Şimdi Ara

A-Z Hackintosh Kurulum Rehberi (snow-Lion-virtualbox) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
12
Favori
59.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım bu akşam iAtkos s3 v2 kurmayı deneyeceğim. Sistemim AMD Phenom II 720, Gigabyte MA78GM-S2H, Zotac GTX260, 6GB DDR2 800Mhz Ram.
  • Arkadaşlar hala uğraşan var mı hackintosh ile.Kuruluyor mu hala pc ve laptoplara ?

Benim laptopum;

AMD Quad Core A6-3420M İşlemci
    Radeon HD 6520G + Radeon HD 7670M Çift Ekran Kartı
    8GB Ram
    Atheros Wifi Kartı var.

Bu laptopa kurulur mu ?

Eğer kurulursa hangi versionu kurulur..

Kurulum anlatımı linkini verebilir misiniz ?

Şimdiden teşekkürler.

Not:Link vermek yasak ise özel mesajla da atabilirsiniz
  • Beyler 4 5 gundur hackintoshla kafayi yicem yapamadim elimde 3 adet 8 gb lik usb disk var sitem ozeliklerim asaida hangi version kurmam gerek bilmiyorum bilen eden varsa yardim rica edecem

[simage]
     A-Z Hackintosh Kurulum Rehberi (snow-Lion-virtualbox)
    [/simage]
  • arkadaşlar zamanında andromeda9 a hackintosh kurdurttum. şu an kendisine ulaşamıyorum ama laptopuma da kurdurtmak istiyorum. uygun fiyatlı tekliflere açığım.
  • Yeniden şansımı deneyeyim şu vatanın indirimine göre 2000-2500 lira arası monitörsüz parça önerilerinde bulunabilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç daha önce ne mac görmemiş neden kullanmamış birisi olan bana kurduğum mac konusunda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. bana yardımcı olun lütfennnnnn. heryerde bişi yazıyor adam gibi bana anlatın. yardımcı olun

amd athlon x2 64 6000+
    asus m2n anakart 2gb ram
    zotac gt430 ekran kartı
    airties 2210 wifi
    nforce lan ethernet
    soundmak high defination ses kartı chipseti sanırım ac97
    help help
  • andromeda9 benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkolikcihan

hiç daha önce ne mac görmemiş neden kullanmamış birisi olan bana kurduğum mac konusunda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. bana yardımcı olun lütfennnnnn. heryerde bişi yazıyor adam gibi bana anlatın. yardımcı olun

amd athlon x2 64 6000+
    asus m2n anakart 2gb ram
    zotac gt430 ekran kartı
    airties 2210 wifi
    nforce lan ethernet
    help help

Bak, bulaşma bak.. Sonu iyi değil... Uyarıyorum.. Bir bakmışsın, bir premium resellerdan Mac alıyorsun! Tecrübe konuşuyor. 3 makinamda hackintosh vardı. Binbir türlü konfigürasyon denedim, dizüstü, masaüstü hatta netbooka bile kurdum. Ama hep birşeyler eksikti... Sonra gittim MacBook aldım :) Tamam oldu..

• bulaşmak istiyorum hatta bulaştım şuanda diskin 100 gb lik kısmında mac x snow leopard 10.6.1 kurulu ama açılmıyor sonra vmware le kurulu snow leopard 10.5.7 var birde oracle virtualbox ile kurulu snow leopard 10.6.6 var ama hiçbiri çalışmıyor ilk açılışta sorunlar çıkıyor .
  • Bende wmware 10 ile mavericks kurdum
    Bazı kext ler eksik bu kext denilen şeylerin hangisinin eksik olduğu ve nasıl nereye atacağımızı anlatabilecek arkadaş var mı mümkünse resimli
    Benim anlamadığım windows a mı atacağız mac tarafına mı sorum anlayana saçma gelebilir ama ben anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses çıkmıyor ve internet e girmiyor ilk başta ses cızIrtılı idi şimdi hiç yok

• Öncelikle merhaba beyler ;

Ben bu hackintosh konusunda bayaa bir cahilim şuan pcmde w7 yüklü bu pc de kalarak ben ek olarak pcye os x maverick kurabilir miyim istediğimde mac istediğim de windows kullanabilir miyim ?

