Şimdi Ara

A-Z Hackintosh Kurulum Rehberi (snow-Lion-virtualbox) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
12
Favori
59.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Masaüstü Pc'me iatkos kurmak istiyorum bir ara indirmiştim s3v2 sanırım sürümü..
    Donanımımı ekleyeyim kurulumda neler yapmam geerk kodlarda ne gibi değişiklik yapmam gerek işlemcim desteklermi vs vs bir sorunla karşılaşır mıyım bana yardımcı olur musunuz?

İntel Pentium D
    LG DVD RW
    Samsung 320 GB
    Kıngton 800 MhZ 2 GB
    A4Tech KB-21
    PHILIPS 107/S7 - LG 50PQ3000
    A4Tech OP-620D
    ASUS P5VD2-MX
    ATI HD4650

Bütün donanım bu şekilde..

Bu arada Eğer kurarsam bu sürüm Snow Leopard herhalde bunu Liona update edebilir miyim?
  • İlk sayfadaki resimler gitmiş tamamen
  • merhabalar alc269 ses kartı için nasıl bir yükleme yolu izleyebilirm.kext ara bul gibi şeler işe yaramıyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
  • --
    silinebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 6 Ocak 2012; 23:13:06 >
  • anakart asrock n68-s
    islemci amd athlon 64 x2 4200+
    ekran karti geforce 9500gt
    ram 2.5 gb
    hdd 40 gb (WD)

arkadaslar bu sisteme iatkos v7 kurmaya calisiyorum fakat -v yazdiktan sonra "Still waiting for root device" hatasi cikiyor bunu nasıl cozebilirim ?
  • sata sürücünü tanımıyor ahci ye alacaksın ide portunu yoksa çalışan bir mac veya hackintosh üzrinden IOATA.KEXT.i yükleyip repair permission yapacakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andromeda9 -- 15 Ocak 2012; 12:54:19 >
  • Resimler Kırık
  • Daha once " tonymacx86 " ile kurulum yapan varmı ? ben o sekilde bi kurulum yapmaya ugrasıyorumda.
  • hocalarım resimler yok olmuş rica etsem tekrar upload eder misiniz ?
  • Lion final boot iso ile harddiskime macosx yükledim. ancak pc dvd ile boot olurken mac yüklü alanı seçtiğimde gümüş açılış ekranında kalıyor. nasıl halledebilceğime dair fikri olan var mı ?
  • 10.7.3 DP 11D46 Çıktı

A-Z Hackintosh Kurulum Rehberi (snow-Lion-virtualbox)
  • Resimleri tekrar upload edebilir miyiz? Resimler kırık
  • Merhabalar,
    Hem vmware hem de vırtualbox ıle windows 7 de basarılı kurum yaptım 10.7.2
    Hiçbir sorun yok fakat,
    iworks ve ibook author da sayfaların görünmesi gerken yerler boş beyaz olarak gözüküyor.
    Hata mesajı yok uyarı yok, sadece beyaz ekran. Bir kaç farklı makinede denedim ati nvidia fakat ekran kartlı intel işlemciler fakat hep aynı sonuç.

virtual olarak yada hackintosh olarak iwork kullanabilen var mı acaba aranızda.

Ekran kartı ve quartz extreme ile ilgili bir problem bu galibaç Quartz extereme nedir bilmiyorum henüz ama bazı program parçaları kullanıyor anladığım kadarıyla.
    Hackintosh kurumunda doğal kurum olduğu için orıblem olmamalı diye düşünüyorum.

Lütfen bir denerseniz sevinirim.
    iworks ü trial olarak indirip kurabilirsiniz cracksız ve bedava yasal olarak.

Hackıntosh kurumu ıatkos L2 erken kernel panic verdi henüz müdahale edemedim.

vmware çok başarılı çalışıyor acaba ekran kartı sürücüsü ile (ati hd 6870) halloabilecek bir problem mi
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

10.7.3 DP 11D46 Çıktı

10.7.2 kurunca sanki daha iyi oldu .
    10.7.3 bi fark varmıymış ? adam gibi birşeyler yapmışlarmı sistemde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

10.7.3 DP 11D46 Çıktı

yok :)

icloud
    adres defteri
    takvim
    safari
    vs..

gibi boktan dalgalarmış focus alanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: okinox

Merhabalar,
    Hem vmware hem de vırtualbox ıle windows 7 de basarılı kurum yaptım 10.7.2
    Hiçbir sorun yok fakat,
    iworks ve ibook author da sayfaların görünmesi gerken yerler boş beyaz olarak gözüküyor.
    Hata mesajı yok uyarı yok, sadece beyaz ekran. Bir kaç farklı makinede denedim ati nvidia fakat ekran kartlı intel işlemciler fakat hep aynı sonuç.

virtual olarak yada hackintosh olarak iwork kullanabilen var mı acaba aranızda.

Ekran kartı ve quartz extreme ile ilgili bir problem bu galibaç Quartz extereme nedir bilmiyorum henüz ama bazı program parçaları kullanıyor anladığım kadarıyla.
    Hackintosh kurumunda doğal kurum olduğu için orıblem olmamalı diye düşünüyorum.

