Şimdi Ara

A Tuşu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bu a tuşunun ne gibi bir avantajı var yani ben farm yaparken sağa sola yürüyüp canı azalan miniona sağ tıklayarak vuruyorum bazıları önce a'ya basıp sonra mouse'a tıklamakla uğraşıyo ve daha kolay olduğunu söylüyor ben sebebini anlamadım neden daha kolay geliyor? Ben sağ tıkla farmda yapıyorum killde alıyorum neden sağ tık yerine iki tuşa birden basıyorlar?

• Yapay Zekanın Yanıtı

League of Legends'ta Otomatik Vuruş Tuşu

League of Legends (LoL) oyununda otomatik vuruş tuşu, "A" olarak ayarlanmıştır. Bu tuş, oyuncu karakterinin hedef seçiliyken otomatik olarak düz vuruş yapmasını sağlar. Bu, özellikle "kite" olarak adlandırılan, hedefle aranda mesafeyi korurken saldırmak için gereklidir.

Lol AA Nedir?

"AA" kısaltması, "auto attack" (otomatik vuruş) ifadesinden gelir. Yani A tuşu ile yapılan düz vuruşlara AA denir.

Lol Kite Ayarları

LoL'de "kite" yapmak için "A" tuşunu kullanarak hedefini seçebilir, ardından "S" tuşuna basarak geri hareket edebilirsin. Bu, hedefinden uzaklaşırken ona otomatik olarak düz vuruş yapmanı sağlayacaktır.

Lol Kite Tuşu

Kite yaparken A tuşunu kullanarak hedefini seçtiğinde, karakterin otomatik olarak hedefini takip edecek ve ona düz vuruş yapmaya devam edecektir.

Lol Düz Vuruş Tuşu

LoL'de düz vuruş yapmak için A tuşunu kullanabilirsin. Bu tuş, hedef seçiliyken karakterinin otomatik olarak düz vuruş yapmasını sağlar.

Lol Otomatik Vurma Tuşu

LoL'de otomatik olarak düz vuruş yapmak için A tuşunu kullanabilirsin. Bu tuş, hedef seçiliyken karakterinin otomatik olarak hedefini takip edecek ve ona düz vuruş yapmaya devam edecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tam bilmiyorum ama herhalde a ya basınca saldırı yapmadan duruyo daha rahat oluyo bak bilmiyom ama yanlısda olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: zydan

tam bilmiyorum ama herhalde a ya basınca saldırı yapmadan duruyo daha rahat oluyo bak bilmiyom ama yanlısda olabılır

s tuşu dediğin yamulmuyorsam
  • Syndra ile ilgili bir konuda combosu icin Q+W+AA yapin seklinde yazi okumustum,buradaki AA yi cozememistim. Konu acilmisken biri aydinlatabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAhin -- 13 Nisan 2013; 18:55:50 >
  • a ya bastıgınızda sadece target çıkar siz tıklamadan saldımaz a ya basip last hit bekleyebilirsiniz. Ancak sağ tık yaparsanız uzakta ise üstüne yürür bu yüzden sağ tık dezavantaj.
    Özellikle pusu kurduğunuzda ya da target deiştirip pozisyon kaybetmemek için "a" tuşu daha kullanışlı
    ve sağ tıkla oynarsanız sürekli hareket etmez yada hold a basmazsanız oto atak yaparsınız. Bu da bir dezavantaj. "A" candır

Edit: en önemlisini unutmuşum. A ile hedefe tıklamanıza gerek yok a+sol tık yaptığınızda en yakındaki hedefe vurur. Bu da özellikle adc oynarken kite yapmanızı baya bir kolaylaştırıyor. Örneğin mid gamede bi slot minyonu kitelayarak 0 can kaybı ile çok seri şekilde kesebilirsiniz. Ya da vayne gibi bir şampiyon ile cok seri q+aa q+aa q+aa yapıp düşmanı kovaladığına pişman edersiniz

Daha önde dota ya da hon oynanamış biri için alışmak zor onlarda zorunlu olarak a tuşu kullanıyorduk zaten. Kesinlikle faydası var. Eğer sık adc oynayan biri iseniz öğrenmeniz şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 14 Nisan 2013; 2:38:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Syndra ile ilgili bir konuda combosu icin Q+W+AA yapin seklinde yazi okumustum,buradaki AA yi cozememistim. Konu acilmisken biri aydinlatabilirmi?

