vatanbilgisayar.com/a10-6800k-soket-fm2-41ghz-4mb-cache-32nm-islemci---hd8670d-gpu.html

HD7770 veyahttp://www.vatanbilgisayar.com/hd6790-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti.html kartlı bi sistem,oyunda ,o işlemcinin oyun performansının suyunu çıkartır.

• Hocam yani o ekran kartıyla 1 yıl idare edememmi ? şu anki oyunları medium seviyede açsa yeter kasmadan?
  • quote:

Beyler Amd A10 7850 hakkında düşünceleriniz nelerdir ekran kartı günümüz oyunları için ne kadar yeterlidir işlemcisi ne kadar yeterlidir güzelce açıklarsanız çok mutlu olurum iyi günler :)

Cpu tarafında iyi,gpusu ise bir entwgre gpu ya göre çok iyi bf4de fhd orta ayarlarda takılmadan oynatıyor jatta bir tane oyun vardı onu 2k veya 4k oynatabiliyordu.Bir de hibrit cf ile daha da iyi oliyor.
    Bir de şu anki ramler ddr3 tip olduğu içindir bellek bant genişliği yetmiyor.ki amd de artık belli bie sp üzerine çıkamıyor neden çünkü verimli olmuyor.
    Ddr4 ramler gelince baya bir gelişme olacağını düşünüyorum.
    Fiytını hak ediyor.yalnız onunla kurulacak sistem yerine orta halli oyuncu sistemi kuruluyor.
    Tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050Ti Hakkında Bir Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam yani o ekran kartıyla 1 yıl idare edememmi ? şu anki oyunları medium seviyede açsa yeter kasmadan?

İşte ona vereceğin para ile daha güçlü bi oyun sistemi kurabiliyorsun,ne diye bu işlemciye saplandın kaldın ki.
  • quote:

Hocam yani o ekran kartıyla 1 yıl idare edememmi ? şu anki oyunları medium seviyede açsa yeter kasmadan?

Açar herhalde videolarına bakın.

• APU'ların avantajı var, ekran kartınızı bir sonraki nesil seçebiliyorsunuz. Şimdi aldığınız sonra para etmeyecek, ancak apu ile her zaman çalışacak bir ekran kartınız olacak. İşlemci 15 sene dayanıyor, oysa anakart gibi bileşenler için bu kadar uzun ömür yok.
  • Eski para ile yarım milyara yakın parayı ,ben bu işlemciye hayatta vermem.
    280 tl ye FX 6300 , 230 TL ye bu kartı alır, 1 sene içinde kıyamet gibi ,sıkılıp,ezilip büzülmeden oyun oynarım
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd7770-gddr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html
  • 7850k'da yükleme saklama önbelleği arttırılmış. Önceki serilerde modüldeki iki işlemciden sadece biri için yazım komutu yeterliliği var. Daha fazlası için çıkardığı sonucu kaybetmeyen, FMA4 ve XOP gibi komutlar kullanmamız gerekiyormuş yanlış anlamadıysam.
    Tamsayı hesaplamada performansa büyük tesiri var diye okudum, her modülde bulunan 4 aritmetik işlemcinin sadece ikisi tamsayı çalışabiliyor, geri kalan ikisi ile kıyaslama gibi mantık işlem yapmazsanız iş yapmıyorlar diye bahsediliyor. 2 aritmetik işlemci, her modüldeki bir öbek işlemciyi oluşturuyor. XOP ve FMA4, geride kalan 2 aritmetik işlemci ile yapamadığınızı kesir sayı ile hesaplamaya yarıyormuş galiba.
    Y cruncher diye pi sayısı hesaplayan AMD'nin son komutlarını destekleyen bir program üzerinden test edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 3 Mayıs 2014; 22:11:45 >
  • AMD quad channel ramlere geçmediği sürece bu apular asla gerçek performansını gösteremiyecektir.
  • Acaba bu işlemciyi r7 265 ile cf edersek nasıl bir sonuç alırız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.