Bildirim
Can't create d3d device hatası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartın gitmiş olabilir. 3 boyutlu oyun oynayamazsın artık masaustu vs normal gorunur _____________________________ -
video felan açıyor ekran kartı gittiyse video da açmaz değil mi ? _____________________________ İt Ötükende gezmekle Kurt olmaz ! -
Güncel _____________________________ İt Ötükende gezmekle Kurt olmaz ! -
Ekran kartının driver ını felan dogru yuklediginden eminsen ve hala aynı hatayı alıyorsan ekran kartın çok dandiktir.ATI Radeon 4850 Serisini öneririm _____________________________ Volkswagen Caravelle BiTDI 180 HP 400 NM -
SOrun halloldu
ekran kartı biraz dandik evet GeForce Fx 5500 Nvidia
olmasaydı yeni ekran kartı alıcaktım yarın
_____________________________ İt Ötükende gezmekle Kurt olmaz ! -
left4dead oyunu için direcxt her versiyonunda çalışır mı? yoksa direcxt 9 olmasımı gerek? bende direcxt 11 yüklü yazıyor ve hata veriyor... _____________________________ -
Multi açıyorsan Ram dan kaynaklı bir sorun .
Yada sanal pc kurup ko açıyorsan gene ramden kaynaklı bende sanaldan knight açamazdım 1.5gb yaptım ramı az kasıyo ama açıyor_____________________________ -
can nerden indirdin GeForce Fx 5500 Nvidia yı link yollarmısın _____________________________ -
Driverlarını güncelle , oyunu tekrar yükle olmadıysa yaz buraya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben diyorum ama 3 yıllık hort mesaj sayısı 1 adamın
_____________________________ There is no greater victory than to fall from this world a free man.
I am going to go to sleep now as my body won't work anymore.I am like a butterfly with broken wings.
Steam ID:WhitfieldBe Here Now
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler