Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle ilginiz için teşekürler bi şey daha soracam ama:) öncelikle Allah herkese kazasız belasız yolculuklar ve ömürler versin. sorum şu araç lpg ye geçip çalışırken saat sesi gibi bi ses geliyor (tık tık... diye sürekli:) peki bu ses doğalmıdır:) bu ses de doğalsa gidip elin gavuruna bi dünya para vermeye gerek yok(yaşasın atiker:) ki 2yıl garanti veriyo ustam. ayrıca sonuçta kul yapısı, problem olursada çözülür:) saygılar ii çalışmalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktor22

arkadaşlar aracım 1998 model 1.6 palio 16v otogaz dönüşümümü 1 ay evvel ümraniye üçel otomotivde yaptırdım kullandığım sistem atiker.deneme amaçlı türkiye turuna çıktım. Depoyu ümraniye de 50 ytl ye fulledim ümraniye sarıgazi oradan sultanbeyli otobana girdim ankara konya koy ayrımına geldiğimde km 550km küsürdü. orada depoyu yine 50 ytl ye fuuledim.konya karaman mut silifke üzerinden mersine indiğimde 1100 km deydim.burada adana tarsus da depomu 50 ytlye yine fulledim adana osmaniye antakya tekrar osmaniye adana pozantı niğde de km 1650 deydi dpoyu yine 50 ytlye fulledim kayseri nevşehir aksaray tuz gölü üzerinden ankaraya indiğimde km 2200yi gösteriyordu burada depou yine fulledim 50 ytlye buradan bolu düzce izmit üzerinden yalova bursaya indiğimde 2750 km deydi oradan yine depoya 20 ytlye gaz aldım gemlik yalova izmit üzeri gebze istanbul da 3000 kmdeydim
    sabit hızım 90 120 km arasıydı.

bundan 5 ay evvel çanakkaleye gidip geldiğimde benzinle 800 km de 220 ytl yakmıştı aracım ikisini kıyaslayınca bu devirde paran olsada benzinli araca binmek akıl karı değil

bir çok tanıdıkta lpg var ayrıca forum sitelerinde onlarca kişi tüketim değerlerini yazıyor en düşük 10 - 11 kuruş değerlerini duydum.
    senin tüketim 8,3 kuruş pek aklım almıyor ve inanasım gelmiyor.

• Kulübümüz 41.sayfasına ulaşmış;

41 Kere MAŞALLAH

......::::::A T İ K E R  [DOSTLUK]  KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR)
  • MAŞALLAH ALLAH (cc) nazarlardan korusun inşallah

TÜM DOSTLARA GÜNAYDIN HAYIRLI GÜNLER DİLEĞİMLE

quote:

Orjinalden alıntı: thall

Kulübümüz 41.sayfasına ulaşmış;

41 Kere MAŞALLAH

• atiker sayfasını hep 1. sırada görmekden
    mutluluk duyuyorum maşallah diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 25 Eylül 2007; 11:36:34 >
  • maşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: thall

Kulübümüz 41.sayfasına ulaşmış;

41 Kere MAŞALLAH

• Maşaallah diyelim bizde,dostları aramızda görmekten atikerciler olarak gurur duyduk.
  • merhaba ersin-....
    ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..bahsettiğim değerler uzun yolda ve normal hızda aldığım değerlerdi...şehiriçi olsaydı dert etmezdim....acaba depoyu tam doldurduktan sonra mı ölçüm yapmalıydım...ben boş depoya 20 ytl'lik gaz almıştım.....saygılarımla......
  • öncelikle ilginiz için teşekürler bi şey daha soracam ama:) öncelikle Allah herkese kazasız belasız yolculuklar ve ömürler versin. sorum şu araç lpg ye geçip çalışırken saat sesi gibi bi ses geliyor (tık tık... diye sürekli:) peki bu ses doğalmıdır:) bu ses de doğalsa gidip elin gavuruna bi dünya para vermeye gerek yok(yaşasın atiker:) ki 2yıl garanti veriyo ustam. ayrıca sonuçta kul yapısı, problem olursada çözülür:) saygılar ii çalışmalar.
  • merhaba @PAVİ

ben şöyle ölçüm yapıyorum arkadaşım depoyu fulletiyorum, fulletirkende dolum hani bir ses yapıyor ve yavaşlamaya başlıyor ya o arada dolumu bıraktırıyorum.

