Şimdi Ara

**A-T-İ-K-E-R** OTOGAZ SİSTEMLERİ DESTEK PLATFORMU-CANDAN MÜHENDİSLİK (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.511
Cevap
54
Favori
195.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba aracım 2000 model Honda civic1.6i ES. Aracımı LPG dönüşümü için bıraktım az önce. Arkadaş bu araç için uygun sistemin Atiker Fast sistem olduğunu söyledi. Safe fast olmaz mı dediğimde , hayır dedi. Acaba yanlış bir bilgilendirme söz konusu olabilir mi ? Yoksa doğrusu bu mu ?
  • Merhaba,

Yeni kasa rio sedan 1.4 benzinli aracım var. Bildiğim kadarı ile üstündeki motor hyundai i30 1.4 lerdeki motorun aynısı.
    Bunun için tavsiye edeceğiniz lpg kiti nedir acaba?

Saygılarımla,
  • Candan muhendislik 2005 honda civic otomatik aracim var. Attiiker sorunu var mi bu aracin. ayrica bana oyle birsey soyleyinki lpg aramak zorunda kalmadan attiiker taktirayim saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

Toyota corolla 1.6 benzin sedan, model yılı 2005 (bir önceki kasa)

- manifold delmeden uygulama mümkün mü, pipo mu deniyor? pipo nun riski yada dezavantajı var mı?
    -Stepne yerine tank koymak, simit depo mu deniyor, mümkün mü?

-Lpg dolum agzinin benzin agzinin yanına açılması mümkün mü? benzin kapağının içinde gizli kalması için

-safe fast ile fast yada multi fast (tam vakıf degilim model cesitlerine) aralarındaki fark nedir?

-lpg ile ilgili olarak, iyi montaj ve kit +malzemeler sonucunda, "sıfır" lpg kokusu mümkün müdür? Yani motorun çiğ yakmadığını düşünsek arabanın içinde oturanların yada yaya olarak yanından geçenlerin "sıfır" lpg kokusu alması mümkün müdür? gaz fazında olduğu için en ufak kaçak yada egzostan çıkacak en ufak yanmamış lpg anında hissesilir diye tahmin ediyorum.
    Atiker sistemleri ile yada konvansiyonel olarak bu konfor mümkün müdür? Neden bu kadar detaylı sordum bunu, 1. lpg li arabam hiç olmadı, 2. hangi lpg li arabaya binsem bu gaz kokusunu bir nebze de olsa aldım. Çok rahatsız edici bir koku.

NOT: Olurda kafam atikerden yana sonuca varırsa, sefaköydeki servisiniz en az ümraniye kadar uzman ve altyapısı yeterli ise oraya, yoksa ümraniyeye gideceğim. ????

-Aracınıza ATİKER lpg kesinlikle uyumlu ve sizin beklentilerinizi karşılar.
    -manifold mutlaka delinerek işlem yapılır .
    -dolum agzı altta gizli olabilir, benzin kapagına uygun olmaz.
    biz safefast modelini tercih ediyoruz sizde memnun kalırsınız.
    -iyi bir montaj sonucunda gaz kokusu kesinlikle olmayacaktır bu konuda rahat olun.
    -kapsamlı bir servis arıyorsanız ümraniyedeki merkez servisimize bekleriz,istanbulda bulabileceğiniz teknik açıdan en kapsamlı ve büyük servis.
    ümraniye adresimiz www.candanotogaz.com

• quote:

Orijinalden alıntı: hakacho

Merhaba aracım 2000 model Honda civic1.6i ES. Aracımı LPG dönüşümü için bıraktım az önce. Arkadaş bu araç için uygun sistemin Atiker Fast sistem olduğunu söyledi. Safe fast olmaz mı dediğimde , hayır dedi. Acaba yanlış bir bilgilendirme söz konusu olabilir mi ? Yoksa doğrusu bu mu ?

Aracınızı bıraktıgınız servise güvenmeniz lazım, usta öyle dediyse dogrudur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre99

Merhaba,

Yeni kasa rio sedan 1.4 benzinli aracım var. Bildiğim kadarı ile üstündeki motor hyundai i30 1.4 lerdeki motorun aynısı.

