Şimdi Ara

A.gücü - Beşiktaş maçın hazin öyküsü 13.02.2011

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara'da sessiz-seyircisiz bir futbol akşamı. Olaylı Karabük maçında bir puana razı olan Beşiktaş, Ankaragücü karşısına en önemli iki isminden yoksun çıktı. Sarı kart cezalısı Quaresma ve sakatlığı devam eden Guti, Ankara'da takımlarını yalnız bıraktı. Sakatlıkları bulunan Cenk ve Nihat da kadroda yer almadı.

    Cezası biten Aurelio ilk 11'de, ama Fenerbahçe derbisi öncesi Nobre ve İbrahim Üzülmez, sarı kart cezası sınırında. Ligde rakibine Ankara'da en son 1997-1998 sezonunda 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, son 12 sezonda Başkent'te yaptığı maçlardan 10'unu kazandı, 2'sinde berabere kaldı.
    br> Ankaragücü'nde teknik direktör Ümit Özat, cezası nedeniyle tribünde. Başkent ekibinde eksiklerin fazlalığı da dikkat çekici. Senecky, Klukowski, Güven, Umut, Fatih Tekke ve Kağan, sakatlıkları nedeniyle forma giyemiyor. Uğur da kart cezalısı. Sarı-lacivertlilerde hedef, ligde 500. galibiyeti elde etmek.

    Ankaragücü maça golle başladı. İlk dakikanın son saniyesinde Serdar Özkan, gelişine müthiş bir vuruşla skoru değiştirdi. Sağdan yapılan ortada bomboş durumdaki genç oyuncu, golü atmakta zorlanmadı: 1-0.

    Ev sahibi, 8. dakikada mutlak golü kaçırdı. Ceza sahasında topu önünde bulan Sestak, şut çekmekte gecikince Hakan Arıkan açıyı kapattı. Pozisyona takip eden Serdar Özkan'ın şutu istediği gibi değildi. 14'te soldan yapılan ortaya Nobre'nin kafası kaleci için kolay top oldu. 19'da Serdar'ın şutunu Hakan çeldi. Arka direkte topla buluşan Sapara'nın vuruşunda Hakan yine başarılı.

    33'te Murat'ın kaptırdığı topla atağa kalkan Almeida, Simao'nun koşu yoluna pas düşündü. Ankaragücü savunması hata yapmadı. 41'de savunmanın arkasına atılan pasa yetişen Gabric, Hakan Arıkan'ı geçemedi. 43'te Sapara'nın ceza sahası dışından şutu savunmadan döndü. Konuk ekip, net bir atak geliştirmeden soyunma odasına gitti.

    Schuster, ikinci yarıya ceza sınırındaki İbrahim Üzülmez'in yerine İsmail Köybaşı'nı oyuna alarak başladı. İlk 10 dakikalık bölümde siyah-beyazlı takım, rakibine oranla istekli bir görüntü çizse de gol bölgesinde vasatı aşamadı. 56'da İsmail ceza sahası dışından çok sert vurdu, kaleci müthiş kurtardı.

    Maçın başında takımını öne geçiren Serdar Özkan, 62'de gole çok yaklaştı. Soldan ceza sahasına giren Serdar'ın, rakibini geçtikten sonra yaptığı sert vuruş direğin dibinden auta çıktı. Bir türlü aradaığı golü bulamayan Alman hoca, 65'te Almeida-Bobo hamlesini yaptı. Başkent ekibinde ise Sestak'ın yerine Özgür Çek oyuna dahil oldu.

    68. dakikada soldan atak geliştiren İsmail, arka direğe ortaladı. Kaleciyi geçen topu savunma kafayla uzaklaştırdı. Ekrem dağ, 74'te yerini Ernst'e bıraktı. 77'de Nobre'nin pası ile savunmanın arkasına sarkan İsmail'in şutu Bora'da kaldı. 84'te Simao'nun şutu Bora için kolay top oldu.

    Ernst, 85'te Nobre'nin pasına sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı. 88'de kaleciyle karşı karşıya pozisyonda Simao, Aydın'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Beşiktaşlı futbolcular penaltı bekledi. Hakem 'devam' kararı verdi. 90'da Bobo'nun kafa vuruşunda iyi yer tutan kaleci Bora, gole izin vermedi.

    Süper Lig'de son 2 maçında 5 puan kaybeden Beşiktaş, 1-0'lık sonuçla galibiyet özlemini 3 maça çıkarırken, Başkent'te 12 yıl sonra rakibine yenildi. Ligde son galibiyetini Fenerbahçe'ye karşı 2-1'le alan Ankaragücü ise 4 maç sonra galibiyetle tanıştı ve puanını 25 yaptı.







  • 8. haftada Galatasaray'ı,16.haftada Fenerbahçe'yi,bu hafta da Beşiktaş'ı yenmişler,aradaki hiçbir maçı ise kazanamamışlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ForeverMetal

    8. haftada Galatasaray'ı,16.haftada Fenerbahçe'yi,bu hafta da Beşiktaş'ı yenmişler,aradaki hiçbir maçı ise kazanamamışlar..

    Robin Hood.
  • Dehşet içerisindeyim şuan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sawgiray


    quote:

    Orijinalden alıntı: ForeverMetal

    8. haftada Galatasaray'ı,16.haftada Fenerbahçe'yi,bu hafta da Beşiktaş'ı yenmişler,aradaki hiçbir maçı ise kazanamamışlar..

    Robin Hood.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.