Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 128 ykr muhteşem bir değer benim araba 150 ykr den aşağı yakmıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: karakan1975

aracım 1995 vectra A 1 ay önce sıralı sistem atiker takıldı ilk depo toplam lpg 28lt. 290 km yol yaptı 2.depo 30lt şu anda 348 km de lpg bitmek üzere aracım 128 ykr yakmış 2000i bir motor 128 ykr yakıyor atiker e tesekkürler :))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

128 ykr muhteşem bir değer benim araba 150 ykr den aşağı yakmıyor
    quote:

aracım 1995 vectra A 1 ay önce sıralı sistem atiker takıldı ilk depo toplam lpg 28lt. 290 km yol yaptı 2.depo 30lt şu anda 348 km de lpg bitmek üzere aracım 128 ykr yakmış 2000i bir motor 128 ykr yakıyor atiker e tesekkürler :))))

Benim araç sadece bir kere 150 nin altına düştü.Ama şimdi 150 ykr den yola devam ediyor.Şükür diyorum bu değer.İlk başlarda ayar tutmadığı zamanlarda 300 ykr hatta fazla yaktığı bile oldu.

• hocam benim araç kazara 300 falan yaksaydı kafayı yerdim herhalde
    quote:

Orjinalden alıntı: red_power

quote:

quote:

Benim araç sadece bir kere 150 nin altına düştü.Ama şimdi 150 ykr den yola devam ediyor.Şükür diyorum bu değer.İlk başlarda ayar tutmadığı zamanlarda 300 ykr hatta fazla yaktığı bile oldu.

• @red_power 300 ykr lpg mi of o ne
    ben benzinde bile o değeri klima açık sıkışık trafikte anca görüyordum Maşallah senin araba bayağı iştahlıymış
    neyse ki atiker çok şükür kurtarmış seni (anı zamanda bizleride)
    Atiker ve lpg ile ALLAH ın izniyle yola devam herkeze selam

quote:

Orjinalden alıntı: red_power

quote:

quote:

• Karakan1975 kardeşim bu yaptığım km ler şehir içimi,dışımı,bizi aydınlatırsan seviniriz,bizimkide 2000 cc vectra cd ama şehir içinde 180-200 arası yakıyor.

quote:

• herkes tatilde anlaşılan iyi tatiller atiker dostları
    quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Karakan1975 kardeşim bu yaptığım km ler şehir içimi,dışımı,bizi aydınlatırsan seviniriz,bizimkide 2000 cc vectra cd ama şehir içinde 180-200 arası yakıyor.

quote:

• merhabalar arkadaşlar, ankarada atiker marka sistemi nerde taktırabilirim... (fiyatı nedir, birde 19a yakın bayi var... hangisini tavsiye edersiniz, işçilik ve usta açısından ) saygılar ....
    )9
  • ankarada atiker montajı yapan KAYRA otogazı tavsiye edebilirim.tel:3860000
  • Hocam okullar açıldı,tatil bitti ama forumda ramazan tatili erken başladı herhalde,inşallah ramazandan sonra hararetli sohbetlerimize devam ederiz,birde atiker kullanıcıları sorunlarını hallettiler herhalde,kimselerden şikayet duymaz olduk.
  • Arkadaşım Ankarada forumlardan takip ettiğim kadarı ile Üstün Oto bu işi gereğince yapmaktadır,fiyatı ise 120 X 10 = 1200 YTL olması gerekir.

quote:

Orjinalden alıntı: serdar2222000

merhabalar arkadaşlar, ankarada atiker marka sistemi nerde taktırabilirim... (fiyatı nedir, birde 19a yakın bayi var... hangisini tavsiye edersiniz, işçilik ve usta açısından ) saygılar ....
    )9
  • merhaba ersin-

benim araca dediğiniz gibi ölçüm yaptım...depoyu doldurdum ve şehirlerarası 137 km yol yaptıktan sonra tekrar aynı pompaya yanaştım..tam 15 ytl lik lpg aldı...hesaplayınca km'de 109 bine geliyor galiba...hız genelde 90-100 arası gidip geldi..iyi bir değer öncekilere göre .boş depoyla 20 ytl'lik gazla ölçüm yaptığımda 137 bin gibi bir rakam çıkmıştı..benim ölçümlerimde bir hata vardı sanırım ..teşekkürler..tüm atikerli dostlara saygılar...
  • herkese hayırlı iftarlar
  • Arkadaşım ölçüm sonucu güzel bir değer.Atikerliler olarak bol tasarruflu,sorunsuz,hayırlı yolculuklar dilerim.

