Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şaka yapıyorum herşeyi ciddiye almayın bu kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: ersin-

ozcanak kızma arkadaşım zaten thall 'ın bir numara olmak gibi bir düşüncesi yok anladığım kadarıyla
    amacı sadece yardımcı olmak diye düşünüyorum şahsen
    zaten burada hepimizin amacı o değil mi yardımcı olmak tecrübelerimizi paylaşmak değil mi ?

Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: thall

Merhaba Kardeşim,
    ben her zaman seni adımın üzerinde yazmışımdır...
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Slm Gençler. Thall ın başkan olduğunun farkındayım o başkansa bende "Onursal Başkanım" . Siz dünyada yokken ben atiker kullanıyodum ve burda yazıyodum ona göre. Thall bile benim tavsiyemle taktırdı atikeri

quote:

Merhaba, sevgili ATİKER Dostları,Kardeşleri;

Şükür kavuşturana�

tatili bitirdik,anlatacak çok anılarım var ama; içime sindiremediğim ceza beni çok üzdü bu kadar da olmaz dedirtiyor adama , benim hiç bi hakaretim sataşmam olmamasına rağmen verilen cezayı vicdanlarına bırakıyorum.

Gelelim Antalya anılarıma buradan tanıdığım kendisinden fikir aldığım ATİKER�i taktırmamda ki;en büyük sebep olan (kendisinden �ALLAH� razı olsun) Kardeşim ozcanak�a; (kardeşim diyorum çünkü;benim hiç erkek kardeşim olmadı bundan böyle benim manevi kardeşimdir) benimle o kadar ilgilendi ki ilk defa internette tanıdığı insan için gurur vericiydi. Antalya�nın daha önce bilmediğim en güzel yerlerine götürdü. Antalya�nın yaklaşık 70 km batısında bulunan kemer-ulupınar�da şelale restaurantta yediğimiz (aramızda hamile yok dimi) kuzu tandırın lezzeti damağımda offf ne yemiştik bee�
    şişci ramazan var meşhur bunu yemeden gitme dedin ya gerçekten çok haklıymışsın harikaydı, antalya�ya son bi defa gece mazı dağından baktık yaa o ne güzel manzaraydı..
    tam 4 defa görüşmüştük hepsi dolu dolu geçti, sağol kardeşim hakkını helal et� inşallah istanbul�a gelirsin de az olsa senin mutlu gönderebilirsem çok bahtiyar hissedeceğim kendimi�

beni unutmayan haksızlığa uğradığımı düşünen @ersin- kardeşim ve @skaan07 kardeşim�
    @skaan07 kardeşimle zaten muhabbetim var idi ATİKER CLUB kurma aşamamda hep yanımdaydı onda hiç unutamadığım henüz kendisi ATİKER taktırmamış olmasına rağmen @mercury07 hocamın hazırlamış olduğu logoyu ilk kullananlardan olması hatta espiri yapmıştı �ATİKER ADAYI� logosu olmadığından bunu kullanıyorum demesi hala aklımdadır� buradan hakkını yemeyeyim @wolfhonda da taktırmadan desteğiyle hep yanımızdaydı�

veee ATİKER�in KARE AS�ı, ATİKER�in Beşi 1 yerdesi oldu;

<<<ATİKER Beşi 1 Yerde>>>

ozcanak:
    thall
    wolfhonda
    tamerbagdas
    skaan07

bakalım 6.eklenince de buluruz ona da bir şey

buradan aklıma bir çırpıda gelen @mercury07 (logoları bize sağlayan ve son olarak ta �araçlarımızın arkasına sticker yapıştıralım� diyen hocamızın bizlere sağladığı destekle kendisine saygımız sonsuz onu izni olmadan listeye adını yazmak istemedim�

yeni arkadaşlarımıza tekrar hatırlatmakta fayda görüyorum,
    �..::::::ATİKER CLUB:::::�..(FoReVeR) olarak ATİKER le olan sorunlarınızın çözümünü kendimize misyon edindik, kamuoyuna saygıyla duyurulur. -zaten club olmak ta bunu gerektir!-

özlemişim yazı yazmayı çenem yine düşmüş�
    ATİKER�le sorunsuz bol tasarruflu günler dileğiyle;
    Saygıyla selamlarım.

