Şimdi Ara

A disk read error occurred Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    'A disk read error occurred. Press ctrl alt del to restart' hatası veriyor. Ctrl alt del yaptığımda da tekrar açılıp aynı hata veriyor.

Bunu internetten birçok kez araştırdım ve hard diskle ilgili olduğunu gördüm. Biostan hard diski ilk sıraya falan getirdiğimde de olmuyor. Bu hata birçok kez karşıma çıktı daha önce ve birkaç içindeki denemelerimde çözüldü.(Burdaki denemelerim dediğim hep biostan sıfırlama falan) Hard disk falan değiştirmedim çözmek için yani donanımdan değil sanırım sorun. Ve çözüldüğünde de ne yapıp çözüldüğünü anlayamıyorum hep biostan deneyip yapmştım öncekilerde. Ama 1-2 saat pc kapalı kalmıştı da olmuştu. Peki şimdi nasıl çözebilrim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum sata kablosunu değiştirim biosu defoult ayara al sonra tekrar dene.
  • Sata kablosu nedir ? Laptop olduğu için içini açmadım. Bir de daha önce kablo falan değiştirmeden açılmıştı en son 2 hafta kadar önce olmuştu bu sorun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu çözdüm 1 saat falan pc yi kapalı tutmuştum sonra geldim açmadan önce laptopun arkasındaki pili söktüm taktım bir de yavaşça salladm ki kablolar hareket falan ettiyse diye(saçma bi yol ama garanti gitmesin diye içini açmak istememiştim) açıldı. Ama bu sorun arada oluyor bugün de pc dondu yeniden başlattığımda olmuştu. Bunun kalıcı bir çözümü yok mudur ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    raw read error rate sorunu.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.