Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
7
Favori
31.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1...14...2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başladım.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] Benim bu oyundan beklentim Uncharted 1 ve 2 arasındaki o teknolojik sıçramayı yansıtmasıydı ki gördüğüm kadarıyla tam da o ayarda bir sıçrama var. Zorluk olarak da hikaye modunu seçtim rahat rahat oynayabileyim diye. Umarım kriz geçirtmez ilk oyun gibi.

Ayrica finalde ters Köşe..

Hangi platformdan oynuyorsunuz hocam. Ben Gamepass üzerinde Türkçe yama kurmuş, 1 yıldan fazla süre sonra oyuna girip oynamıştım. Ne güncelleme gelmiş, ne yama bozulmuştu.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

Steam. 2023'te satın alıp kurduğum Anonymous yaması kuruluydu. Yamayı da kaldırdım ve hatta dosya doğrulama falan da yaptım ama halen devam ediyor. Chapter 5 yüklenirken birdenbire hata falan vermeden kapanıyor oyun.

Google'da aradığınızı farz ediyorum. DLSS açma/kapatma, FPS sabitleme, vsync açma/kapatma gibi. Bunlara ilave olarak ekran kartınız Nvidia ve DSR açıksa onu kapatabilirsiniz. Son ihtimalle 4.chapterın son bölümünü tekrar oynayıp devam etmeyi deneyin.

Epey tat kaçırdı. Zaten konunun yuzde sekseni performans sorunlariyla alakali yorumlarmış. Olmado 4. Bolumu tekrar oynayacagim evet. Kısıtlı vakit var zaten bir de boyle ugrastirinca oyuna da yapimcisininda galiz küfürler ediyorsun ve oynama hevesin de kalmiyor iste.

Ha iyi chapteri bastan oynatmiyor. Son kisimdan baslayabiliyormusuz. Zaten 4. Chapter sonunda öyle bir crash yedi ki steam coktu ne olduysa arkaplanda.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 14 Eylül 2026; 22:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PC'nin kronik sorunları bunlar maalesef. Alan Wake 2 çıktığı dönem oynayıp bitirmiştim. Daha sonra ek paketlerini oynayayım dedim, hata verip atıyordu. Ticket aç, uğraş falan derken Anonymous aboneliğinin süresi de geçti. Sorunu yine kendim çözdüm fakat dediğiniz gibi tat kaçtı, hâlâ da oynamadım. Yine aynı şekilde 130 saat oynadığım Stalker 2'de sorun yaşadım, bir kaç ay ara verip döndüğümde oyun açılmıyordu. Sistem aynı, bileşenler aynı.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

Edit ;

Ben de öyle hatırlıyorum, başarım kovalayanları üzmemişler.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] Bu arada oyunu salın bence, kısmet/nasip değilmiş.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 14 Eylül 2026; 22:52:1 >

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Yok gene aynı Chapter 5 yüklenirken attı.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] Hani zerrece bir mantık olsa arkasında tamam diyeceğim de yok yani 5 saate yakındır sorunsuz oynadığım oyun öylece oyundan atıyor hata kodu falan da yok.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

Salmaktan başka çare kalmadı hakikaten. Öyle aman aman yükselmemiştim ama günde iki üç saat ayırıp bu hafta bitirmeyi planlıyordum. Gta 6 çıkana kadar kütüphanedeki oyunları harf sırasına göre bitirip eritmeyi planlıyorum da.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] Sıradaki oyun Alien Isolation'dı hatta. Tüh valla hep akşamım öldü hep de oyunu yarım bırakmak zorunda kaldığım için içimde öfkeli bir boşluk oluşacak.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

• Çözüm önerileri fayda etmediyse son çare save dosyası bulmak olabilir 5x2 gibi. 1,5 yıl önce bitirmiştim ben fakat Gamepass üzerindeydi.

Alien Isolation'a geçenlerde ben de baktım başarımlarını tamamlamak için. Uzun bir oyun olmasına rağmen saçma sapan başarımlar koymuşlar. Hani RE2 Remake olsa, speedrunner gibi oynarsın da bunda o da yok. Xeno ile köşe kapmaca oynamaktan kafayı yiyorsunuz zaten.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

amicia bunlar nasıl yüz hatları cidden ya, türkiyede imkansız bulmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 15 Eylül 2026; 1:3:57 >

• Bu arada rtx 5060 sazlıkların arasinda 4 fpsyi gördü. Oyun sıkıntılı

• Düşük gpu kullanımı yaşayanlar dlss5 kursun

Evet oyunu gözden çıkarmaktansa save dosyası indirilebilir. Ben Gog sürümünü indirmeyi düşünüyordum ama o son çare olarak kalabilir. Parasını verdiğim oyunu oynayamayıp farklı metotlar denemek zorunda olmak bayağı asap bozucu.

Full save indirince başarımlar sapıtır mı acaba, haketmediğim bir başarımı açmak istemem. Sadece 5. bölümün açık olduğu bir save bulabilsem bari. Hayır bir de oynayış tarzına göre şekilleniyor karakterin özellikleri. Tamam belki öyle derinlemesine bir mekanik değil ama gizli ilerlersen gizlilik yönün, saldırgan oynarsan saldırganlık yönün gelişiyor falan. Ben 5 saatlik ilerleme çöpe gitti gibi düşünüyorum o yüzden de.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

hocam siz hangi dlss 5'i kurdunuz

Swapper renoxdlss

https://www.nexusmods.com/site/mods/2228

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 15 Eylül 2026; 10:35:37 >

teşekkür ederim

Hangi çözümleri denediniz hocam. Steam forumunda 3 yıl önce yine 5.bölümde crash yiyen birisi varmış, konu açmış görünüyor. Oyunun üçte birisini oynamışsınız, kırılma noktalarına da az kalmış gibi. Amicia reyiz için en azından çabalamalısınız.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]  Benim PC tarafında arattım fakat save dosyası çıkmadı maalesef. Save dosyası indirip denemedim daha önce, forumdan bir kaç arkadaş dosya atmışlığım var tek.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] GOG veya Gamepass alternatifler fakat aynı ürüne tekrar tekrar para vermiş gibi oluyorsunuz. Ahh PC gaming.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

Ram profilini değiştirmek dışında nette gördüğüm hemen her şeyi denedim. O Steam forumundaki elemanı gördüğümü hatırlamıyorum gerçi eve geçince bakayım çözmüş mü çözdüyse nasıl çözmüş.

Oyunun üçte birini bitirmiş olmam iyice rahatsız ediyor ya zaten.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

Gog sürümünü satın almak yerine freegoggames üzerinden indirecektim valla yalan yok ama o zaman da Steam'deki saat ve başarım ilerlemesi olmayacak, korsan oynamış olacağım. Onun yerine Ps5 sürümüne niyetlendim ama hem 850 TL fiyatı var şuan hem de Ps5'teki performansı iç açıcı değildir gibi geldi. 4070 TI Süper bile kan kusuyor çünkü teknoloji demosu gibi grafik kasmışlar.A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

En mantıklısı gene save dosyası indirmek. Direkt bölüm bölüm save dosyası paylaşan siteler var mı acaba ben çocukken vardı sanki öyle siteler.

• 
Sayfa: önceki 1...14...2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.