İleride planlarım var ondan sonra sana büyük iş düşecek.

• Orjinalden alıntı: ozcanak

Arkadaşlar şaka yapıyorum herşeyi ciddiye almayın bu kadar.

• Orjinalden alıntı: ozcanak

Arkadaşlar şaka yapıyorum herşeyi ciddiye almayın bu kadar.
  • Son karar sizlerin tabiki ama bence bu muhabbeti hemen burda kapatalım.@wolfhonda ve @thall arkadaşlarımız bu sayfaya her ikinizde lazımsınız.
  • İYİ bir değer fena sayılmaz benimkide 50 ytl ile şehir içi en fazla 330 km gitmeye başladı
    quote:

Orjinalden alıntı: ozans01

merhaba arkadaşlar,
    59 ytl lik gazla şehiriçi 345 km uygun mu sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

İYİ bir değer fena sayılmaz benimkide 50 ytl ile şehir içi en fazla 330 km gitmeye başladı
    quote:

merhaba arkadaşlar,

Aynı değerler bende oldu ama benimki şehir dışı
    Yanlız gittiğim yolun yarısı virajlı ve 3 km lik kısmıda baya dik bir rampa ondan kaynaklanıyor olabilirmi??
  • aynı değerler bende de

quote:

İYİ bir değer fena sayılmaz benimkide 50 ytl ile şehir içi en fazla 330 km gitmeye başladı
    quote:

merhaba arkadaşlar,

• selam millet ve özellikle tanışıp görüştüğüm arkadaşlar,

uzunca bir süredir siteye uğramıyordum. Çünkü çok ciddi bir beyin rahatsızlığımın mevcut olduğunu öğrendim. inşallah yeneceğim.

Atikerle ilgili pek mühim bir sorunum olmadığı için siteye de giremedim. Aslında ufak bir sorunum var. o da araba ilk çalışmasından 30 sn sonrasına kadar uğultu sesi çıkarıyor. Anlayamadım neden olduğunu. Problemi ve çözümünü bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum.

Bu arada haziran ayından bu yana 10.000 km'yi devirdim. Sadece gaz aldım. Bakım falan da yaptırmadım. Bakım için neler yapılacağını da yazarsanız sevinirim. Nice 10bin km'ler görebilmek dileğiyle bir kez daha yerli üretimimiz Atiker'i herkese tavsiye ediyorum.

Araç 206 1.4 motor 2004 model

saygılar
  • hocam çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
    uğultu sesi regülatörden geliyor ve regülatörün bakım görmesi veya değişmesi lazım 10.000km de birde gazla ilgili ayarların yapılması ve filtrenin değişmesi gerekiyor diye hatırlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercury07

selam millet ve özellikle tanışıp görüştüğüm arkadaşlar,

uzunca bir süredir siteye uğramıyordum. Çünkü çok ciddi bir beyin rahatsızlığımın mevcut olduğunu öğrendim. inşallah yeneceğim.

Atikerle ilgili pek mühim bir sorunum olmadığı için siteye de giremedim. Aslında ufak bir sorunum var. o da araba ilk çalışmasından 30 sn sonrasına kadar uğultu sesi çıkarıyor. Anlayamadım neden olduğunu. Problemi ve çözümünü bilen varsa cevaplarınızı bekliyorum.

Bu arada haziran ayından bu yana 10.000 km'yi devirdim. Sadece gaz aldım. Bakım falan da yaptırmadım. Bakım için neler yapılacağını da yazarsanız sevinirim. Nice 10bin km'ler görebilmek dileğiyle bir kez daha yerli üretimimiz Atiker'i herkese tavsiye ediyorum.

saygılar

Dostum çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda rahatsızlığını atlatırsın.
    Ne kadar sıralı sistem kullanıyor olsakta bence arada en az 50-100 km lik bir yolu benzinle gitmemiz gerektiğini düşünüyorum.Çünkü bildiğim kadarıyla lpg benzin kadar yağlı bir yakıt değil ve bu yüzden bazen motorun yağ hatası vermesine neden oluyor benim araçta.

