Şimdi Ara

A Tuşu hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece deny için a kullanırdım diğer türlü nasıl bir avantajı var ki? Sağ tuş ile saldırmak ile A tuşu ile saldırmanın arasında işlevsel olarak bir fark var mı? Varsa nedir? S tuşuna basarak yukarıda bahsedilenler de zaten yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

quote:

Orijinalden alıntı: zydan

tam bilmiyorum ama herhalde a ya basınca saldırı yapmadan duruyo daha rahat oluyo bak bilmiyom ama yanlısda olabılır

s tuşu dediğin yamulmuyorsam

Avatarın yeterince yamulmuş zaten qnq
  • Tuş atamalarında "Saldırı hareketi" var. Shift+rmb2 yerine A tuşunu ata ona. Adc oynarken çok rahatlarsın. Mesela sağ tıkladın yürümek için, A ya basarsan hedef seçmeden hiç biryere tıklamadan en yakın hedefe AA yaparsın. Dene bi anlatamadım ben. Orb walking diye araştır veya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Tuş atamalarında "Saldırı hareketi" var. Shift+rmb2 yerine A tuşunu ata ona. Adc oynarken çok rahatlarsın. Mesela sağ tıkladın yürümek için, A ya basarsan hedef seçmeden hiç biryere tıklamadan en yakın hedefe AA yaparsın. Dene bi anlatamadım ben. Orb walking diye araştır veya.

Anlattin yeterince iyi bi sekilde bi denemek gerek boyle birsey istiyordum.
    Bu arada yorick in ultisini kolay hateket ettirmek icin hangi tusu kullanacagiz bilen varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Tuş atamalarında "Saldırı hareketi" var. Shift+rmb2 yerine A tuşunu ata ona. Adc oynarken çok rahatlarsın. Mesela sağ tıkladın yürümek için, A ya basarsan hedef seçmeden hiç biryere tıklamadan en yakın hedefe AA yaparsın. Dene bi anlatamadım ben. Orb walking diye araştır veya.

Bu arada yorick in ultisini kolay hateket ettirmek icin hangi tusu kullanacagiz bilen varmi ?

ALT tuşu işe ultiyi hareket ettirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

ALT tuşu işe ultiyi hareket ettirebilirsin.

alt + sag tik yapiyorum ben de ben tek tusla imleci tuttugum yere goturmek istiyorum yoksa yorick gidiyor bazen basamaiyirum alta

• mesela her saniye bir vuruş yapıyorsun saldırı hızın o kadar, işte o aralardaki sürede adam kovalarken aradaki açığı kapatmak için normal sağ tık ile yürüyorsun sonra fareyi adamın üstüne getirmeye gerek duymadan a sol tık yapıp adama vuruşunu yapıyorsun sonra tekrar sağ tık.. böyle devam ediyorsun. aradaki mesafeyi koruyorsun bu şekilde. orb walking falan demişler yukarıda zaten bulursun gösteren bir çok video
  • iç içe girmiş minyonları kesmek için
  • Bence işe yarıyor.
  • Vayne gibi kite yapabiliceğin başka karakter yok bu yüzden alışmanada gerek yok.
  • Sağ tık kullanıyorum.Arada S ye basarak duruyorum karşımda adam yoksa.Fazla bir şey katacağını düşünmüyorum o yüzden kullanacağımı sanmıyorum.
  • El alışkanlığı denilebilir. Normal imleç ile istediğim hedefe tıklamakta zorluk çekiyorum özellikle minionlar üst üste geldiğinde buyüzden a ile açılan hedef imleci ile daha kolay hedef seçebiliyorum. Son çıkan özellik ile a ya bastığımda karakterin kendi range ini göstermesi farm yapmada gerçekten kolaylık sağladı. Ama tabiki de bu seçim senin oyun tarzına ve el alışkanlığına bağlı. Pek fazla etkileyeceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Vayne gibi kite yapabiliceğin başka karakter yok bu yüzden alışmanada gerek yok.

Ashe?

• Lb oynarken qyu a ya smartcast yapmistim şimdi a'ya basinca skill atıyor :(

• Gerçekten alıştıktan sonra çok fazla kolaylık sağlayacak bir olay.
    Ben de daha önceden sağ tık kullanıyordum.
  • A tusunu key bindingslerde item slot 4 e ayarlayin cok daha rahat oluyor oyle.

• Normalde arkadaşların dediği gibi kite vb. olayları için kullanılıyor ama ben bir AA yapayım derken oraya yürümemek, bir de iç içe geçmiş minion dalgasında doğru minion'a vurabilmek için kullanıyorum A'yı.
  • Kullanmaktan vazgeçtim tekrar sağ tık imleci ince ve zor hedef seçiliyor diye kullanıldığını öğrendim ben zaten rahat seçebiliyorum minionları sağ tıkla bu yüzden a yı sadece adam kovalarken kullanırım heralde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

Vayne gibi kite yapabiliceğin başka karakter yok bu yüzden alışmanada gerek yok.

Ashe?

Mp sorunu ve dodge skill olduğu için çok kullanılan bişi değil Vayne ile tek tumbleda 5 kişiye kite yaparken ashede tek kişiye yapabiliyorsun. Ama kite öğrenmek için en iyi karakter kuşkusuz ashe.
  • bunuda yeni öğrendim vay bee
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.