Arkadaşımızın anlattığı gibi türkler birlik olmalı yardımlaşmalı yabancılara varlığımızı kanıtlamalı gücümüzü göstermeliyiz
ALAYINA ŞALGAM SUYUU
quote:
Orjinalden alıntı: Kaisertr
berbat hiç güzel değil çok saçma olmuş beğenmedim
O Zaman Emeğe Saygı Göster ve '' TEŞEKKÜR'' et..!! Adam o Kadar Uğraşmış Bir Teşekkür ü çok mu görüyorsun... Sen ve Senin Gibi Bebeler Yüzünden İnsanlar Topic Açmaya Korkuyo... Mesaj Alındı Sanırım ?
Not:Eğer Tartışıcaksan Konuyu Batırmadan Ö.M ye Gel..
çevirmedeki hatalara hasta oldum
ya bu YazaD ın forumdaki nicki LiveeviL değil miydi ben bu adamı hatırlıyorum
way bea ne eskiydi o... çok bekledim belki agwe dier videoları yapar diye... yapmadı sağlık olsun
mahalledeki çocuklar alayına şalgam suyu dio senin sayende
ben bunu daha ilk yazıldıgında okumustum cok gusel şimdi tekrar okudum nostalji oldu biras benm için eski sro cok guseldi hakketten ellerine saglık
Okudum Hastası oldum ama filmler kısa olmuş hikayeyi de tam örtmüyor onun dışında mükemmel 8. bölüme kadar okuyabildim
emeğe saygı helal olsun
filmler hakkında agweyle görüşmüşlügüm war kalındıgı yerden dewam ettirmek için fakat copyright oldugu için mahkemelerde sününebilcegimi söylyince korktum kaçtım ama srodan uzak kaldıgı için şuanda bi ara düşünürsegelip çekmeyi planlıyormuş bizde en kısa zamanda tum türk srocular için efsaneleşmiş filmi merakla beklıoruz
Agam Alayına şalgam suyu.. Hangi serverda çekçen ?? Alps yada Alexander ise Ezzik Hunter yada Traderi oynıyabilirim...
Cok Güzel Paylasim İcin Saol.
süper olmuş
yaw biri böle bi hikaye yi devam ettirse yada benzer bi hikaye yazsa avrupalı falan deli olur ama nerde öle agwe gibi uğraşcak kral adam ?
Emeqe Saygı 4 ever Kardeşim ama üşenmedinmi !
öhhh 38972109371 yıllık dosyayı bulup cıkartmıssın takdir ettim seni :P dünyanın gelmiş gecmiş en güzel hikayesiydi bu
baska foruma konulunca burdan adam toplayıp o forumu basmaya gitmiştik:D