Şimdi Ara

A.T.T.'yim Soruları Alayım [SS]'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam paramedik attnin 2 yıllık üni okumuşu değilmi yani teknisyen değilde at.teknikeri bide acildeki doktorların artıslık yaptıgı oluyomu sunu yap fln diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 31 Ocak 2014; 0:11:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bu tiple acil bir durumda karşıma çıkma yaşayacağım varsa da ölürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostyogurt

Van'ın bir ilçesindeyim hocam sürücü taşeron olarak çalısıyor bizde normal ATT'yim sakala karısmıyorlar hocam özelden bi istasyonun ss atarmısınız ortamınızı merak ediyorum bütün dıs cevre iş ortamı vs

O zaman sıkıntı olmaz be hocam . Kaç yıldır ordasınız ? Bizim istasyonda bi abimiz var Van'dan gelme .Hocam şu anda fotoğrafları yok ama üstümüz 2 aile hekimi biz alt katta 112. 3 Oda 1 mutfak 1 tuvaletimiz var . LCD tv,pc,ocak,buzdolabı gibi şeylerimiz var. 1 adet Pajero 1 adet de 200HP'lik Fordumuz var

2023 Fiat Egea Cross 1.6 Multijet DCT Lounge-Güvenlik-Plus Paket—2010 Honda Civic HB 1.4 İ-VTEC İ-Shift AMT Sport
    GÖKTÜRK
    Kim ki bu VATANA ihanet ediyor karşılığını görecek.!

• Tüm hastanelere aynı sehpadan veriyorlar bizim buradakinde de aynı sehpa var.

illa att'lerin okuması sart değil evet bir tane doktor vardı artistlik yapan cok sükür tayini cıktı gitti 6 ay önce @sadrazamın sol şeyi

yok hocam ilk defa dediler teşekkürler @y u do dis
  • hocam 2 tane LCD tv var bir pc,kablosuz net,mini buzdolabı 1 adet nissanın palet ambulansı bir adet m.benz splinter vardı kazada perte cıktı yenisi gelcek bir adet transit 2005 var ve sakin bahçeli bi yerde hastaneye 4 km uzaklıkta @AntiSoyaL ...

hocam heyecan yapanlar büyük olayda tutuluyor bende trafik kazasında donmus kalmıstım @Zebani Bey

hocam karsı gelince tutanak tutuyor doktor ama öyle kendi emirlerinide yaptıramaz. @sadrazamın sol şeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostyogurt -- 31 Ocak 2014; 0:24:40 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• @dostyogurt kardeş adam kalpten gidiyordu bornozu giydirdik hatun yarı çıplak ambulansı bekliyoruz settekilerle baktım dışarıya yürüyor bu bağırdım koş la koş diye, içeri girdiler ortamdanmı korktular ne dondu kaldılar zaten tokatladım su falan verdim anca düzeldi garip.
    Not: Malum işin çekimiyle uğraşıyorum anlamazsan...

Orijinalden alıntı: Zebani Bey

@dostyogurt kardeş adam kalpten gidiyordu bornozu giydirdik hatun yarı çıplak ambulansı bekliyoruz settekilerle baktım dışarıya yürüyor bu bağırdım koş la koş diye, içeri girdiler ortamdanmı korktular ne dondu kaldılar zaten tokatladım su falan verdim anca düzeldi garip.

e kardes bunu yazmandaki amac neydi mesleğini mi belirtiyorsun zor iş sadece o anı kaydetmek kamerayla elinde

@dostyogurt kardeş adam kalpten gidiyordu bornozu giydirdik hatun yarı çıplak ambulansı bekliyoruz settekilerle baktım dışarıya yürüyor bu bağırdım koş la koş diye, içeri girdiler ortamdanmı korktular ne dondu kaldılar zaten tokatladım su falan verdim anca düzeldi garip.

Kirmizi cruze kayipti buldunuz mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: pi10

quote:

Kirmizi cruze kayipti buldunuz mu ?

Bulduk sağolun iki alt mahalleye çekmişler sonra kapısı falan açık tampon gidik şekilde.

Orijinalden alıntı: il alkol

Ne kadar kasanıyorsun ayda?

2468 tl yattı ocak 16sında

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta - Gli Azzurri
  • hangi hastane ?

Orijinalden alıntı: dostyogurt

quote:

Orijinalden alıntı: il alkol

Ne kadar kasanıyorsun ayda?

2468 tl yattı ocak 16sında

Az yatmış hocam size.
    2617,88 TL

2023 Fiat Egea Cross 1.6 Multijet DCT Lounge-Güvenlik-Plus Paket—2010 Honda Civic HB 1.4 İ-VTEC İ-Shift AMT Sport
    GÖKTÜRK
    Kim ki bu VATANA ihanet ediyor karşılığını görecek.!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.