Lütfen bir denerseniz sevinirim.
    iworks ü trial olarak indirip kurabilirsiniz cracksız ve bedava yasal olarak.

Hackıntosh kurumu ıatkos L2 erken kernel panic verdi henüz müdahale edemedim.

vmware çok başarılı çalışıyor acaba ekran kartı sürücüsü ile (ati hd 6870) halloabilecek bir problem mi
    Saygılar...

Sanal makineye orjinal ekran kartı sürücüsü kurulmaz. Dolayısı ile sisteme sanal bir ekran kartı tanıtılır. BU sebep ile QE özelliği ve CI özelliği aktif olmaz. Bu iki bileşen OS X in ruhudur desek yeridir. Tüm animasyonları ve ekran çıktısını OPENGL üzerinden yapan birimlerdir. Çalışmaması dediğiniz gibi onlarca soruna sebep olur. Film bile seğredemesiniz doğru düzgün.

Kısaca bu iş sanalda olmuyor. Olursa da ancak benim yaptığım gibi test amaçlı olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

10.7.3 DP 11D46 Çıktı

yok :)

icloud
    adres defteri
    takvim
    safari
    vs..

gibi boktan dalgalarmış focus alanı.

indiriyordum hiç bulaşmayayim o zaman ..
    zaten cudadan gene sallandım kalsın şimdilk

sğl

ek: derken bi haber okudum

http://www.macworld.com/article/165183/2012/02/some_10_7_3_users_encounter_nasty_bug_fix_available.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 3 Şubat 2012; 17:01:49 >

• Yok abicim zaten software update den yapmayacaksın update i. Kendin çekip öyle yapacaksın. Çünkü normal size dan farklı bir şey çıkarıyor software update. Eksik olabiliyor. Ben hep çekerim kurarım baktım hata yok elimdeki diğer update dmg lerini siler en son combo update i çeker koyarım bir yere.
  • Merhaba arkadaşlar,

Virtualbox üzerinde niresh edition lion 10.7.2'yi çalıştırmayı başardım. ilk sayfadaki önergeleri izleyerek ikinci sanal harddisk üzerine kendi distromu yapmaya çalıştım. Bu akşam onu usb üzerine alıp direkt kurulumu deneyeceğim. (Bu arada bir sürü edition indirdim, dvd yaktım ama direkt kuruluma muvaffak olamadım, kurulum bir yere kadar ilerliyor, sonra ekran mavi kırmızı vs. rengarenk dönüp duruyor, ve bunu bayağı uzun süre devam ettiriyor (ben 15. dakikada resetledim) sanırım ekran kartı ve cuda sıkıntı yaratıyor.)

inceleyebildiğim kadarıyla sandybridge ve cuda ve atheros AR5B97 sıkıntı çıkaracak. Acaba snow leopard (10.6.8 vb.) kursam da aynı sıkıntıları yaşar mıyım? yine forumdan gördüğüm kadarıyla laptop üzerine kurulum önerilmiyor ama youtube'de bu laptop üzerinde çalışan lion görünce dayanamadım. Laptop özellikleri:

Acer Aspire Ethos 8951G
    :: Processor = Intel Core i7 2630QM 2 GHz
    :: Mainboard = Intel HM65
    :: Memory = 16384 MB, DDR3 SDRAM-PC3-8500-1066 MHz
    :: Graphics adapter = NVIDIA GeForce GT 555M, 8.17.12.6830 - nVIDIA ForceWare 268.30
    :: Soundcard = Realtek High definition audio
    :: Connections = 3 USB 2.0, 1 USB 3.0, 1 Firewire, 1 VGA, 1 HDMI, 1 Kensington Lock, 1 eSata, Audio Connections: 1 line in, 1 line out, 1 S/PDIF, Card Reader: MMC, SD Memory Card, xD-Picture Card, Memory Stick, Memory Stick Pro, SDXC, 1 Fingerprint Reader,
    :: Networking = Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN (10/100/1000MBit), Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter (bgn), Bluetooth 3.0 + HS Bluetooth
    :: Optical drive = Matshita BD-MLT UJ240AF

Neden OSX kurmak istiyorum? açıkçası fotoğraf ve video hobilerim için aperture ve final cut kullanmak ve aynı zamanda paralel desktop ile diğer programlarımı çalıştırmak, bunaltıcı virüs ve stabilite sorunları yaşamamak adına istiyorum. Hoş bunların da çalışıp çalışmayacağından artık emin değilim. bu konuda tecrübeli arkadaşlar destek verir umarım...

yaklaşık bir haftadır kurulum konusunda çok şeyler öğrendim, ama sonradan burayı gördüm ve o kadar şeyle uğraştığıma pişman oldum, çok sade ve güzel hazırlanmış bir kurulum kılavuzu, hazırlayan ve emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Bu arada bu akşam yapacağım kurulumda önerdiğiniz parametreler ya da yüklenmesi mutlak gerekli kext'ler varsa yardımcı olur musunuz?

• i7 2700k+asus maximus ıv extreme-z kurulurmu beyler ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.