|
Başladım. |
|

|
Başladım. |
|
Oyun gercekten cok iyi.. Sürükleyici..Tam Bune olmmmm Tom Raidermi Oynuyoruz burada derken.... ßir anda Korku filmine dönüştü.. Finale Kadar gerim gerim gerdi ,En Zorda oynamak iyidir ) Ayrica finalde ters Köşe.. |
|
|
|
Steam. 2023'te satın alıp kurduğum Anonymous yaması kuruluydu. Yamayı da kaldırdım ve hatta dosya doğrulama falan da yaptım ama halen devam ediyor. Chapter 5 yüklenirken birdenbire hata falan vermeden kapanıyor oyun. |
|
Epey tat kaçırdı. Zaten konunun yuzde sekseni performans sorunlariyla alakali yorumlarmış. Olmado 4. Bolumu tekrar oynayacagim evet. Kısıtlı vakit var zaten bir de boyle ugrastirinca oyuna da yapimcisininda galiz küfürler ediyorsun ve oynama hevesin de kalmiyor iste. Ha iyi chapteri bastan oynatmiyor. Son kisimdan baslayabiliyormusuz. Zaten 4. Chapter sonunda öyle bir crash yedi ki steam coktu ne olduysa arkaplanda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 14 Eylül 2026; 22:46:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yok gene aynı Chapter 5 yüklenirken attı. Salmaktan başka çare kalmadı hakikaten. Öyle aman aman yükselmemiştim ama günde iki üç saat ayırıp bu hafta bitirmeyi planlıyordum. Gta 6 çıkana kadar kütüphanedeki oyunları harf sırasına göre bitirip eritmeyi planlıyorum da. |
|
Çözüm önerileri fayda etmediyse son çare save dosyası bulmak olabilir 5x2 gibi. 1,5 yıl önce bitirmiştim ben fakat Gamepass üzerindeydi. Alien Isolation'a geçenlerde ben de baktım başarımlarını tamamlamak için. Uzun bir oyun olmasına rağmen saçma sapan başarımlar koymuşlar. Hani RE2 Remake olsa, speedrunner gibi oynarsın da bunda o da yok. Xeno ile köşe kapmaca oynamaktan kafayı yiyorsunuz zaten. |
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 15 Eylül 2026; 1:3:57 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet oyunu gözden çıkarmaktansa save dosyası indirilebilir. Ben Gog sürümünü indirmeyi düşünüyordum ama o son çare olarak kalabilir. Parasını verdiğim oyunu oynayamayıp farklı metotlar denemek zorunda olmak bayağı asap bozucu. Full save indirince başarımlar sapıtır mı acaba, haketmediğim bir başarımı açmak istemem. Sadece 5. bölümün açık olduğu bir save bulabilsem bari. Hayır bir de oynayış tarzına göre şekilleniyor karakterin özellikleri. Tamam belki öyle derinlemesine bir mekanik değil ama gizli ilerlersen gizlilik yönün, saldırgan oynarsan saldırganlık yönün gelişiyor falan. Ben 5 saatlik ilerleme çöpe gitti gibi düşünüyorum o yüzden de. |
|
hocam siz hangi dlss 5'i kurdunuz |
|
Swapper renoxdlss https://www.nexusmods.com/site/mods/2228 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 15 Eylül 2026; 10:35:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
teşekkür ederim |
|
Hangi çözümleri denediniz hocam. Steam forumunda 3 yıl önce yine 5.bölümde crash yiyen birisi varmış, konu açmış görünüyor. Oyunun üçte birisini oynamışsınız, kırılma noktalarına da az kalmış gibi. Amicia reyiz için en azından çabalamalısınız. ![]() |
| _____________________________ |
|
Ram profilini değiştirmek dışında nette gördüğüm hemen her şeyi denedim. O Steam forumundaki elemanı gördüğümü hatırlamıyorum gerçi eve geçince bakayım çözmüş mü çözdüyse nasıl çözmüş. Oyunun üçte birini bitirmiş olmam iyice rahatsız ediyor ya zaten. Gog sürümünü satın almak yerine freegoggames üzerinden indirecektim valla yalan yok ama o zaman da Steam'deki saat ve başarım ilerlemesi olmayacak, korsan oynamış olacağım. Onun yerine Ps5 sürümüne niyetlendim ama hem 850 TL fiyatı var şuan hem de Ps5'teki performansı iç açıcı değildir gibi geldi. 4070 TI Süper bile kan kusuyor çünkü teknoloji demosu gibi grafik kasmışlar. En mantıklısı gene save dosyası indirmek. Direkt bölüm bölüm save dosyası paylaşan siteler var mı acaba ben çocukken vardı sanki öyle siteler. |
|