• motorsilk diye bir bor katkısı var ve motor için özellikle lpg li araçlar için yağlama görevi yapıyor araştırdığım kadarıyla ve 150.000km lik bir ömrü var yağ değişimlerinde akıp gitmiyor motorun yağlama yaptığı her yere ulaşıp yapışıyor ben ondan kullanmaya karar verdim ve sipariş edeceğim internet üzerinden uzun zamandır araştırıyorum sizlerde araştırın ve kararınızı verin sonuçta lpg kuru bir yakıt benzin gibi yağlama özelliği yok o sebepten bu motorsilk denilen bor katkılı maddeyi kullanmakta fayda var diye düşünüyorum
  • quote:

motorsilk link i
    http://forum.donanimhaber.com/m_9459014/tm.htm

Dostum verdiğin linki inceledim ama yeni motorlar için sorun yaratbilir gibi bazı saptamalar var.Benim motor daha 36000 de başımızı ağrıtmasın sakın ilerde.
    Ayrıca motorla pek aram yok.Bunu aldığımız taktirde nereye ekleyeceğiz.Onuda biliyorsan açıklarmısın.
    Benim araba 3 günde bir yağ seviyesi düşük diyor ama yağın değişmesine 8000 km var daha.Stop edip yola devam edince ikaz sönüyor

• Arkadaşım ALLAH (cc) acil şifalar versin en kısa sürede inşallah sen ve tüm rahatsızlığı olan hastalar sağlığınıza kavuşursunuz.
    Çok geçmiş olsun.

quote:

saygılar

• Merhaba mercury07;

Hocam, inanın son zamanlarda sizi düşünüyordum bende okullar açıldı az uğrar diye düşünüyorken,bu haberi almak derinden üzdü bizi... Acil şifalar dilerim... Şuan geç oldu ancak yarın sizi ararım.

Ne mutlu ki ülkemin markasımda sorun yok maşallah

Normalde Tv izlemem eve helen misafrimiz kurtlar vadisini açtırdığın da birde ne görelim:
    ATİKER'in SUNDUĞU üstelik GS maçını da desteklemesi spOnsor olması mutluluk verici...

NE MUTLU YURDUMUN MARKASINI DESTEKLEYENLERE!!!

Hayırlı akşamlar dileğiyle,
    Sevgi,Saygı,DAİMA

quote:

saygılar

• hoş geldin thall bu arada mercury07 hocama da geçmiş olsun
    bende vadiyi izledim atikerde sponsor olmuş aynen mutluluk verici
    quote:

Merhaba mercury07;

Hocam, inanın son zamanlarda sizi düşünüyordum bende okullar açıldı az uğrar diye düşünüyorken,bu haberi almak derinden üzdü bizi... Acil şifalar dilerim... Şuan geç oldu ancak yarın sizi ararım.

Ne mutlu ki ülkemin markasımda sorun yok maşallah

Normalde Tv izlemem eve helen misafrimiz kurtlar vadisini açtırdığın da birde ne görelim:
    ATİKER'in SUNDUĞU üstelik GS maçını da desteklemesi spOnsor olması mutluluk verici...

NE MUTLU YURDUMUN MARKASINI DESTEKLEYENLERE!!!