Saygılarımla,

araç direk enjeksiyonlu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacisandal

Candan muhendislik 2005 honda civic otomatik aracim var. Attiiker sorunu var mi bu aracin. ayrica bana oyle birsey soyleyinki lpg aramak zorunda kalmadan attiiker taktirayim saygilar

atikerde ürün olarak herhangi bir sorun yok.Servis önemli iyi bir montaj servisi sizi memnun bırakır.Biz cıvıclerde ATİKER OBDII kitini tercih ediyoruz,hem arıza lanbası yakmaması hemde verim açısından tercih edebilirsiniz... OBDII kitinin ayrıntıları www.candanotogaz.com adresinde . şimdiden kazançlı sürüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candan mühendislik

quote:

- manifold delmeden uygulama mümkün mü, pipo mu deniyor? pipo nun riski yada dezavantajı var mı?

-Lpg dolum agzinin benzin agzinin yanına açılması mümkün mü? benzin kapağının içinde gizli kalması için

-safe fast ile fast yada multi fast (tam vakıf degilim model cesitlerine) aralarındaki fark nedir?

-lpg ile ilgili olarak, iyi montaj ve kit +malzemeler sonucunda, "sıfır" lpg kokusu mümkün müdür? Yani motorun çiğ yakmadığını düşünsek arabanın içinde oturanların yada yaya olarak yanından geçenlerin "sıfır" lpg kokusu alması mümkün müdür? gaz fazında olduğu için en ufak kaçak yada egzostan çıkacak en ufak yanmamış lpg anında hissesilir diye tahmin ediyorum.
    Atiker sistemleri ile yada konvansiyonel olarak bu konfor mümkün müdür? Neden bu kadar detaylı sordum bunu, 1. lpg li arabam hiç olmadı, 2. hangi lpg li arabaya binsem bu gaz kokusunu bir nebze de olsa aldım. Çok rahatsız edici bir koku.

NOT: Olurda kafam atikerden yana sonuca varırsa, sefaköydeki servisiniz en az ümraniye kadar uzman ve altyapısı yeterli ise oraya, yoksa ümraniyeye gideceğim. ????

-iyi bir montaj sonucunda gaz kokusu kesinlikle olmayacaktır bu konuda rahat olun.
    -kapsamlı bir servis arıyorsanız ümraniyedeki merkez servisimize bekleriz,istanbulda bulabileceğiniz teknik açıdan en kapsamlı ve büyük servis.

Manifoltu aranin ustunde mi dellyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakacho

Merhaba aracım 2000 model Honda civic1.6i ES. Aracımı LPG dönüşümü için bıraktım az önce. Arkadaş bu araç için uygun sistemin Atiker Fast sistem olduğunu söyledi. Safe fast olmaz mı dediğimde , hayır dedi. Acaba yanlış bir bilgilendirme söz konusu olabilir mi ? Yoksa doğrusu bu mu ?

Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: c4zf6

quote:

quote:

Manifoltu aranin ustunde mi dellyorsunuz?

manifoltun sökülmesi gereken araçlar var,sökülmeden delinebilen araçlar var ,sizin aracınızda sökmeye gerek olmadan delinebilir..

• quote:

quote:

Merhaba,

Saygılarımla,

Bildiğim kadarı ile çok nokta enjeksiyonlu.
    Hyundai i30 1.4 lere montaj yaptınız mı daha önce?
  • 2005 HONDA CİVİC otomatik safefast mı fast mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacisandal

2005 HONDA CİVİC otomatik safefast mı fast mı

biz safe yi tercih ediyoruz...
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılarımla,

Bildiğim kadarı ile çok nokta enjeksiyonlu.
    Hyundai i30 1.4 lere montaj yaptınız mı daha önce?

aracınıza montaj yaptık(sıralı otogaz),yeni modellerinde direk enjeksiyonda çıkıyor bu açıdan uyarıyım dedim.sıralı otogaz sistemi takılacaksa aracınıza ATİKER OBDII uygun olur.