sonra günlük km'yi sıfırlayıp kırmızı yanana kadar veya doldurmak istediğim zamana kadar geziyorum ve tekrar fulletiyorum
    bu dolumda ne kadarlık yakıt almış isem onu günlük km'deki km'ye böldüğümde o kullanımdaki km başına sarfiyatım ortaya çıkıyor.

Sana da bir kere böyle denemeni tavsiye edebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: PAVİ

merhaba ersin-....
    ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..bahsettiğim değerler uzun yolda ve normal hızda aldığım değerlerdi...şehiriçi olsaydı dert etmezdim....acaba depoyu tam doldurduktan sonra mı ölçüm yapmalıydım...ben boş depoya 20 ytl'lik gaz almıştım.....saygılarımla......

• ......DOSTLAR NERELERDESİNİZ......

ozcanak
    thall
    wolfhonda
    tamerbagdas
    skaan07

arkadaşlar nerelerdesiniz çok yanlız bıraktınız ne oldu böyle birden bire herkezden günlerdir ses soluk yok
    herkez kulübü boşvermiş gibi görünmeye başladı.

Selamlar Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin- -- 26 Eylül 2007; 12:41:54 >

• kimseler yok malesef
    quote:

Orjinalden alıntı: ersin-

......DOSTLAR NERELERDESİNİZ......

ozcanak
    thall
    wolfhonda
    tamerbagdas
    skaan07

arkadaşlar nerelerdesiniz çok yanlız bıraktınız ne oldu böyle birden bire herkezden günlerdir ses soluk yok

Selamlar Saygılar

• @ersin dostum ben buralardayım malum oruç ramazan derken yorgunluk had safhada fazla giremiyorum Allah a şükür atiker de sorun yaşayanda yok sayılır o sebepten fazla haraketli olmuyor bu aralar topic bu sayfa belli bir süre sana emanet dostum biliyorsun ben her zaman buralardayım buralarda olmayada elimden geldiğince olmaya çalışıyorum zaten ama araya biraz soğukluk girince kimse kalmadı topic te aslında yanlış yapılıyor sayfayı boş bırakmamak lazım sonuçta arkadaşlar buradalar ve belli bir ortam samimiyet oluştu bıçak gibi kesmemek gerekiyor benim kimseye karşı bir tavrım yok bu kadar zaman her yazılana cevap vermeye çalıştım bundan sonrada cevap yazarım ama diğer arkadaşlarında daha aktif olmalarını beklemeniz ve istemeniz gayet normal ve doğal
    neyse şimdilik bu kadar atiker clup üyesi arkadaşlar elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olup sayfayı boş bırakmamak dileğiyle
    saygılar
  • @wolf dostum sensiz, sizlersiz olmaz valla eski muhabbetleri arar oldum ne güzel günlerdi.

dediğin gibi gerçekten bıçak gibi kesmemek lazım, zaten seni ve diğer arkadaşların tümünü her zaman burada görmek isterim şahsen, sonuçta dediğin gibi samimiyet oluştu bunu bozmamak lazım dostum

quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

@ersin dostum ben buralardayım malum oruç ramazan derken yorgunluk had safhada fazla giremiyorum Allah a şükür atiker de sorun yaşayanda yok sayılır o sebepten fazla haraketli olmuyor bu aralar topic bu sayfa belli bir süre sana emanet dostum biliyorsun ben her zaman buralardayım buralarda olmayada elimden geldiğince olmaya çalışıyorum zaten ama araya biraz soğukluk girince kimse kalmadı topic te aslında yanlış yapılıyor sayfayı boş bırakmamak lazım sonuçta arkadaşlar buradalar ve belli bir ortam samimiyet oluştu bıçak gibi kesmemek gerekiyor benim kimseye karşı bir tavrım yok bu kadar zaman her yazılana cevap vermeye çalıştım bundan sonrada cevap yazarım ama diğer arkadaşlarında daha aktif olmalarını beklemeniz ve istemeniz gayet normal ve doğal
    neyse şimdilik bu kadar atiker clup üyesi arkadaşlar elimden geldiğince dilim döndüğünce yardımcı olup sayfayı boş bırakmamak dileğiyle
    saygılar