quote:

Orjinalden alıntı: PAVİ

merhaba ersin-

benim araca dediğiniz gibi ölçüm yaptım...depoyu doldurdum ve şehirlerarası 137 km yol yaptıktan sonra tekrar aynı pompaya yanaştım..tam 15 ytl lik lpg aldı...hesaplayınca km'de 109 bine geliyor galiba...hız genelde 90-100 arası gidip geldi..iyi bir değer öncekilere göre .boş depoyla 20 ytl'lik gazla ölçüm yaptığımda 137 bin gibi bir rakam çıkmıştı..benim ölçümlerimde bir hata vardı sanırım ..teşekkürler..tüm atikerli dostlara saygılar...
  • arkadaşım yakıt tüketim değerleriniz gerçekten iyi bu değerler bence normal benim 150 ykr civarında şehir içinde
    quote:

merhaba ersin-

• MERABA DEĞERLİ ATİKER KULLANICILARI.HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR.BENİM ARACIMA 43 LT.LİK SİMİT DEPO TAKILDIĞINI SÖYLEDİLER.AMA İKİ DEFADIR DEPOMU DOLDURUYORUM YAKLAŞIK 40-41 LİTRE GAZ ALDI.BU NORMALMİDİR.FİKRİ OLAN VAR MI ACABA. TEŞEKKÜRLER.
  • selam
    depon çok bile almış normalde 36 falan alması lazım yüzde 20 emniyet kilidi denilen bir güvenlik sistemi var ve depo hiçbir zaman tam doldurulmamalı benim 43 lük depo 37 civarında dolmuş oluyor
  • ATİKER YETKİLİLERİNİN DİKKATİNE

1-Denizli deki ATİKER bayiiniz?
    2-Landi renzo 1600 ytl fiyat çekiyor ve ;
    performans,
    tasarruf,
    24 saat servis
    memnuniyetsizlik halinde kesinti yapmadan ücret iadesi ,garanti ediyor.Bu haliyle BRC den de bir adım önde.

3- ATİKER olarak fiyat ve garanti koşullarınızı belirtir misiniz?
  • @PAVİ merhaba sanırım şimdi istediğin vede normal olan değerleri elde ettin. Ben hiç şehirler arası deneyemedim ama sanırım senin değerlerini referans alabilirim.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    Selamlar saygılar

quote:

merhaba ersin-

• @1995xli merhaba arkadaşım

öncelikle bu forumda atiker yetkililerinden çok atiker kullanıcıları olarak bilgi,tecrübe ve memnuniyetlerimizi paylaştığımızı belirtmek isterim.
    Memnun bir atiker kullanıcısı olarak.
    Atikerin fiyatı halen sanırım 1.200 ytl ve bu fiyata on eşit taksit yapılıyor.
    Bizler kullanıcı olarak atikerden çok memnunuz (diğer arkadaşlarında bu düşünceme katıldıklarını düşünüyorum)
    Kararını iyi düşünüp ondan sonra vermelisin.
    Tasarrufa atikerle en azından aradaki fiyat farkı kadar önde başlayacaksın.

Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: 1995xli

ATİKER YETKİLİLERİNİN DİKKATİNE

1-Denizli deki ATİKER bayiiniz?
    2-Landi renzo 1600 ytl fiyat çekiyor ve ;
    performans,
    tasarruf,
    24 saat servis
    memnuniyetsizlik halinde kesinti yapmadan ücret iadesi ,garanti ediyor.Bu haliyle BRC den de bir adım önde.

3- ATİKER olarak fiyat ve garanti koşullarınızı belirtir misiniz?

• Orjinalden alıntı: ersin-

@PAVİ merhaba sanırım şimdi istediğin vede normal olan değerleri elde ettin. Ben hiç şehirler arası deneyemedim ama sanırım senin değerlerini referans alabilirim.
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
    Selamlar saygılar

yardımcı olmak ne demek...en azından içim rahatladı.görüşleriniz için teşekkürler..

bu arada sevgili wolfhonda ve okifi..
    size de teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.