• Hyundai getz 2005 model 1.3 aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. bursada bir atiker bayinden fiyat aldım . arabamıza 2 farklı seçenek sundu .bi fast model dedi bide obd dedi. aralarında 200 tl gibi bir fiyat var. bunların arasında ne gibi bi fark var. arıza ışığı- çekiş-yakıt tasarrufu vsvs.
    adam bana ucuz olanında arıza ısıgı yanabilir dedi . ama ben kendım lpgcide pompacıyım. gaz almaya gelen getzçilere soruyorum atikerlilere hicbiri arıza ısıgı vs yanıyor demedi. acaba pahalı olanı satmak için böyle demiş olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak12398

Hyundai getz 2005 model 1.3 aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. bursada bir atiker bayinden fiyat aldım . arabamıza 2 farklı seçenek sundu .bi fast model dedi bide obd dedi. aralarında 200 tl gibi bir fiyat var. bunların arasında ne gibi bi fark var. arıza ışığı- çekiş-yakıt tasarrufu vsvs.
    adam bana ucuz olanında arıza ısıgı yanabilir dedi . ama ben kendım lpgcide pompacıyım. gaz almaya gelen getzçilere soruyorum atikerlilere hicbiri arıza ısıgı vs yanıyor demedi. acaba pahalı olanı satmak için böyle demiş olabilirmi ?

slm.getzlerde arıza lanbası yanma sorunu yok bu yüzden mutlaka tak diyebilecegimiz bir araç degil ikiside olur..
    obdıı kiti ile ayrıntılar sitemizdewww.candanotogaz.com

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak12398

Hyundai getz 2005 model 1.3 aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. bursada bir atiker bayinden fiyat aldım . arabamıza 2 farklı seçenek sundu .bi fast model dedi bide obd dedi. aralarında 200 tl gibi bir fiyat var. bunların arasında ne gibi bi fark var. arıza ışığı- çekiş-yakıt tasarrufu vsvs.

slm.getzlerde arıza lanbası yanma sorunu yok bu yüzden mutlaka tak diyebilecegimiz bir araç degil ikiside olur..
    obdıı kiti ile ayrıntılar sitemizdewww.candanotogaz.com

tesekkürler ilgilendiğiniz için. bu arada lınke baktım. fast- super fast falan yazıyor hangı parcalardan olustugunun resmı cıkıyor. ben bu konuda hıc bır bılgıye sahip degilim anlamıyorum :) sadece merak ettiğim. adam bana bi 900 lıraya bıraktı fast model dedi. bide obdli 1100 liraya bıraktı atiker. bunların arasında ne gibi bir fark var bunu merak edıyorum.

• Selamlar.. 2004 model golf 4 pasific, 16 Valve motorlu aracım var. Araç motor olarak gaz pedalına kadar tamamen elektronik. Bu araçta atiker sistemi hiç bir sorun yaşamadan kullanabilir miyim? Teşekkürler...
  • aracım m50 motor kodlu bmw 520i
    araca ben almadan 1 ay once atiker sıralı sıstem gaz takılmıs

arac kesınlıkle ve kesınlıkle gaz ıle yasanabılecek ne tur sıkıntı varsa hepsını cıkarttı

bı kacını yazayım

sabahları calıstırdık benzınle gıdıyoruz su sıcaklıgı 35 dereceye gelsın arac gaza gecsın arac 35 dereceyı bulur ve gaza gecer ama ne gecıs sılkene sılkene araba öksüre öksüre geberır

neyse gaza gecerız ve ılk kırmızıda dururuz bızım rolantı baslar asagı yukarı asagı yukarı ve küt stop eder

neyse aracımızın su sıcaklıgı normale gelır tamam kırmızılarda stop etmez ama rolantı dalga dalga

bunuda gectık rampada durduk kalkacaz mumkunmu ılk verdıgın gazı yesın yada gaz pedalına anıden basında gaz yesın kerkıne kerkıne öksue oksure gaz yer
    bunuda gectık arabanın gaz deposu 50 lıtrelık bı fullerım 48-49 alır

