Şimdi Ara

MOTOR SiLK TESTED BY ORLANDO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
736
Cevap
4
Favori
115.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir ay önce bu forumda motorsilk hakkında bir topic okumuştum, bunun üzerine bir adet sipariş verdim ve ticari aracımız olan nissan pick up tdi 133hp de kullandım. İlk depo mazotu harcadıktan sonra bugün yaptığım hesaba göre 0.225 ytl olan km de sarfiyat 0.200 ytl ye düştü , motorun sesi azaldı ve devirlenme arttı aracın performansı yükseldi.

Sonuç olarak tüm dostlara tavsiye ediyorum hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 1 Nisan 2008; 23:15:13 >

• Tamam Sende onay verdiysen ben aliyorum ustad. Lazim yani bu arada Kac lt yaga ne kadar koydun ?
  • her 8 lt lik kartele kadar bir kutu , 9 lt olursa 2
  • Anladim bizim arabalarimiza ve Agir is makinalarina fln da almayi dusunuyorum Bunlari toptan (22 Kutu ) alabilirmiyiz gerci tabi nereden bileceksiniz :) en iyisi ben bir telefon aciim sunlara. Sorentoda denediniz mi eski arabalar daha fazla randiman veriyormus snrm. Pick up iniz kac model kac kmde acaba ?

Yardiminiz icin tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Anladim bizim arabalarimiza ve Agir is makinalarina fln da almayi dusunuyorum Bunlari toptan (22 Kutu ) alabilirmiyiz gerci tabi nereden bileceksiniz :) en iyisi ben bir telefon aciim sunlara. Sorentoda denediniz mi eski arabalar daha fazla randiman veriyormus snrm. Pick up iniz kac model kac kmde acaba ?

Yardiminiz icin tesekkurler.

walla hocam bunların bölge bayileri ile temasa geç , mesela ben bursa bayisini buldum gazcılardaymış, birdaha kileri (diğer iki otomuza ve traktörlerimize vede arkadaşlara olmak üzre 8 adet) oradan alacağım tahminim indirim yaparlar , net te 70 ytl artı kargo bedeline mal oluyor
  • Hmm ok ben bir sorayim ne kadara mal olacak acaba.

Tesekkurler Yardimlariniz icin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Eylül 2006; 16:00:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi artısını daha sölüyüm unuttum onu, motor harareti eskisine göre daha düşük değerde seyrediyo
  • motor silk hakkında, bi arkadaş kullanan varmı diye topic açmış, onun için up!
  • o topiği açan bendim ilginiz için teşekkürler...bir dekullanıpt afyda gören kişiden öğreneyim diye açmıştım topiği.
    adilfrom tecrübeni paylaştığın için teşekkürler....bayramdan sonra hemen sipariş edeyim bari bu ay 7 milyon gibi bir de indirim warmış kaçırmamak lazım hepsiburada.com da...
  • Arakadaşlar benim araba dizel 16.000 km'de denedim ama eskisine göre bir fark yok..Zaten yeni araçlarda bir faydası olmaz diye özellikle belitmişlerdi ama ben en azından sürtünmeyi ve aşınmayı biraz da olsa azaltır diye kullandım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: best3333

Arakadaşlar benim araba dizel 16.000 km'de denedim ama eskisine göre bir fark yok..Zaten yeni araçlarda bir faydası olmaz diye özellikle belitmişlerdi ama ben en azından sürtünmeyi ve aşınmayı biraz da olsa azaltır diye kullandım..

kabaca görevi aşınma çiziklerinin içini doldurarak aracın performansını ilk günkü haline yaklaştırmak..ben kendi aracıma bu motor katkısını tam 1 yıl önce koydum arabam 103.000 km de idi..ve gerçekten palio 1.4 aracımda hissedilir çekiş artışı oldu..
    ve 2 ay önce yoğun tavsiyelerimle kardeşimde bir kırıkkale seyahati dönüşü kastamonu da sanayiye uğrayıp bu katkının türkiye tek distribütöründen bayağı bir anlatılanlardan da tatmin olup almış ve istanbul'a gelince koyduk..araba 92 vectra 2.0İ 270.000 km de ve motor dizel gibi ses çıkarıyordu inanın şimdi saat gibi sesi duyulmuyor..amaaa yakıt tasarrufu vaadini bilemiyorum,zira arabama mıknatıs uygulaması da yapmıştım ben aynı günlerde uzunyolda 45 lt benzinle 800 km yol yapıyorum..

• Focus 1 hb 1.6lt aracımda hiç bir fark olmadı.Bence bu tür ürünlüerin etkileri tamamen piskolojik(placebo etkisi).Belki fazla km yapmış,bakımsız yada yağ yakan motorlara faydalı olaiblir...
  • ben de aldım ama motor rektifiye olduğu için kilometresi dolsun diye bekliyorum. bakalım nasıl olacak?
  • bence motoru eski-yıpranmış araçlarda işe yarayabilir,yeniler için????boşa masraf, zararları????
  • Sayın arkadaşlar bu sitede satıldığı ifade edilmiş hemde kargo bedava.Alıp deneyen arkadaşlar lütfen bilgileri bizimle paylaşsın.Saygılarımla.

http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=57011#.
  • ben babamın 124 kasa 200 d arabasına koydum faydası oldu hem yakı hem çekiş bakımından memnunum
  • normal, eski bir araç,haliyle motor yıpranmış olabilir,bu nedenle fayda sağlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 24 Ekim 2006; 10:13:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uskan

normal, eski bir araç,haliyle motor yıpranmış olabilir,bu nedenle fayda sağlayabilir.

zaten bu ürünün iddiası yıpranmış motorlarda aşınma çiziklerini doldurup motoru ilk günkü performansına yaklaştırmak,uzun vadede de silindirler içinde oluşan katman sayesinde(0.01 mikron büyüklüğünde bor partiküllerinden bahsediliyor)motoru sürtünmenin olumsuz etkilerinden korumaktır..elbette ki eski araçlarda hissedilir değiklikler olacak ve yeni araçlarda olmayacak,çünkü;yıpranmış motora konulduğunda kayıplar geri kazanılmış oluyor ama yeni motorda böyle birşey sözkonusu değil sadece motor koruması sağlanıyor ki bu da çok faydalı motorunuz 250.000 km de bitecekse örneğin,450.000 de bitiyor..pazarlayanların iddiası bu anladığım kadarıyla ki ben hem kendi aracıma hem kardeşimin aracına konan motorsilk katkısının gerçekten çok işe yaradığını düşünüyorum..

• bende böyle şeylere inanamıyordum ama biri deneyip onay verdiğine göre inşallah arabamısz olunca alırız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.