Orda ki aa ''auto attack anlamında''.
  • quote:

Syndra ile ilgili bir konuda combosu icin Q+W+AA yapin seklinde yazi okumustum,buradaki AA yi cozememistim. Konu acilmisken biri aydinlatabilirmi?

AA auto attack oluyor hocam. Normal düz saldırı yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aa auto attack demek yani sağ tuş yani düz vuruş. diğer soruya gelirsek tercih sebebi ama jungle vb çalının bol olduğu ortamda kovalarken önce sağ tuşla konuma tıklaman daha sonra adamı görür görmez adamın üstünde sağ tuşa basman lazım ama a ya basıp herhangi bir yere tıklamak yürüme ve saldırma komutunu aynı anda verir yani gittiği yerdeki en yakın düşmana vurur bu da zaman kazandırır ama dezavantajları da var bazen yanlışlıkla lane de miniona falan vurursun.
  • a tuşu daha çok kite olayına yarıyor. a ya basıp hemen yanına tıklıyorsun en yakındaki kişiye vuruyor, hedefin üstüne tıklamayı gerektirmeden. örneğin bi adamdan kaçıyorsun sağ tıkla hem adama tıklayıp hem kaçman pratik olmaz. a ile hem kaçacağın yere tıklasan da vurduktan sonra aynı yere tıklamaya devam edersin.

edit: lane'de pek işine yaramaz ama ben minionları daha kolay seçmeni sağlıyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garvelit -- 13 Nisan 2013; 19:13:12 >
  • Bende A ya alışmaya çalışıyorum bu aralar.Vayne ile kendimi geliştirmek istiyorum da kite yapmayı iyice öğrenmem lazım.Customda hep "a sol tık+sağ tık+a sol tık+sağ tık" kaça kaça vurmayı deniyorum.Bence her adc nin bilmesi gereken birşey.(Top lane de dahil)
  • Bende hep sağ tıkladırdım vayne ile kite yapmaya başlayıncaya kadar, aşırı rahatlatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hep sağ tık yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

a ya bastıgınızda sadece target çıkar siz tıklamadan saldımaz a ya basip last hit bekleyebilirsiniz. Ancak sağ tık yaparsanız uzakta ise üstüne yürür bu yüzden sağ tık dezavantaj.

ve sağ tıkla oynarsanız sürekli hareket etmez yada hold a basmazsanız oto atak yaparsınız. Bu da bir dezavantaj. "A" candır

Bunu cidden bilmiyorum. Teşekkür ediyorum bu bilgiyi paylaştığın için. ( Kendimi *KıL gibi hissettim. )

Botlarda biraz pratik yapam.

• uzerine calisayim bakalim kullanmiyordum pek.

• quote:

Kimse de yardin etmemis. Auto atac o.

• auto attack ı nasıl kapatıyoruz peki a nın pek bi farkı yok gibi fakat aa yı kapatınca çok avantajlı oluyor hareket etmenize gerek kalmadan rahat cs alabiliyosunuz
  • quote:

Auto attack .
  • quote:

AA = Auto Attack.

A tuşuna basıp, yere tıklarsanız en yakınınızdakine vurur. Ayrıca A tuşuna basıp, minyona sol tuşla tıklarsanız, miniona vurur. Yani fantezi işi. Ama ADC türünden bir şey oynuyorsanız, Yürürken atak yapabilirsiniz. Denemenizi öneririm.
  • Dotadan gelen aliskanlik deny yapmak icin a'ya basmak gerekiyor

• Son iki maçımda yazdıklarınızın üzerine denedim ilk denemelerimde zaten çok alışamayacağımı biliyordum ama normal sağ tıkla hızlı yapılamayan bazı hareketler yapılabilecek gibi bakalım uğraşıyorum Teşekkürler herkese.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.