• merhaba ersin-.....
    birde sizin dediğiniz gibi deneyeyim....saygılarımla...
  • merhaba @PAVİ

sonucu paylaşmanı bekliyoruz

Selamlar....Saygılar....

quote:

Orjinalden alıntı: PAVİ

merhaba ersin-.....
    birde sizin dediğiniz gibi deneyeyim....saygılarımla...
  • merhaba, ben 5 aydan beri atiker kullanıcısıyım. son bir aya kadar sorunsuz kullandım aracımı ve her yönden memnundum ancak bir ay önce aracımda gaz henüz yarı olmamışken birden benzine geçti. Bu hadise birkaç kez tekrarladı. Bazen oldu bazen olmadı. Tabi bu hadisenin bir hafta öncesi ışıklı göstergede de dengesizlikler gözlemiştim zaten. Daha önce km yaptıkça yani gaz azaldıkça sıralı azalan gösterge bazen bitti gösterirken bazen tam dolu gösteriyordu. 3 hafta önce ayarlattım ama sorun yine çözülmedi. şimdi dün tekrar gittim ve yeniden program yüklendi. depo göstergesi normal görünüyor. Bu konuda bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum. Slmlar...
  • Slm. Yazmıyoruz ama takipdeyiz merak etmeyin. Boş bırakırmıyız hiç. Razaman dolayısıyla bir rehavet söz konusu sadece.
    Sağlıcakla kalın.

quote:

ozcanak
    thall
    wolfhonda
    tamerbagdas
    skaan07

Selamlar Saygılar

• +1903
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Slm. Yazmıyoruz ama takipdeyiz merak etmeyin. Boş bırakırmıyız hiç. Razaman dolayısıyla bir rehavet söz konusu sadece.
    Sağlıcakla kalın.

quote:

ozcanak
    thall
    wolfhonda
    tamerbagdas
    skaan07

Selamlar Saygılar

• Bu kadar değişik coğrafi bölgede aynı fiyata lpg nasıl buldunuz ki her 50 YTL.lik gazla 550 km. yapabildiniz. Ayrıca yol ve hava şartlarını nasıl sabit tutabildinizki hep aynı ortalamayı yakaladınız. Hiç inandırıcı değil
    quote:

Orjinalden alıntı: aktor22

arkadaşlar aracım 1998 model 1.6 palio 16v otogaz dönüşümümü 1 ay evvel ümraniye üçel otomotivde yaptırdım kullandığım sistem atiker.deneme amaçlı türkiye turuna çıktım. Depoyu ümraniye de 50 ytl ye fulledim ümraniye sarıgazi oradan sultanbeyli otobana girdim ankara konya koy ayrımına geldiğimde km 550km küsürdü. orada depoyu yine 50 ytl ye fuuledim.konya karaman mut silifke üzerinden mersine indiğimde 1100 km deydim.burada adana tarsus da depomu 50 ytlye yine fulledim adana osmaniye antakya tekrar osmaniye adana pozantı niğde de km 1650 deydi dpoyu yine 50 ytlye fulledim kayseri nevşehir aksaray tuz gölü üzerinden ankaraya indiğimde km 2200yi gösteriyordu burada depou yine fulledim 50 ytlye buradan bolu düzce izmit üzerinden yalova bursaya indiğimde 2750 km deydi oradan yine depoya 20 ytlye gaz aldım gemlik yalova izmit üzeri gebze istanbul da 3000 kmdeydim
    sabit hızım 90 120 km arasıydı.

bundan 5 ay evvel çanakkaleye gidip geldiğimde benzinle 800 km de 220 ytl yakmıştı aracım ikisini kıyaslayınca bu devirde paran olsada benzinli araca binmek akıl karı değil

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.