Eğer cevap evetse nasıl yapacağım video yada rehber tarzı birşeyler atarsanız çok sevinirim şimdiden tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

hiç daha önce ne mac görmemiş neden kullanmamış birisi olan bana kurduğum mac konusunda yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum. bana yardımcı olun lütfennnnnn. heryerde bişi yazıyor adam gibi bana anlatın. yardımcı olun

amd athlon x2 64 6000+
    asus m2n anakart 2gb ram
    zotac gt430 ekran kartı
    airties 2210 wifi
    nforce lan ethernet
    help help

Bak, bulaşma bak.. Sonu iyi değil... Uyarıyorum.. Bir bakmışsın, bir premium resellerdan Mac alıyorsun! Tecrübe konuşuyor. 3 makinamda hackintosh vardı. Binbir türlü konfigürasyon denedim, dizüstü, masaüstü hatta netbooka bile kurdum. Ama hep birşeyler eksikti... Sonra gittim MacBook aldım :) Tamam oldu..

hocam her işi sıkıntı olduğu içinmi dediniz yoksa amd işlemci olduğundan dolayımı ben sisteme kurabilirmiyim os x maverick sıkıntısız çalışır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: menesozun

quote:

quote:

amd athlon x2 64 6000+
    asus m2n anakart 2gb ram
    zotac gt430 ekran kartı
    airties 2210 wifi
    nforce lan ethernet
    help help

hocam her işi sıkıntı olduğu içinmi dediniz yoksa amd işlemci olduğundan dolayımı ben sisteme kurabilirmiyim os x maverick sıkıntısız çalışır mı

Apple ürünlerine bulaşma demek istedim. Bir kere bulaştıktan sonra diğer ürünler tatmin etmemeye başlar. Ayrıca gerçek bir sıkıntı, doğrudur. WiFi büyük sıkıntı, ses ve ekran kartı da aynı şekilde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

amd athlon x2 64 6000+
    asus m2n anakart 2gb ram
    zotac gt430 ekran kartı
    airties 2210 wifi
    nforce lan ethernet
    help help

Apple ürünlerine bulaşma demek istedim. Bir kere bulaştıktan sonra diğer ürünler tatmin etmemeye başlar. Ayrıca gerçek bir sıkıntı, doğrudur. WiFi büyük sıkıntı, ses ve ekran kartı da aynı şekilde.

Ilk konuda haklisiniz

Fakat ikinci dediginize gelecek olursak sistemim imzada ben w7 ye ek olarak os x maverick kursam herhangi bir sknti cekermiyim

Bu arada cevabiniz icin tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

quote:

amd athlon x2 64 6000+
    asus m2n anakart 2gb ram
    zotac gt430 ekran kartı
    airties 2210 wifi
    nforce lan ethernet
    help help

Hocam cevap pleaseeee

• Bu konuda yerli kaynak çok yetersiz.. Sizinle paylaşacağım İngilizce kaynaklardan tatmin edici bilgiler, Hackintosh sistem önerileri bulabilirsizin. 3 yıldır Mac sahibi olduğumdan takdir edersinizki bu konulardan çok uzaklaştım. Linkler aşağıda, daha fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm;

http://www.insanelymac.com/
    http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page
    http://www.tonymacx86.com/home.php
    http://myhack.sojugarden.com/guide/

• Niresh's OS X 10.9.0
    USB and DvD 4.3/4.7 Bootable
    Hackintosh Install OS X On Any Computer Including AMD CPUs

Böyle bir dmg dosyası indirdim. Sanal mac kurup usb ye attım ama usb den başlamıyor. Bootloaderi olan dvd indirdim bir de dvd den başlıyor sonra bana mac dvd sini tak diyor ama dvd yok usb var. Ne kullanabilirim başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Niresh's OS X 10.9.0

Böyle bir dmg dosyası indirdim. Sanal mac kurup usb ye attım ama usb den başlamıyor. Bootloaderi olan dvd indirdim bir de dvd den başlıyor sonra bana mac dvd sini tak diyor ama dvd yok usb var. Ne kullanabilirim başka

Hocam os un hangi sürümü nü kurmak istiyorsunuz anladığım kadarı ile mavericks ben bu videoyu izleyerek kurdum ve her şey düzgün bir şekilde çalışıyor

http://www.youtube.com/watch?v=tR-ARNFYxdY

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Niresh's OS X 10.9.0

Hocam os un hangi sürümü nü kurmak istiyorsunuz anladığım kadarı ile mavericks ben bu videoyu izleyerek kurdum ve her şey düzgün bir şekilde çalışıyor

http://www.youtube.com/watch?v=tR-ARNFYxdY

dostum vmware de anlatıyor o.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.