ne zamankı aracta 10-15 lıtre gaz kaldı küt benzıne atar kendını

gazda cekıs saten berbat 150hp 6 sılındırlık bmw aracı 4 sılındır 75hp şahinlere madara olur gaz ıle

neyse hadı depomuz full yanı gaz deposu aracı ust devırlerde kullanacaz 6bın devıre geldımı küt benzıne atar kendını

bu ve daha sayamadıgım bır suru sıkıntı henuz 1 aylık bı atıker sıstemde yasadım

ve ankaranın gobegınde

atıkere bır suru telefon ettım
    donus yaptılar ankaradakı en unlu en namlı servıslerıne yonlendırdıler ama nafıle hep benım arabaya suc buldular

araba neler degısmedıkı

rölanti sensörü degıstırdım almanyada geldı sıfır hava akısmetre degıstı sıfırıyla
    6 adet boobın orjınal bremı bujı baslıkları degıstı yıne bremı
    bujıler degıstı lpg bujısı dedıler onlardan aldık

ve yıne benım aracı kontrol edıyolar sıkıntı halen cozulemıyor bızım ustacık elıne aldı bı kopuklu su bobınlerın dıbını en az 30 dk suladı ve dedıkı ahanda senın emme manıfoltu hava alıyor emme manıfoltu degısecek

hay hay hemen en temızınden bı emme manıfoltu tabı bu arada bogaz kelebegı temızlıgı v.s

2 saat sonra benı karısısında gorunce tabı şok oldu

son olarak dedıkı senın sılındır kapagında sıkıntı var
    bırtek sunu solıyım benzınde gram arıza yada kusur yok araba benzınde zil oluyo çınlıyo ama gaza gecınce dusunmek bıle ıstemıyorum

bu seferde dedıkı senın sılındır kapagın degısecek vede motoruna bakılacak

aracım 1 hafta sanayıde yattı sıındır kapagı komple revızyon a ugradı %85 sıhhatlı cıkan motorunda segmanları degıstı motor kalıtesı %95 lere cıktı

e tekrar ustaların karsısındayım ve bır arpa boyu ılerlemeyok
    konyadan arıyolar benı ne oldu dıye onlara guluyorum artık

usta en son işi arsızlıga vurdu yanı o kocaaaa sırket calısnaları o cigs insanlar bı anda nasıl cırkınlestılar
    işine geliyosa bizim malımızda boyle olmyo ıste ne yapalım allah yapısı deeel ya kul yapısı v.s
    bıde alaycı alaycı konusmalar

daha once hıc bır aracımda atıker yoktu
    ve ben hep sunu soylerdım lpg kıtlerının hepsının bırbrırının aynısıdır akın paranızı o prınce v.s markalara kaptırmayın onemlı olan ustalıktır dıyodum
    ama
    yanılmısım gercekten avrupa uretımı kıtler bı ayrı randımanlı

enson bı usta sıkıntılarımı %50cozdu

programdan rolantıye ınce ayar cektı sımdı rolantı cok saglam
    ılk gaza gecmede sacmalamıyor
    ılk gaz verıslerım sıkıntısız
    ramplardan korkmuyorum

ama bu seferde aracım eskısınden daha beter cekıssız
    gazı ayarlıyarak benzın cekısıne yaklastırmaya calısıyor eskı hadıseler tekrar yasanıyır

neyse bu arada parada sıkıntı yok bıde ıs ınata bındı

bırısı atıkerden daha ucuz bı marka soyledı hemde yabancı bı ısımlı sokelım onu takalım dedıler
    tamam dedım
    o sıstemı 1 gunde taktılar
    sımdı seytan kulagına kursun zerre sıkıntım yok

• dün üzerinde omvl lpg bulunan arcıma atiker regulatör takıldı
    geçiş ısısını 35 yaptılar
    ancak aracım bu sıcak günlerde çalışır çalışmaz gaza geçip stop ediyor
    bu yüzden benzinle çalıştırıp biraz ısıtıp gaza alıyorum
    ayara gideceğim

sorularım:
    1- acaba ideal geçiş ısısı kaç derece olmalıdır?
    2- yaz ayarı-kış ayarı gerekli midir?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.