Hayırlı akşamlar dileğiyle,
    Sevgi,Saygı,DAİMA

quote:

saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: red_power

quote:

motorsilk link i
    http://forum.donanimhaber.com/m_9459014/tm.htm

Dostum verdiğin linki inceledim ama yeni motorlar için sorun yaratbilir gibi bazı saptamalar var.Benim motor daha 36000 de başımızı ağrıtmasın sakın ilerde.
    Ayrıca motorla pek aram yok.Bunu aldığımız taktirde nereye ekleyeceğiz.Onuda biliyorsan açıklarmısın.
    Benim araba 3 günde bir yağ seviyesi düşük diyor ama yağın değişmesine 8000 km var daha.Stop edip yola devam edince ikaz sönüyor

Motor Silk'i ben kullandım. Yanlış hatırlamıyorsam 8000 km den fazla yapmış araçlar için kullanılması tavsiye ediliyor. Aracın çalışmasında olumlu yönde farkedilir bir değişiklik oldu. Ama şunu da belirtmem lazım; araçta LPG dönüşümü yaptırdıktan hemen sonra kullandım motor silk'i. Dolayısıyla bu değişimin Motor Silk'ten mi, LPG dönüşümünden mi yoksa her ikisinden birden mi kaynaklandığını bilemiyorum.

• ÖNCELİKLER HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR.BU 4. YAZISIM.AMA KIMSE SORUNUMLA ILGILI BIR CVP YAZMADI.HER FIRSATTA ATIKERDEN MEMNUNİYETİMİ BİLDİRİYODUM AMA SIKILDIM ARTIK.UFAK BİR SORUN DIYODUM AMA ARTIK CANIMI SIKMAYA BASLADI.ARACIM 94 MODEL OPEL ASTRA 14.İ... 2 AY ONCE SIRALI SISTEM TAKTIRDIM.(ECETEC MOTOR) SORUNUM ARACIMIN ROLANTISI DEVEMLI DUSUYOR.DUSTUGU ICIN FRENE BASTIGIM ANDA İSTOP EDIYOR.TAKTIRDIGIM YERE KAÇ DEFA GOTURDUM.YAPTIKLARI SADECE BILGISAYARLA AYAR.ONDAN SONRA 3-4 GUN İÇİNDE ROLANTI TEKRAR DUSUYOR.2 AYDIR BOYLE.ILK BASLARDA ALISINCA DUZELIR DIYODUM AMA YOK.ARTIK AYARADA GOTURMUYORUM OYLE BINIYORUM.BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ ARTIKK SEVINIRIM...LUTFEN DUYARSIZ KALMAYIN...
  • selam öncelikle kiti nerede taktırdınız ?
    anlattıklarınızdan anladıgım kadarı ile aracınızın basınç sensöründe arıza olablilir .
    fast map'ın degiştirilmesi gerekebilir tavsiyem; tam donanımlı bir atiker bayiiye gidin ve sisteme komple bi baktırın atikerde sorun olmaz siz yeterki işin ehli bir ustaya gösterin saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: erzo0623

ÖNCELİKLER HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR.BU 4. YAZISIM.AMA KIMSE SORUNUMLA ILGILI BIR CVP YAZMADI.HER FIRSATTA ATIKERDEN MEMNUNİYETİMİ BİLDİRİYODUM AMA SIKILDIM ARTIK.UFAK BİR SORUN DIYODUM AMA ARTIK CANIMI SIKMAYA BASLADI.ARACIM 94 MODEL OPEL ASTRA 14.İ... 2 AY ONCE SIRALI SISTEM TAKTIRDIM.(ECETEC MOTOR) SORUNUM ARACIMIN ROLANTISI DEVEMLI DUSUYOR.DUSTUGU ICIN FRENE BASTIGIM ANDA İSTOP EDIYOR.TAKTIRDIGIM YERE KAÇ DEFA GOTURDUM.YAPTIKLARI SADECE BILGISAYARLA AYAR.ONDAN SONRA 3-4 GUN İÇİNDE ROLANTI TEKRAR DUSUYOR.2 AYDIR BOYLE.ILK BASLARDA ALISINCA DUZELIR DIYODUM AMA YOK.ARTIK AYARADA GOTURMUYORUM OYLE BINIYORUM.BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ ARTIKK SEVINIRIM...LUTFEN DUYARSIZ KALMAYIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 21 Eylül 2007; 11:01:17 >

• herkese hayırlı günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triger -- 21 Eylül 2007; 11:00:37 >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.